Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

QUOTE(Vicious_L @ 2012 08 12, 02:42)
Dabar trecias ciklas be KT. Pirmas ciklas truko 29 dienas, antras 31, db jau bus 34 trecio ciklo diena

Toks svyravimas nelaikomas nereguliarumu, tuo labiau vos trečią ciklą po KT. 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas mirksiukas.gif pasirodau su savo BT kazkokia ji man neaiski, O nerasta jauciu arba uzsites ciklas arba bus anovuliacinis, jei uzsites, gal dar B spes gryzti iki O blush2.gif

QUOTE(ujankus @ 2012 08 12, 00:12)
Na pienlige ir yra maksties kandidoze, kitaip vadinama maksties grybelinis susirgimas.  Ta reikala jau daug kartu tyriausi, vaistai padeda labai laikinai. "Reikia stiprinti imuniteta" yra vienintelis ginekologu patarimas verysad.gif

va va turejau ta gyvate ir mane kiekviena menesi kankindavo ir po kelis kart, tai kai dave vaistu..... tfu tfu tf turejau ja tik kai buvau pastojusi, o dabar jau pusantru metu jokiu pozymiu.... bet tai ir gerem su B arkliska doze tu vaistu (mum sake kad nenutraukti planavimu, tai vietoj puses metu gerimo po viena tablete i menesi tai paskyre savaite laiko po tablete....) doh.gif bet aciu ginei - nebezinau ka reiskia tureti pienlige thumbup.gif
Atsakyti
Pakst, kas ten per tabletes?
Katik dariau OT, vos iziurimas vaiduoklis. Vadinasdi, LH pikas buvo jau vakar? Nu zo, nurasomas sis ciklas itariu..
Atsakyti
QUOTE(Ragany @ 2012 08 12, 11:17)
Pakst, kas ten per tabletes?

Diflucan 150mg mirksiukas.gif nezinau mum jos labai padejo, aisku kaina ir nemenka, mes uz 14 tab, ar tik ne 300LT padejom.... blush2.gif aisku jos tik su receptais parduodamos..... buvo man paskyre kazkokias kapsules i maksti su pieno bakterijom ar su kuo - nesunaudojau nei puse sveiciau i siuksliu deze, nes visas darr labiau tik man paastrejo.... o dabar nezinau ka reiskia turet pienlige ir dziaugiuosi, ir tai kai buvau pastojusi tik pajutai pienliges pozymius iskart lomexino i "sikna" ir baigesi viskas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Chikipiki @ 2012 08 12, 08:57)
lotuliukas.gif

QUOTE(Iveina @ 2012 08 12, 09:29)
Labas rytas, mane jau naktį armija užpuolė smile.gif tiksliau naktį užpuolė blogumai, o ryte jau mmm. Na niekis, kitas ciklas prieš akis  rolleyes.gif
O tu, Frėjuke, nekrisk daugiau  smile.gif

Nebereiks nei NT, nei kantrybės 4u.gif Jau teplioja mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Barbane @ 2012 08 12, 08:54)
Labas rytas  4u.gif
Man praeitą ciklą nuo 4 DPO tepliojo taip pat kaip jums irgi kartais visiškai švaru, kartais patepliojo  unsure.gif , taip tęsėsi iki 12 DPO, o 13 DPO parėjo normalios mm g.gif

O jums taip daznai buna? unsure.gif Man tai labai keistas dalykas....
Bet siandien jau temp nukrito, nzn turbut reikia laukti tikruju mmm unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(pink peony @ 2012 08 12, 13:17)
O jums taip daznai buna?  unsure.gif Man tai labai keistas dalykas....
Bet siandien jau temp nukrito, nzn turbut reikia laukti tikruju mmm  unsure.gif

nu jo, i apacia gerai grebeisi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Pakšt* @ 2012 08 12, 12:21)
nu jo, i apacia gerai grebeisi  doh.gif

is pradziu apsimiegojusiom akim pasiziurejau, pasirode kad oho 36 ir 9, bet po to prasitrynus akis pamaciau ka pamaciau sad.gif biggrin.gif
Atsakyti
Mergaitės, Jūsų nuomone, buvo O ar visgi ne... g.gif
user posted image
Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lalabamba @ 2012 08 12, 13:41)
Mergaitės, Jūsų nuomone, buvo O ar visgi ne...  g.gif

15 CD grazi O smile.gif
Jei ryt nenukris labai zemai, grafikas tai tik patvirtins mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pink peony @ 2012 08 12, 15:05)
15 CD grazi O smile.gif
Jei ryt nenukris labai zemai, grafikas tai tik patvirtins  mirksiukas.gif

Aciu 4u.gif Man jeigu linijos is karto nenubrezia, as ir pasimetu... lotuliukas.gif
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pink peony @ 2012 08 12, 12:17)
O jums taip daznai buna?  unsure.gif Man tai labai keistas dalykas....
Bet siandien jau temp nukrito, nzn turbut reikia laukti tikruju mmm  unsure.gif

neee, jei dažnai būtų tai čia taip ramiai nesipasakočiau unsure.gif , pirmąkart gyvenime taip buvo...bet sulaukiau normalių mm 3-4 dienom anksčiau nei turėjau sulaukti, mm sulaukiau tą dieną, kai BT nukrito nuo 36,9 iki 36,7
Papildyta:
QUOTE(Lalabamba @ 2012 08 12, 13:41)
Mergaitės, Jūsų nuomone, buvo O ar visgi ne...  g.gif

Jei BT nebekris, 15 d vyko O 4u.gif
Atsakyti