Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

QUOTE(rutguda @ 2012 08 22, 09:37)
Manau ir me ilgai netruaksim, geriau isitikinti,kad viskas gerai, arba rasti priezasti tam anksciau, nei veliau.  smile.gif

Sutinku, man pats gydytojas liepe pusmeti bandyti, ir jei nepavyks pradeti gydyma... Tai va dar 3 men liko. Sveikoms poroms limitas metai:) O pas mane jau ir taip su nukrypimais... Paskui nezinia, kiek laiko dar gali gydimas uztrukti.
Atsakyti
QUOTE(Pakšt* @ 2012 08 22, 10:33)
po dvieju savaiciu, geriau neprimink, o vidurius susuka  lotuliukas.gif

bet po jos sėkmė užtat būtinai nusišypsos smile.gif

QUOTE(rutguda @ 2012 08 22, 10:37)
Manau ir me ilgai netruaksim, geriau isitikinti,kad viskas gerai, arba rasti priezasti tam anksciau, nei veliau.  smile.gif

Tai taip.. Dabar pagalvojau, kas geriau, ar nesėkmingas ciklas su viltim, ar ciklas, praleistas gydymui.. Po spermogramos, turbūt eisiu ir aš tirtis hormonų..
Papildyta:
QUOTE(Dra-cena @ 2012 08 22, 10:43)
Sutinku, man pats gydytojas liepe pusmeti bandyti, ir jei nepavyks pradeti gydyma... Tai va dar 3 men liko. Sveikoms poroms limitas metai:) O pas mane jau ir taip su nukrypimais... Paskui nezinia, kiek laiko dar gali gydimas uztrukti.

Man norėjo jau dabar vėl gydymą skirt, kai išgirdo, kad per 3 mėn,kol atėjo laikas kartot ureaplazmą, nesisaugojom. Mol, ir ką, neužkibo? blink.gif Tai skatinam ovuliaciją, siunčiu tave į šildymus. Ale sutarėm, kad iki naujų metų pakentėsim.
Atsakyti
QUOTE(Ragany @ 2012 08 22, 09:47)
bet po jos sėkmė užtat būtinai nusišypsos smile.gif
Tai taip.. Dabar pagalvojau, kas geriau, ar nesėkmingas ciklas su viltim, ar ciklas, praleistas gydymui.. Po spermogramos, turbūt eisiu ir aš tirtis hormonų..
Papildyta:

Man norėjo jau dabar vėl gydymą skirt, kai išgirdo, kad per 3 mėn,kol atėjo laikas kartot ureaplazmą, nesisaugojom. Mol, ir ką, neužkibo? blink.gif Tai skatinam ovuliaciją, siunčiu tave į šildymus. Ale sutarėm, kad iki naujų metų pakentėsim.

Man uzeina kartais aplamai vos nepagavata lekti, ir prdaeti viska dabar jau tirktis... Nu bet kazkaip reikia atkenteti ta duota limita... O su visokiais nusistebejimais kaip "ir ka neuzkibo" dar labiau uzknisa...
Atsakyti
Labukas 4u.gif
ANUBIS jau tikrai nebe vaiduokliukas,o cielas
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Anubis @ 2012 08 20, 16:19)
as galvoju galima kur nueti privaciai pasidaryti tyrimus hormonu Kaune? nes pvz mano gydytoja to man nesiule net, o as kazkaip gal noreciau, bent jau butu aisku toj vietoj ar viskas tvarkoj  g.gif

Via Medica Kaune, Sukileliu pr., ten kainos ir kokybes santykis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(barbarise @ 2012 08 22, 12:41)
Via Medica Kaune, Sukileliu pr., ten kainos ir kokybes santykis  thumbup.gif

jau nulekiau, nuleidau kraujo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dra-cena @ 2012 08 22, 10:43)

O kas per nukrypimai?
Pas mane gimda uzsilenkusi yra... Gine sak,ekad nieko tokio, ale kazkur skaiciau,kad tas gali trukdyti pastojimui. Na suprantu, gal ji nenorejo manes gazdinti,kol nera reikalo, nes itampa tikrai nepadeda, bet... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rutguda: 22 rugpjūčio 2012 - 12:00
QUOTE(Anubis @ 2012 08 22, 11:42)
jau nulekiau, nuleidau kraujo  lotuliukas.gif

Laukiam atsakymu wub.gif
Atsakyti

QUOTE(Anubis @ 2012 08 22, 06:57)

As pasidariau siandien dar viena NT, tai man lyg ir ryskesnis nei vakar. Nebent cia gal dr ne visai pradziuves toks  g.gif

user posted image

wub.gif super, po truputį po truputį ir visos bus nestuke.gif 4u.gif

Labu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rutguda @ 2012 08 22, 12:58)
O kas per nukrypimai?
Pas mane gimda uzsilenkusi yra... Gine sak,ekad nieko tokio, ale kazkur skaiciau,kad tas gali trukdyti pastojimui. Na suprantu, gal ji nenorejo manes gazdinti,kol nera reikalo, nes itampa tikrai nepadeda, bet... g.gif

Jeigu gimda užsilenkusi, reikia tik žinoti į kurią pusę, nes nuo to priklauso kokia poza reikia pagulėti po ND, arba apskritai kokia poza daryti ND 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Anubis @ 2012 08 22, 12:42)
jau nulekiau, nuleidau kraujo  lotuliukas.gif

HCG tyrimuka? ax.gif Pagal NT matau, kad jau tyliai tyliai galima sveikinti wink.gif thumbup.gif

Su mano ciklu si menesi kazkokie nonsensai sad.gif taip dziaugiaus kad agnus castus patvarke mmm, sutrumpejo, pirma karta per gyvenima tokios negausios pasirode, bet tepliojo gana ilgai, o dabar O nesulaukiu...o jau 18 CD sad.gif ir KB isskyru viena diena buvo, ir patepliojo taip kaip per O budavo, bet OT visi neigiami, BT nekyla iki reikiamo lygio, kaip po O budavo anksciau... doh.gif
Pasirodau:
http://www.fertility...com/home/324398

Neseniai bibliotekoj atradau ir perskaiciau viena labai idomia knygute - "Billingso metodas - 97 % efektingumas" - apie gleives, kaip atpazinti vaisingas. Sena tokia, bet labai idomi pasirode smile.gif trumpai - kai tik moteris pamato vaisingas gleives, reik is karto ciupti vyra ir daryti ND, nes tik siom dienom ar net valandom (!) spermiukai isgyvens, o jei gleives nevaisingos, tai spermiukai tiesiog nenukeliaus kur reikia ar zus anksciau laiko smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Iveina @ 2012 08 22, 13:09)
Jeigu gimda užsilenkusi, reikia tik žinoti į kurią pusę, nes nuo to priklauso kokia poza reikia pagulėti po ND, arba apskritai kokia poza daryti ND 4u.gif

Mano gimda uzsilenkus i nugara, todel po ND turiu guleti ant pilvo...visaip gulineju, taciau nepadeda sad.gif kitur matyt priezastys slypi...
Atsakyti
QUOTE(Iveina @ 2012 08 22, 13:09)

Nu va - teks issiaiskinti smile.gif
Atsakyti