Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

QUOTE(Iveina @ 2012 08 11, 16:30)
Šlapia  g.gif

nezinau kaip buna kai pastoji, bet man visada ciklo gale jei kaklelis aukstai ir slapia..... sulaukiu mmm..... o dar plius pakritusi BT.....

nenoriu prikarkseti, bet man taip svieciasi, kad ryt poryt mmm turetu tau pareiti.... nes kiek suprantu pastojus kaklelis turi buti zemai ir kietas.... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Pakšt* @ 2012 08 11, 21:41)
nezinau kaip buna kai pastoji, bet man visada ciklo gale jei kaklelis aukstai ir slapia..... sulaukiu mmm..... o dar plius pakritusi BT.....

nenoriu prikarkseti, bet man taip svieciasi, kad ryt poryt mmm turetu tau pareiti.... nes kiek suprantu pastojus kaklelis turi buti zemai ir kietas....  blush2.gif

Tai aš nieko baisiai ir nesitikiu, ypač, kai tiek temperatūra pakrito ir dar kai plius nėra jokių nėštumo požymių. Tik klausimas kodėl ciklas užsitęstė g.gif
Atsakyti
Kad jau prabilot apie gimdos kakleli, tai gal kas galetu issamiau papasakoti apie jo pokycius ciklo metu? zinau kad kazkur forume skaiciau, nu bet dabar nerandu. Pradejau stebeti, bet nezinau kaip teisingai turetu viskas vykti g.gif
Bandau kazkaip pagauti kada ta O pas mane, nes BT matuot neiseina del gyvenimo ritmo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Iveina @ 2012 08 11, 21:54)
Tai aš nieko baisiai ir nesitikiu, ypač, kai tiek temperatūra pakrito ir dar kai plius nėra jokių nėštumo požymių. Tik klausimas kodėl ciklas užsitęstė  g.gif

Kaip ir pora dienų užsitęsė.. Nėra dar daug... Juk grafikas irgi paklaidą gali darti brėždamas O...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ragany: 11 rugpjūčio 2012 - 21:28
QUOTE(ujankus @ 2012 08 11, 20:57)
Kad jau prabilot apie gimdos kakleli, tai gal kas galetu issamiau papasakoti apie jo pokycius ciklo metu? zinau kad kazkur forume skaiciau, nu bet dabar nerandu. Pradejau stebeti, bet nezinau kaip teisingai turetu viskas vykti  g.gif
Bandau kazkaip pagauti kada ta O pas mane, nes BT matuot neiseina del gyvenimo ritmo ax.gif

paskaityk šį straipsnį manau atsakys į klausimus, man patiko.

http://www.tevu-darz...lio-stebejimas/

aš kažkaip niekada netyrinėjau, nes man pastoviai klausimas kyla, kaip žinot ar jis dabar jau aukštai ar žemai, bet dabar kai skaitau tam straipsnyje tai logiška, kad reikia oastebėt kelis ciklus ir matysis skirtumas..
bet man kažkaip baisu ten giliau lįsti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ujankus @ 2012 08 11, 21:57)
Kad jau prabilot apie gimdos kakleli, tai gal kas galetu issamiau papasakoti apie jo pokycius ciklo metu? zinau kad kazkur forume skaiciau, nu bet dabar nerandu. Pradejau stebeti, bet nezinau kaip teisingai turetu viskas vykti  g.gif

Pabandyk is ciklo dienu skaiciu atimti 14, ta ciklo diena dvi pries ir dvi po pagalideja turi buti vaisingos. ( PVZ cikle 31 diena; 31-14=17; gaunasi vaisingos dienos 15,16,17,18,19 ) Uzsisakyk internete ovuliacijos testu. Ir pagausi savo O. Stebek isskiras. Kas liecia gymdos kaklelio ten reikia guru buti kad suprasti. biggrin.gif As bandziau, bet tiesa pasakius nelabai ka ir supratau. Nors gal del to kad gymdziusi esu, nes po to reikalo gymdos kaklelis jau nebeatrodo kaip nosies galiukas, o kaip labai sorry hemorojus. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Chikipiki @ 2012 08 11, 22:38)
Pabandyk is ciklo dienu skaiciu atimti 14, ta ciklo diena dvi pries ir dvi po pagalideja turi buti vaisingos. ( PVZ cikle 31 diena; 31-14=17; gaunasi vaisingos dienos 15,16,17,18,19 ) Uzsisakyk internete ovuliacijos testu. Ir pagausi savo O. Stebek isskiras. Kas liecia gymdos kaklelio ten reikia guru buti kad suprasti.  biggrin.gif As bandziau, bet tiesa pasakius nelabai ka ir supratau. Nors gal del to kad gymdziusi esu, nes po to reikalo gymdos kaklelis jau nebeatrodo kaip nosies galiukas, o kaip labai sorry hemorojusdoh.gif

