Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

QUOTE(seemle @ 2012 08 21, 14:17)
Sveikos, ...

Džiugu, kad tiek daug naujų žmonių per pastarą savaitę pas mus atėjo 4u.gif tikėkimės, kad visos mes čia ne ilgam biggrin.gif

Seemle, kalendorinė "prgnozuojama" O diena tikriausiai tik retais atvejais sutampa su tikrąja O diena, nebent ciklai būna kaip laikrodukas smile.gif be to ir BT ne visada pakyla iš karto po O. taigi niuansų čia.. daugybė.. smile.gif
Atsakyti
Visos naujokes sveikos prisijunge 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Anubis @ 2012 08 21, 14:01)
Gryzau namo suni pavedziot ir nufotkinau, tik labai nekokybiskai kazkaip gavosi  blink.gif
Net paciai juokas paeme kai pamaciau ta savo vaiduokli  hihihi.gif  kai isdziuvo tai visai vos matosi  lotuliukas.gif

user posted image

Nu cia tikrai jau Vaiduoklis is didziosios V, visos puikiai mato - vadinasi ties thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(rutguda @ 2012 08 21, 14:24)
Nu cia tikrai jau Vaiduoklis is didziosios V, visos puikiai mato - vadinasi ties thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  nestuke.gif

na matysim per ateinancias dienas ar ryskes NT. Prisipirkusi turiu daug tai dabar gadinsiu visus is eiles lotuliukas.gif
Baisu patiketi tuo dziaugsmu man dar, trapu dar viskas labai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Anubis @ 2012 08 21, 13:01)
Gryzau namo suni pavedziot ir nufotkinau, tik labai nekokybiskai kazkaip gavosi  blink.gif
Net paciai juokas paeme kai pamaciau ta savo vaiduokli  hihihi.gif  kai isdziuvo tai visai vos matosi  lotuliukas.gif

Nu kuuur jau čia vaiduokliukas bigsmile.gif , tikrai kaip kažkas sakė, cielas vaiduoklis. Ojojoj kaip smagu clap_1.gif clap_1.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
naujokems po 4u.gif

QUOTE(Anubis @ 2012 08 21, 11:01)

matosi tikrai tikrai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif lauksim kitas dieneles tik vis ryskejancios juosteles wub.gif wub.gif nestuke.gif

Mergaites,ar man irgi vaidenasi,ar pas mane OT isryskejo g.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo * viva*: 21 rugpjūčio 2012 - 15:50
du virsutiniai yra sios dienos. Jau kazkaip buvau nurasius si cikla kaip anavoliacini g.gif Tai gal galima uzskaityti siuos OT kaip teigiamus???Tiesa,vakar pabaigiau 20 jautrumo testukus,tai siandieninian daryti su 30 jautrumo.Gal del to ir ryskesni unsure.gif
BT
http://tevu-darzelis...597@1207240af30
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo * viva*: 21 rugpjūčio 2012 - 15:55
QUOTE(* viva* @ 2012 08 21, 15:51)
du virsutiniai yra sios dienos.

tikrai paskutinis testas panasus i teigiama, nors sakoma, kad juosteles abi turi buti vienodo ryskumo. Manau dar yra kur rysketi g.gif
Bet jeigu LH pikas yra siandien, tai tiketina, kad per artimiausias dvi paras turetum ovuliuoti 4u.gif
Linkiu aptureti siom dienom ND smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pink peony: 21 rugpjūčio 2012 - 16:09
QUOTE(pink peony @ 2012 08 21, 14:07)
tikrai paskutinis testas panasus i teigiama, nors sakoma, kad juosteles abi turi buti vienodo ryskumo. Manau dar yra kur rysketi  g.gif
Bet jeigu LH pikas yra siandien, tai tiketina, kad per artimiausias dvi paras turetum ovuliuoti  4u.gif
Linkiu aptureti siom dienom ND smile.gif

nu ir man atrodo,kad turetu buti ryskesnes,bet palyginus ankstesnem vistiek tokios ryskesnes. Ant nuotraukos dar ir nelabai matosi,o gyvai kazkaip skiriasi nuo ankstesniu labiau.Reiks MB lauzti kelias dieneles is eiles ax.gif Tuo labiau,kad ir laukti ir ilgai planuoti nelabai ir laiko beturim,nes savaitgali man 35 rolleyes.gif Puikiai suprantu,kad ir taip jau veloka planuoti,bet ai,nu pabandysim ax.gif
Ir isskyros-KB tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo * viva*: 21 rugpjūčio 2012 - 16:23
Sveikos blush2.gif
Pradejau nauja cikla ir labai noreciau pabandyti pazinti savo organizma matuojant BT blush2.gif gal taip ir zirniukas greiciau ateis wub.gif o sakykit per mmm irgi matuoti reikia BT? g.gif as maniau nereikia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(* viva* @ 2012 08 21, 15:24)

viršutiniai du tikrai ryškesni, bet va, kad naudojot jautresnius testus, tai kažin ar galima kažokias išvadar daryti g.gif . Šiaip ar taip, kuo daugiau ND blush2.gif , nepakenks gi hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Barbane: 21 rugpjūčio 2012 - 16:33
QUOTE(Lietuvaitee @ 2012 08 21, 16:30)
Sveikos  blush2.gif
Pradejau nauja cikla ir labai noreciau pabandyti pazinti savo organizma matuojant BT  blush2.gif  gal taip ir zirniukas greiciau ateis  wub.gif  o sakykit per mmm irgi matuoti reikia BT?  g.gif  as maniau nereikia  doh.gif

Bent jau as tai nematuoju:)
Atsakyti