Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

QUOTE(Lietuvaitee @ 2012 08 21, 16:30)
Sveikos  blush2.gif
Pradejau nauja cikla ir labai noreciau pabandyti pazinti savo organizma matuojant BT  blush2.gif  gal taip ir zirniukas greiciau ateis  wub.gif  o sakykit per mmm irgi matuoti reikia BT?  g.gif  as maniau nereikia  doh.gif

sveika prisijungus 4u.gif
Rekomenduojama matuoti toms, kurios apturi ankstyvas ovuliacijas smile.gif Jei matavimai vyksta ne makstyje, keblumu neturetu buti matuojant mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Barbane @ 2012 08 21, 14:33)
viršutiniai du tikrai ryškesni, bet va, kad naudojot jautresnius testus, tai kažin ar galima kažokias išvadar daryti  g.gif . Šiaip ar taip, kuo daugiau ND blush2.gif , nepakenks gi  hihihi.gif

nu iki siandien naudojau 20 miu. O siandien 30 miu. Juk 30 ne tokie jautrus kaip 20,ar as klystu???
Su tais 20 miu,tai beveik visa men rode ir rode neryskia juostele,tai specialiai nusipirkau ne tokius jautrius unsure.gif Nors..gal as jau kazka maisau su tuom jautrumu..bet kaip suprantu -kuo didesnis skaiciukas,tuo nejautresnis testukas.ar as teisi?
Atsakyti
QUOTE(* viva* @ 2012 08 21, 16:22)
Tuo labiau,kad ir laukti ir ilgai planuoti nelabai ir laiko beturim,nes savaitgali man 35 rolleyes.gif Puikiai suprantu,kad ir taip jau veloka planuoti,bet ai,nu pabandysim ax.gif
Ir isskyros-KB tongue.gif

taip taip, iki sventes yra dar laiko pasidarbuoti biggrin.gif
O del ko veloka planuoti? Daugelis dabar moteru tokio amziaus tik pirma vaikeli planuoja... o cia jau antras smile.gif
Papildyta:
QUOTE(* viva* @ 2012 08 21, 16:42)
nu iki siandien naudojau 20 miu. O siandien 30 miu. Juk 30 ne tokie jautrus kaip 20,ar as klystu???
Su tais 20 miu,tai beveik visa men rode ir rode neryskia juostele,tai specialiai nusipirkau ne tokius jautrius unsure.gif Nors..gal as jau kazka maisau su tuom jautrumu..bet kaip suprantu -kuo didesnis skaiciukas,tuo nejautresnis testukas.ar as teisi?

taip, teisi. As pvz, dabar bandysiu panaudoti 40 miu, nes man tie jautrus OT tik nervus gadina biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pink peony @ 2012 08 21, 16:47)
taip taip, iki sventes yra dar laiko pasidarbuoti  biggrin.gif
O del ko veloka planuoti? Daugelis dabar moteru tokio amziaus tik pirma vaikeli planuoja... o cia jau antras smile.gif
Papildyta:

taip, teisi. As pvz, dabar bandysiu panaudoti 40 miu, nes man tie jautrus OT tik nervus gadina biggrin.gif

O kaip tie miu skirstomi, kaip tik ketinu uzsisakyti, ir dabar nebezinau kokio cia jautrumo geriausia visgi:) Gal galetume trumpai apibudinti?
Atsakyti
Nu as pirmus nusipirkau 20 mIU,tai jie man beveik 20 dienu rode nerysku antra bruksniuka..atsibodo ..tai daba jau nusipirkau 30 mIU,ziuresiu,gal maziau reiks zaisti su sitais,gal maziau dieneliu rodys tuos antrus bruksnelius rolleyes.gif
Kuo mazesnis skaiciukas( pvz 10mIU),tuo testukai jautresni 4u.gif 30-40 mIU kaip as suprantu jau nera tokie jautrus g.gif
Papildyta:
[quote=pink peony,2012 08 21, 14:47]taip taip, iki sventes yra dar laiko pasidarbuoti  biggrin.gif
Papildyta:

nu jo,dabar kiti laikai..bet kazkaip nelabai noretusi,kad vaikeli nuvedus i darzeli isgirst klausima''kada mociute ateis pasiimt anukelio'' lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo * viva*: 21 rugpjūčio 2012 - 17:16
Galiu parodyti savuosius 20 Miu
user posted image
Man jie visada rodo tokį vaiduokliuką kaip pačiam apatiniam teste, kada pikas buvo irgi aiškiai matosi, taip kad ir tie jautrūs visai neblogi ax.gif