Zinai, nesijuokit mergaites, bet esu biologe ir visas genezes is miego prikelta buciau papasakojus, kol nepradejom bandyt pastot. Visa teorija nuo a iki z zinojau ir net nupiesus ne karta esu, bet va dabar jauciuosi kaip visiska vista. Neilgai mes bandom dar, bet abu stresuojam taip lyg bomba bandytume isminuoti lotuliukas.gif
Dienas susiskaiciuoju, bet ciklas pas mane 32-36d, tai gan didele paklaida. O del gleiviu, tai mane pienlige kas men kankina, tai irgi ne visada galiu susekt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ujankus @ 2012 08 11, 23:05)
Zinai, nesijuokit mergaites, bet esu biologe ir visas genezes is miego prikelta buciau papasakojus, kol nepradejom bandyt pastot. Visa teorija nuo a iki z zinojau ir net nupiesus ne karta esu, bet va dabar jauciuosi kaip visiska vista. Neilgai mes bandom dar, bet abu stresuojam taip lyg bomba bandytume isminuoti  lotuliukas.gif
Dienas susiskaiciuoju, bet ciklas pas mane 32-36d, tai gan didele paklaida. O del gleiviu, tai mane pienlige kas men kankina, tai irgi ne visada galiu susekt doh.gif

Teorija ir praktika visiskai skirtingi dalykai. mirksiukas.gif
Ar esi tikra kad tau tikrai penlige? Gal kokia nors infekcija? Skaiciau apie gribelius, kad jie gali trugditi spermatazoidams pasiekti tikslo, ir tt, panarsyk internete. Bet betkokiu atveju reikia tau iki galo isgidyt ta zaraza. Ir dar vienas variantais kad pripazisti kremini cervikalini skisti uz pienlige. Panasiai atrodo tik kvapo nera. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pakšt* @ 2012 08 11, 12:17)
jei nesi uzsiregisstravusi BP tai ir nematysi, nebent Chikipiki pakeis nustatymuose kad atytu grafika visi, o ne tik registruoti nariai.....  mirksiukas.gif

Pas mane atviras blogas ten. mirksiukas.gif

QUOTE(Pakšt* @ 2012 08 11, 13:20)

biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Chikipiki @ 2012 08 11, 23:22)
Teorija ir praktika visiskai skirtingi dalykai.  mirksiukas.gif
Ar esi tikra kad tau tikrai penlige? Gal kokia nors infekcija? Skaiciau apie gribelius, kad jie gali trugditi spermatazoidams pasiekti tikslo, ir tt, panarsyk internete. Bet betkokiu atveju reikia tau iki galo isgidyt ta zaraza. Ir dar vienas variantais kad pripazisti kremini cervikalini skisti uz pienlige. Panasiai atrodo tik kvapo nera.  mirksiukas.gif

Na pienlige ir yra maksties kandidoze, kitaip vadinama maksties grybelinis susirgimas. Ta reikala jau daug kartu tyriausi, vaistai padeda labai laikinai. "Reikia stiprinti imuniteta" yra vienintelis ginekologu patarimas verysad.gif
Tai va bandau visokiais naturaliais budais su ja kovoti, tai jau is proto taip nebevaro. Sakau gal isgyvens tie spermiukai ir pateks ten kur reik blush2.gif
Atsakyti
Merginos, paziurekit i mano grafika unsure.gif Man siandien vel teplioja, nebezinau kas tai ir kodel unsure.gif unsure.gif Ar gali buti cia jau menesines? unsure.gif Nieko nesuprantu kas per tepliojimai... NIekada taip nebuvo... Visad normalios menesines. O cia kartais patepa, kartais svaru visiskai nieko, atrodo kaip nebuta ne laso.... Po kazkiek valandu vel patepa... Kaip cia suprast sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pink peony: 11 rugpjūčio 2012 - 23:33
http://www.fertility...298/?i=4866405

Pirmas menesis kaip matuoju BT. Gasdina, nes mm veluoja, grafike nieko konkretaus nematau blink.gif , gleives visa menesi tokios pacios, tokios buvo ir KT geriant. Kazin verta sunerimti ir pas gydytoja apsilankyti?
Atsakyti