Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

QUOTE(grange @ 2012 08 11, 12:12)
o kaip pamatyti tavo grafikiuką? ką ten reikia spaust, nes rusiškuose nesu naudojusis  g.gif

jei nesi uzsiregisstravusi BP tai ir nematysi, nebent Chikipiki pakeis nustatymuose kad atytu grafika visi, o ne tik registruoti nariai..... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pink peony @ 2012 08 11, 12:03)
pasidariau darkart savo hormono tyrima, kuris praeita cikla buvo gerokai virsytas ir jau maniau nuo rudens reiks gerti stiprius vaistus jam koreaguoti, bet kazkoks neitiketinas stebuklas - jis visiskai buvo normos ribose  blush-anim-cl.gif

Na tai tikrai super žinios thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(grange @ 2012 08 11, 12:12)
o tai gal jau nelabosios ateina, kad krenta sad.gif

kadangi matuoju BT tik antrą ciklą, o per pirmąjį BT pradėjo kristi tik praėjus keliom dienom po mmm pradžios, tai nieko čia nesupaisysi biggrin.gif kada ateis, tada matysiu, dbr tylu ramu biggrin.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Iveina @ 2012 08 11, 10:00)
Labas rytas,

mano savijauta visai tokia kokia buvo ir vakar, tačiau BT labai pasikeitė - tėškiausi žemyn per 0.3  doh.gif  nežinau, gal tam turėjo įtakos tai, kad labai vėlai grįžom namo, eidami baisiai sušalom ir dar miegojau tik 5 valandas iki matavimo blush2.gif  naivu tikėtis aišku blush2.gif

Beje, Frėjuke, linkiu nenukristi ir toliau taip gražiai laikytis!!  wub.gif

Na miegojai pakankamai ilgai, aš tai pvz matuoju BT 6,30 val. o dar į WC einu kokią 3 val.
O jei rimtai, tai rytoj greit kyli aukštyn ir ten pasilieki mirksiukas.gif thumbup.gif
O NT negadinai šiandien? blush2.gif

Aš tai norėčiau laikytis, bet kad jau kažin.... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Frėjukė @ 2012 08 11, 12:38)
Na miegojai pakankamai ilgai, aš tai pvz matuoju BT 6,30 val. o dar į WC einu kokią 3 val.
O jei rimtai, tai rytoj greit kyli aukštyn ir ten pasilieki  mirksiukas.gif  thumbup.gif 
O NT negadinai šiandien?  blush2.gif

Aš tai norėčiau laikytis, bet kad jau kažin....  unsure.gif

Pasistengiam abi gal? Viena kilti, kita išslaikyti? drinks_cheers.gif
Ne, negadinau dar - Lietuvos paštas dirba vangiai g.gif o vaistinėj kiek buvau, tai mažo jautrumo neturi blink.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2012 08 11, 13:07)
aha mat kaip čia. na tai tiek to, liksiu nemaičius  biggrin.gif

Cikipiki BT grafikelis blush2.gif
Atsakyti
Labs. Man OT katik darytas pakankamai ryskus, jau gal kaip ir teigiama galima skaityt. O mano diedas trankos po miskus pratybose. Gris tik poryt arba jei isleis , ryt vakare. Bet ryt vakare sake nenori isleisti sad.gif nu ir vel gaidys gaunas. Aij, pikc as.
Atsakyti
QUOTE(Iveina @ 2012 08 11, 11:19)
kadangi matuoju BT tik antrą ciklą, o per pirmąjį BT pradėjo kristi tik praėjus keliom dienom po mmm pradžios, tai nieko čia nesupaisysi  biggrin.gif  kada ateis, tada matysiu, dbr tylu ramu  biggrin.gif  g.gif

Laikykis virsuj 4u.gif ar jokiu nejauti mmm pozymiu? Kaip tavo krutys? Nejautrios?

QUOTE(Ragany @ 2012 08 11, 12:59)
Labs. Man OT katik darytas pakankamai ryskus, jau gal kaip ir teigiama galima skaityt. O mano diedas trankos po miskus pratybose. Gris tik poryt arba jei isleis , ryt vakare. Bet ryt vakare sake nenori isleisti sad.gif nu ir vel gaidys gaunas. Aij, pikc as.

Suprantu tave labai, pas mane daznai buna panasi situacija, kad kai reikia vyro nera salia cool.gif
Klausyk, jei siandien OT pakankamai ryskus, gal dar per keleta valandu paryskes iki LH piko, o tai reiskia, kad tavo O gali buti nebutinai rytoj, gal poryt... yra sansas ir viltis rolleyes.gif
Atsakyti
Bandysiu dar viena OT pasidaryt uz poros valandu kazkur. Nu sake bandysis vyras prasytis, kad paleistu ryt.. O dar man juk pas gine reikia, nunesti atsakyma, o ji pasikrapsto kaskart, ka as dabar zinau.. Jei daryt ND pirmad, tai pas gine nelabai antrad, kiek zinau reiktu para susilaikyt, o jei vyras grys rytoj, tai ND bus ir ryoj. Nu ok, nukelciau penktadieniui, jau butu ir po O, obettaciau, ar nekenkia tie krapstymaisi, jei butu kas pavyke?
Atsakyti
QUOTE(pink peony @ 2012 08 11, 14:25)
Laikykis virsuj  4u.gif ar jokiu nejauti mmm pozymiu? Kaip tavo krutys? Nejautrios?

mmm požymių jokių g.gif šiandien jau 30 CD - kaip man, jau daugoka, nes penktadienį turėjau sulaukti mmm.
Krūtų jau pati nebesuprantu, vieną dieną jos būna padidėjusios, kitą dieną arba prie to priprantu, arba jos sumažėja. Bet jautrumo nėra. ai.. ne-be-sup-ran-tu savo organizmo g.gif

Tik kas keisčiausia, gimdos kaklelis šiandien yra aukštai, prasivėręs ir minkštas blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iveina: 11 rugpjūčio 2012 - 14:40
QUOTE(Iveina @ 2012 08 11, 15:30)
Tik kas keisčiausia, gimdos kaklelis šiandien yra aukštai, prasivėręs ir minkštas  blink.gif

o kaip isskyros? slapia viduje? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pakšt* @ 2012 08 11, 16:11)
o kaip isskyros? slapia viduje?  bigsmile.gif

Šlapia g.gif
Atsakyti
QUOTE(Iveina @ 2012 08 11, 14:30)

Tik kas keisčiausia, gimdos kaklelis šiandien yra aukštai, prasivėręs ir minkštas  blink.gif

Man kai gimdos kaklelis toks buvo, netikėtai nelauktai po kelių val parėjo mm verysad.gif
Atsakyti