Atsakyti
Kur mergaites jus perkate OT? g.gif
Atsakyti
[quote=* viva*,2012 08 21, 17:12]
Nu as pirmus nusipirkau 20 mIU,tai jie man beveik 20 dienu rode nerysku antra bruksniuka..atsibodo ..tai daba jau nusipirkau 30 mIU,ziuresiu,gal maziau reiks zaisti su sitais,gal maziau dieneliu rodys tuos antrus bruksnelius rolleyes.gif
Kuo mazesnis skaiciukas( pvz 10mIU),tuo testukai jautresni 4u.gif 30-40 mIU kaip as suprantu jau nera tokie jautrus g.gif
Papildyta:
[quote=pink peony,2012 08 21, 14:47]taip taip, iki sventes yra dar laiko pasidarbuoti  biggrin.gif
Papildyta:
nu jo,dabar kiti laikai..bet kazkaip nelabai noretusi,kad vaikeli nuvedus i darzeli isgirst klausima''kada mociute ateis pasiimt anukelio'' lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

user posted image
[/quote]
Pas mane irgi buvo 20miu, ir nerode si menesi teigiamo rezultato... uztat ir keliau klausima ar ovuliacija ivyko aplamai... BT laikosi 37... Mistika:) O jei rodo vos ne kasdien kaip tau, tai irgi bereikalingas balamutinimasis smile.gif...
Papildyta:
QUOTE(Lietuvaitee @ 2012 08 21, 17:21)
Kur mergaites jus perkate OT?  g.gif

as perku is ebay:) Urmu galima imti uz padoria kaina lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dra-cena @ 2012 08 21, 16:51)
O kaip tie miu skirstomi, kaip tik ketinu uzsisakyti, ir dabar nebezinau kokio cia jautrumo geriausia visgi:) Gal galetume trumpai apibudinti?

na merginos jau parase, jautriausias yra 10 miu, kiti - maziau jautrus. Tarkim pats jautriausias gali vaiduoklius rodyti netgi visa cikla, atitinkamai mazai jautrus vaiduokliauja trumpesni ciklo laikotarpi

QUOTE(Dra-cena @ 2012 08 21, 17:24)
Pas mane irgi buvo 20miu, ir nerode si menesi teigiamo rezultato...

Gal del to nerode, kad darete karta per para? As isitikinau, kad reikia daryti maziausiai du kartus dienoj. O tas LH pikas gali ir nepasimatyti teste, nes jis gali buti pvz nakti biggrin.gif Ir kaip suprantu ilgai neissilaiko, t.y. jei testa darote pvz 18 val, galit but prasove, nes banga buvo tarkim 9 ryto. As asmeniskai isitikinau, kad teigiamas testas nebuna visa diena, jis buna kelias valandas, ar geriausiu atveju pusdieni, todel taip sunku pamatyti venodai ryskias juosteles.
Atsakyti
QUOTE(Lietuvaitee @ 2012 08 21, 15:21)

as pirkau is amazon. Tikrai jie pigus,neapsimoka pirkti parduotuvej thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pink peony @ 2012 08 21, 17:34)
na merginos jau parase, jautriausias yra 10 miu, kiti - maziau jautrus. Tarkim pats jautriausias gali vaiduoklius rodyti netgi visa cikla, atitinkamai mazai jautrus vaiduokliauja trumpesni ciklo laikotarpi
Gal del to nerode, kad darete karta per para? As isitikinau, kad reikia daryti maziausiai du kartus dienoj. O tas LH pikas gali ir nepasimatyti teste, nes jis gali buti pvz nakti biggrin.gif Ir kaip suprantu ilgai neissilaiko, t.y. jei testa darote pvz 18 val, galit but prasove, nes banga buvo tarkim 9 ryto. As asmeniskai isitikinau, kad teigiamas testas nebuna visa diena, jis buna kelias valandas, ar geriausiu atveju pusdieni, todel taip sunku pamatyti venodai ryskias juosteles.

Nu gal... nes as dariausiau viena kart dienoje... Vadinasi dabar tikrai reikia urmu uzsisakyti:)
Atsakyti
QUOTE(Lietuvaitee @ 2012 08 21, 17:21)

Aš pirkau čia, SM, 40 vnt po litą, žinau kad iš e-bay pigiau išeina, bet nebuvo kada laukti, norėjau tuoj pat pradėti O gaudyt ax.gif
Atsakyti