nu ir prirasot nuo labo ryto kol perskaiciau viska , matyt reikai anksviau keltis
Anubi , tikrai ten jau ryskus teigiamas testukas , tyliausi sveikinimai
Mano bt per zema .. man ji nerima kelia .
http://tevu-darzelis...607@1208084c45d
labai jau kalnuota, nestovi vietoj . pakilo biski ir laikytus , tai ne sokinejo
[quote=barbarise,2012 08 22, 13:13]
Mano gimda uzsilenkus i nugara, todel po ND turiu guleti ant pilvo...visaip gulineju, taciau nepadeda kitur matyt priezastys slypi...
Na as gal ir blondine, bet sedziu galvoju, galvoju ir niekaip nesugalvoju O uzsilenkusi gimda implantacijai itakos neturi? Ji tik spermiukams turkdo nukeliauti savo kelia?
Mano gimda uzsilenkus i nugara, todel po ND turiu guleti ant pilvo...visaip gulineju, taciau nepadeda kitur matyt priezastys slypi...
Na as gal ir blondine, bet sedziu galvoju, galvoju ir niekaip nesugalvoju O uzsilenkusi gimda implantacijai itakos neturi? Ji tik spermiukams turkdo nukeliauti savo kelia?
Nu mergaites,turbut pagavau ir as O,nes jau siandien tikrai juostele ryski
http://tevu-darzelis...597@1207240af30
http://tevu-darzelis...597@1207240af30
QUOTE(* viva* @ 2012 08 22, 13:29)
labai nudžiugino BT grafikėlis, nes kažkuom primena maniškį tik mano BT žymiai aukštesnė, nes jau maniau gal šis ciklas bus nurašytas taigi lauksiu toliau savo O tik spėju poovuliacinė BT bus aukšta
QUOTE(Iveina @ 2012 08 22, 10:38)
labai nudžiugino BT grafikėlis, nes kažkuom primena maniškį
o as si cikla jau buvau bespejanti nurasyti kaip anavoliacini labai jau ji velyva
QUOTE(rutguda @ 2012 08 22, 11:58)
O kas per nukrypimai?
Pas mane gimda uzsilenkusi yra... Gine sak,ekad nieko tokio, ale kazkur skaiciau,kad tas gali trukdyti pastojimui. Na suprantu, gal ji nenorejo manes gazdinti,kol nera reikalo, nes itampa tikrai nepadeda, bet...
Pas mane gimda uzsilenkusi yra... Gine sak,ekad nieko tokio, ale kazkur skaiciau,kad tas gali trukdyti pastojimui. Na suprantu, gal ji nenorejo manes gazdinti,kol nera reikalo, nes itampa tikrai nepadeda, bet...
Pas mane balno fomos gimda, irgi negasdino, bet pasake kad tikimybe persileidimo yra didene ir tiek. Beto, pries metus truko cista, dare extra LP, tai dabar jau viena kiauside vistiek, nebera "kaip nauja" sugijo viskas ok, bet manau butu palankesnes salygos jei nebutu taip ivyke.
Mergaites, o sakykit BT matuot reikia tik pabudus ir neislipus dar is lovos? ar galima pirmiau i wc nueit?
QUOTE(Lietuvaitee @ 2012 08 22, 14:18)
Mergaites, o sakykit BT matuot reikia tik pabudus ir neislipus dar is lovos? ar galima pirmiau i wc nueit?
tik atsibudus, neislipus is lovos ir visada tuo paciu laiku
QUOTE(Lietuvaitee @ 2012 08 22, 14:18)
Geriausia taip : pramerki akį, nejudėdama ištiesi ranką, pasiimi termometrą ir pamatuoji
Nu as matuoju dar nenuejus i tualeta
labas rytas,
atejau susirinkti balionu
QUOTE(Orlyte @ 2012 08 23, 06:27)
labas rytas,
Ech.....
Labas rytas