Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

QUOTE(Barbane @ 2012 08 22, 09:39)

Man tai pikas pagal juostelės ryškumą buvo užvakar (t.y. pirmadienį) 7.20 ryte  g.gif, o O pagal FF įvyko sekmadienį, kai OT tik ryškėjo  doh.gif , nu nesamone kažkokia  schmoll.gif , na šiaip ar taip su ND tikrai pataikėm, taip kad labai nepergyvenu lotuliukas.gif
Papildyta:
drinks_cheers.gif

Nu tikrai,kad nesamone FF nupiese, as irgi labai nepergyvenu, nes ND kas antra diena visa cikla lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas rytas mirksiukas.gif

QUOTE(Barbane @ 2012 08 22, 07:28)
Labas rytas
BT nešoktelėjo smarkiai schmoll.gif , nors jau tikrai po O, FF O perkėlė į 08.19 g.gif
http://tevu-darzelis...805@120807a7cb4
Papildyta:
Pati jutau, kad O vyko 20 d  unsure.gif

O kurį kodą FF reikia nukopijuoti, jei noriu tuo grafiku dalintis?

Bandau ax.gif
Papildyta:
Nors bendrai, gal normali ta temperatūra...praeitą mėnesį tik 4 DPo šoktelėjo g.gif
Su savim pasišnekėjau  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

nesuprantu jau kuris tavo grafikas? g.gif

QUOTE(Anubis @ 2012 08 22, 07:57)

nu ka sveikinimai naujai iskeptai nestuke.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Pakšt* @ 2012 08 22, 08:42)
Labas rytas  mirksiukas.gif
nesuprantu jau kuris tavo grafikas?  g.gif

Abu gi tokie patys hihihi.gif , tik pabandžiau ir FF ir TD įkelt ax.gif . Nebent FF kokius vėjus rodo, kaip man kartais būna, kad kai kurios nors iš jūsų pasijungiu visai ne tai parodo ką turėtų schmoll.gif , gal ten kur nors reikia pasirinkti kad viešai rodytų g.gif .
Žodžiu FF nubrėžė O 08.19 d., dengiančią liniją ties 36,75, o OT labiausiai ryškus buvo 08.20 d. 7.20 ryte ax.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Pradėjau ridentis žemyn, mm jau ne už kalnų. Įtariu, kad atėjus mm papsichuosiu, kad ir įtaikyta idealiai, nepavyko. verysad.gif
http://www.babyplan....mp;t=1345618159
Atsakyti
QUOTE(Barbane @ 2012 08 22, 09:49)
Abu gi tokie patys  hihihi.gif , tik pabandžiau ir FF ir TD įkelt ax.gif . Nebent FF kokius vėjus rodo, kaip man kartais būna, kad kai kurios nors iš jūsų pasijungiu visai ne tai parodo ką turėtų schmoll.gif , gal ten kur nors reikia pasirinkti kad viešai rodytų  g.gif .
Žodžiu FF nubrėžė O 08.19 d., dengiančią liniją ties 36,75, o OT labiausiai ryškus buvo 08.20 d. 7.20 ryte ax.gif

ot tundra as lotuliukas.gif sori abu vienodi, tik kai FF mazesniais atstumais braizo nei TD tai atrodo kitoks tas grafikas lotuliukas.gif
O pas mane tai va kas FF
Atsakyti
Pakst o tu jaukristi pradejai? g.gif ar as ne ta grafika ziuriu?
Atsakyti
QUOTE(Anubis @ 2012 08 22, 10:16)
Pakst o tu jaukristi pradejai?  g.gif ar as ne ta grafika ziuriu?

ta ta, pradejau, bet gal dar kilsiu, pas mane nebuna taip kad krenta ir sakes, dar pakyla iki mmm, paskui tik koki 13-14DPO pradeda drebtis i apacia ir tada jau batai lotuliukas.gif siaip (.Y.) su kiekviena diena sunkeja nuo 6-7DPO, tai ziuresim iki kiek trauksim lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ragany @ 2012 08 22, 09:51)
Labas rytas.
Pradėjau ridentis žemyn, mm jau ne už kalnų. Įtariu, kad atėjus mm papsichuosiu, kad ir įtaikyta idealiai, nepavyko.  verysad.gif
http://www.babyplan....mp;t=1345618159

Tai kad man tavo grafikiukas thumbup.gif , ne antras pakilimas yra... tikrai nenusimink, sulaukusi mm dienos pamatysi,kaip ir kas yra.
Siaip dėl paguodos - me su MB bandom 8ciklas, tikrai uzteikem ant O ne karta, ale...nieko, bet as tikrai nenusimenu ir tikiu,kad viskas bu gerai.
Atsakyti
QUOTE(Pakšt* @ 2012 08 22, 10:21)
ta ta, pradejau, bet gal dar kilsiu, pas mane nebuna taip kad krenta ir sakes, dar pakyla iki mmm, paskui tik koki 13-14DPO pradeda drebtis i apacia ir tada jau batai  lotuliukas.gif siaip (.Y.) su kiekviena diena sunkeja nuo 6-7DPO, tai ziuresim iki kiek trauksim  lotuliukas.gif

Aš anuos vos panešu kažkur nuo 3DPO.. doh.gif Bet ir skauda, ne tik, kad sunkūs. Šitąą, kada LP nusimato?

QUOTE(rutguda @ 2012 08 22, 10:21)
Tai kad man tavo  grafikiukas  thumbup.gif  , ne antras pakilimas yra... tikrai nenusimink, sulaukusi mm dienos pamatysi,kaip ir kas yra.
Siaip dėl paguodos - me su MB bandom 8ciklas, tikrai uzteikem ant O ne karta, ale...nieko, bet as tikrai nenusimenu ir tikiu,kad viskas bu gerai.

Na, mes einam tuos bandymų kelius su kliūtimis nuo praeitų metų smile.gif įtampa tik didėja. Tai kai mm pareis, eisim vyrui spermogramą musiet daryt jau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ragany: 22 rugpjūčio 2012 - 09:32
QUOTE(Ragany @ 2012 08 22, 10:31)
Aš anuos vos panešu kažkur nuo 3DPO.. doh.gif Bet ir skauda, ne tik, kad sunkūs. Šitąą, kada LP nusimato?

po dvieju savaiciu, geriau neprimink, o vidurius susuka lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Anubis @ 2012 08 22, 06:57)
Laba ryta,

tai po to gal soktelsi virs 37  mirksiukas.gif

As pasidariau siandien dar viena NT, tai man lyg ir ryskesnis nei vakar. Nebent cia gal dr ne visai pradziuves toks  g.gif

user posted image

Ne lyg, o tikrai ryskesnis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ragany @ 2012 08 22, 10:31)
Na, mes einam tuos bandymų kelius su kliūtimis nuo praeitų metų smile.gif įtampa tik didėja. Tai kai mm pareis, eisim vyrui spermogramą musiet daryt jau.

Manau ir me ilgai netruaksim, geriau isitikinti,kad viskas gerai, arba rasti priezasti tam anksciau, nei veliau. smile.gif
Atsakyti