Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

Aciu mergytes uz atsakymus reikes ir man nusipirkti tu OT, nors man dar daug kas cia tamsus miskas blush2.gif smile.gif
Atsakyti
jei kuri turi atliekamu 40 jautrumo ir NT, tai mielai nupirkciau 4u.gif
greiciau ateitu rytojaus rytas, zlugtu paskutiniai vilties lasiukai ir butu ramu, eiciau "apsaugu" dasipirkt lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites,
prisiskaiciau as cia jusu pasnekesiu ir pradejau matuot BT biggrin.gif matuoju ne nuo ciklo pradzios zinoma, nes nekantri esu, tai galvoju gal ji ir taip uzkils ir nebenukris blush2.gif bet va link mm tas grafikelis kalnuotas daros. Ka jus manot? g.gif
P.S. mokaus idet paveiksliuka, na jei jau prireiktu koki vaiduokliuka ar ka kada ikelt blush2.gif
https://mail-attachm...qssil7vq0N9KE-E
Atsakyti
neatidaro man nuorodos, jokiu paveiksliuku, jokiu kalniuku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(eastie_girl @ 2012 08 21, 23:07)
neatidaro man nuorodos, jokiu paveiksliuku, jokiu kalniuku smile.gif

nu va, taip ir galvojau, kad nieko man cia neiseis schmoll.gif kazkokia sudetinga man procedura su tais paveiksliukais, reik dar studijuot "instrukcijas" biggrin.gif
Atsakyti
labas rytas wink.gif

na va, ateina mano nelauktosios doh.gif rolleyes.gif nieko, einu ir as apsizvalgysiu kur OT urmu uzsipirkt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Barbane @ 2012 08 21, 12:25)
Sveika prisijungus  4u.gif , dar siūlyčiau kelis ovuliacijos testukus nusipirkti ir bent mėnesį pasitestuoti, kad būti užtikrintesnei dėl O  4u.gif
jau matavimai vyksta ar dar tik planuose  ax.gif ?

matavimai vyksta ax.gif tik šiandien pasijutau peršalus,ir temp kilstelėjo,tai manau grafiką išdarkys g.gif bet parodysiu rezultatus ekspertėms po mėn. matavimo ir manau bus viskas išaiškinta thumbup.gif
Atsakyti
Labas rytas
BT nešoktelėjo smarkiai schmoll.gif , nors jau tikrai po O, FF O perkėlė į 08.19 g.gif
http://tevu-darzelis...805@120807a7cb4
Papildyta:
Pati jutau, kad O vyko 20 d unsure.gif

O kurį kodą FF reikia nukopijuoti, jei noriu tuo grafiku dalintis?

Bandau ax.gif
Papildyta:
Nors bendrai, gal normali ta temperatūra...praeitą mėnesį tik 4 DPo šoktelėjo g.gif

Su savim pasišnekėjau lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Barbane: 22 rugpjūčio 2012 - 06:25
Sveikos 4u.gif
man tai mano BT jau pradėjo kelt nerimą unsure.gif nors iki O dar kelios dienos, bet kur gi aš kilsiu jei dabar tupiu virš 36,7?? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Iveina @ 2012 08 22, 07:49)
Sveikos  4u.gif
man tai mano BT jau pradėjo kelt nerimą  unsure.gif nors iki O dar kelios dienos, bet kur gi aš kilsiu jei dabar tupiu virš 36,7??  unsure.gif

Laba ryta,

tai po to gal soktelsi virs 37 mirksiukas.gif

As pasidariau siandien dar viena NT, tai man lyg ir ryskesnis nei vakar. Nebent cia gal dr ne visai pradziuves toks g.gif

user posted image
Atsakyti
Labas rytas merginos... as jau nebesuprantu kas su manimi darosi..dar nepakilo temperatura..o ar galetu buti taip kad ir neuzkils..kad ir rode man OT teigiama pries 4 d. termometras veikia..nes vakare spec pasimatavau "ten",galvoju gal vel kaip uzburtas rodys 36,1. bet rode kitokia 36,9. O pazastyje rodo 35. Man visada 35,0 rodo jei neturiu temperaturos:) o kazi gali buti taip kad nebuvo man cikla O? Nors ir tasiu gleiviu buvo...hmm.. g.gif
Papildyta:
QUOTE(Anubis @ 2012 08 22, 05:57)
Laba ryta,

tai po to gal soktelsi virs 37  mirksiukas.gif

As pasidariau siandien dar viena NT, tai man lyg ir ryskesnis nei vakar. Nebent cia gal dr ne visai pradziuves toks  g.gif

user posted image

4u.gif
Jo zymiai ryskesnis mirksiukas.gif
Atsakyti
Anubi, ten manau jau nebe vaiduoklis wub.gif
Atsakyti