Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

QUOTE(Iveina @ 2012 08 22, 08:02)
Anubi, ten manau jau nebe vaiduoklis  wub.gif

biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Anubis @ 2012 08 22, 06:57)
Laba ryta,

tai po to gal soktelsi virs 37  mirksiukas.gif

As pasidariau siandien dar viena NT, tai man lyg ir ryskesnis nei vakar. Nebent cia gal dr ne visai pradziuves toks  g.gif

bigsmile.gif bigsmile.gif
Tik baikit jau čia tų sliekų ieškot lotuliukas.gif clap.gif clap.gif , gan riebi antra juostejė bigsmile.gif
Labai tyliai sveikinu goss.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Barbane: 22 rugpjūčio 2012 - 07:07
Labas rytas 4u.gif

o as nusivyliau savo BT sian verysad.gif doh.gif biggrin.gif susinervavau taip sakant doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sunflowerr @ 2012 08 22, 08:42)
Labas rytas  4u.gif

o as nusivyliau savo BT sian  verysad.gif  doh.gif  biggrin.gif  susinervavau taip sakant  doh.gif

nėra ko imt į galvą - juk tik kelios dienos po O biggrin.gif čia tik pasvyravimas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Anubis @ 2012 08 22, 06:57)
Laba ryta,

tai po to gal soktelsi virs 37  mirksiukas.gif

As pasidariau siandien dar viena NT, tai man lyg ir ryskesnis nei vakar. Nebent cia gal dr ne visai pradziuves toks  g.gif

user posted image

ka galiu daugiau pasakyt, kaip tik thumbup.gif wub.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Iveina @ 2012 08 22, 07:44)
nėra ko imt į galvą - juk tik kelios dienos po O  biggrin.gif  čia tik pasvyravimas  smile.gif

tai as maniau kad uzvakar O buvo, nes vakar kilau, bet siandienos BT man atrodo kitaip rodo ir O nebuvo..ar ne taip suprantu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Barbane @ 2012 08 22, 08:06)
bigsmile.gif  bigsmile.gif
Tik baikit jau čia tų sliekų ieškot  lotuliukas.gif  clap.gif  clap.gif , gan riebi antra juostejė bigsmile.gif
Labai tyliai sveikinu  goss.gif

blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(sunflowerr @ 2012 08 22, 08:42)
Labas rytas  4u.gif

o as nusivyliau savo BT sian  verysad.gif  doh.gif  biggrin.gif  susinervavau taip sakant  doh.gif

as irgi manau kad cia tik pasvyravimas, pakilsi dar mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Anubis @ 2012 08 22, 07:55)
blush2.gif
Papildyta:
as irgi manau kad cia tik pasvyravimas, pakilsi dar  mirksiukas.gif

tai jei ryt kilsiu galiu manyt, kad O ir buvo tada kada tikiuos kad buvo? g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sunflowerr @ 2012 08 22, 08:58)
tai jei ryt kilsiu galiu manyt, kad O ir buvo tada kada tikiuos kad buvo?  g.gif  biggrin.gif

manau kad taip
Atsakyti
QUOTE(Anubis @ 2012 08 22, 08:03)
manau kad taip

vel isiziebe viltis kad ne viskas prarasta biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas,
Anubi, labai sveikinu 4u.gif
o cia as... http://www.fertility...com/home/3eb782
Atsakyti
QUOTE(Barbane @ 2012 08 22, 07:28)
Labas rytas
BT nešoktelėjo smarkiai schmoll.gif , nors jau tikrai po O, FF O perkėlė į 08.19 g.gif
http://tevu-darzelis...805@120807a7cb4
Papildyta:
Pati jutau, kad O vyko 20 d  unsure.gif

O kurį kodą FF reikia nukopijuoti, jei noriu tuo grafiku dalintis?

Bandau ax.gif
Papildyta:
Nors bendrai, gal normali ta temperatūra...praeitą mėnesį tik 4 DPo šoktelėjo g.gif
Su savim pasišnekėjau  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Labas, O man net nesoktelejo siandein, o zemyn nukrito lotuliukas.gif lotuliukas.gif
http://www.babyplan....mp;t=1345616759
Vot taip - siaip tai tikrai jauciu visus tuos maudulius ir visa kita, ir manau,kad O tikrai ivyko...Bet niekaip neuprantu,kodel OT taip anksti rode LH pika - g.gif
Atsakyti
QUOTE(rutguda @ 2012 08 22, 08:27)
Labas, O man net nesoktelejo siandein, o zemyn nukrito  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
http://www.babyplan....mp;t=1345616759
Vot taip - siaip tai tikrai jauciu visus tuos maudulius ir visa kita, ir manau,kad O tikrai ivyko...Bet niekaip neuprantu,kodel OT taip anksti rode LH pika -  g.gif

O, kolega friends.gif biggrin.gif
Tai jei nuo ryt ryto kils, O bus įvykus 08.20 arba vyksta šiandien g.gif , bet greičiausiai 08.20, nes dvi dienos prieš - OT teigiamas, manau ryt pakils thumbup.gif

Man tai pikas pagal juostelės ryškumą buvo užvakar (t.y. pirmadienį) 7.20 ryte g.gif, o O pagal FF įvyko sekmadienį, kai OT tik ryškėjo doh.gif , nu nesamone kažkokia schmoll.gif , na šiaip ar taip su ND tikrai pataikėm, taip kad labai nepergyvenu lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Anubis @ 2012 08 22, 07:55)

as irgi manau kad cia tik pasvyravimas, pakilsi dar  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti