Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

Labas rytas mirksiukas.gif pasirodau as su savo BT ir FF blush2.gif

QUOTE(sunflowerr @ 2012 08 21, 07:13)
Labas rytas  4u.gif
pasirodau  ax.gif

nu labai graziai pakilai, tai va dar truputuka pakilk ir sedek iki kitu metu geguzes menesio thumbup.gif

QUOTE(Ragany @ 2012 08 21, 07:13)
Labas rytas.
Aukščiau , manau, jau nebepakils, bet tai skirtumas tarp fazių gana mažas g.gif

viskas cia gerai, o i tu faziu skirtuma as tai demesio nekreipiu ar ten 0.26, ar tai 0.49 irnesakyk.gif

QUOTE(eastie_girl @ 2012 08 21, 08:45)
labas rytas,
jau siandien turbut nieko paguodziancio nebepavyks sugalvoti

nu laukiam kas toliau bus ar soksi i padanges, ar mmm parsikraustys blush2.gif
Atsakyti
Bet aš niekaip nesuprantu - kodel mums NT pasidariusios vaiduokliu fotoreportažo neparodo g.gif Juk mes cia visos taip laukiam tu II, tai nors i svetimus paveizetumem biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Anubis @ 2012 08 21, 07:04)
bandziau bandziau jau ryte  lotuliukas.gif  neistveriau. rodo toki mazyti vaiduokliuka. Bet mano testai jautrus labai, 10miu, o kiek zinau tie patys jautriausi daznai vaiduokliauja ir ne i tema. Tai ryt poryt bandysiu dar po viena daryt  biggrin.gif

Laikau kumstukus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Pakšt* @ 2012 08 21, 09:01)
Labas rytas  mirksiukas.gif pasirodau as su savo BT ir FF  blush2.gif
nu labai graziai pakilai, tai va dar truputuka pakilk ir sedek iki kitu metu geguzes menesio  thumbup.gif

kaip noreciau wub.gif jau dabar viskas bus taip, kaip lemta ax.gif
Atsakyti
Sveikos,
prisijungiu prie matuojančių, bandėm visaip-nepavyko, dabar pora ciklų pamatuosim BT gal O nevyksta g.gif o gal tik to ir trūksta iki sėkmės smile.gif visoms laukiančioms II linkiu kantrybės ir kuo greičiau sulaukt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rutguda @ 2012 08 21, 10:53)
Bet aš niekaip nesuprantu - kodel mums  NT pasidariusios vaiduokliu fotoreportažo neparodo  g.gif Juk mes cia visos taip laukiam tu II, tai nors i svetimus paveizetumem biggrin.gif  4u.gif

Nu ir aš nesuprantu lotuliukas.gif Jau netgi trys mergytės turi parodyti bigsmile.gif

Anubis wub.gif

Vilma M , sveika prisijungusi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Iveina @ 2012 08 21, 06:26)
o kelinta diena po O?

Na nezinau ar jau ta O istiesu ivyko. sestadieni pasidariau OT buvo teigiamas.. tai jau ir tikejausi snd pakilti.. sakau gal termometras pagedo...nors fertility friend raso, kad gali O buti nuo. rugs 19 iki 22 d. tai snd dar tik 21 d. Bet siandien jau tasiu isskyru nebesimate... na tikiuosi ryt pakilsiu... smile.gif
O kitom mergaitem po 4u.gif kad rysketu tie vaiduokliukai... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilma_M @ 2012 08 21, 12:16)
Sveikos,
prisijungiu prie matuojančių, bandėm visaip-nepavyko, dabar pora ciklų pamatuosim BT gal O nevyksta  g.gif  o gal tik to ir trūksta iki sėkmės smile.gif visoms laukiančioms II linkiu kantrybės ir kuo greičiau sulaukt  4u.gif

Sveika, o kur tavo BT? rodyk mums greitai bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Frėjukė @ 2012 08 21, 12:18)
Nu ir aš nesuprantu  lotuliukas.gif  Jau netgi trys mergytės turi parodyti  bigsmile.gif 

Anubis  wub.gif 

Vilma M , sveika prisijungusi  4u.gif

tai jau puola mane cia visos kad rodyciau vaiduokli lotuliukas.gif gryzus namo is karto begsiu fotkinti, jeigu aisku neisdziuvo tas mano vaiduoklis spintelej beguledamas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilma_M @ 2012 08 21, 11:16)
Sveikos,
prisijungiu prie matuojančių, bandėm visaip-nepavyko, dabar pora ciklų pamatuosim BT gal O nevyksta  g.gif  o gal tik to ir trūksta iki sėkmės smile.gif visoms laukiančioms II linkiu kantrybės ir kuo greičiau sulaukt  4u.gif

Sveika prisijungus 4u.gif , dar siūlyčiau kelis ovuliacijos testukus nusipirkti ir bent mėnesį pasitestuoti, kad būti užtikrintesnei dėl O 4u.gif
jau matavimai vyksta ar dar tik planuose ax.gif ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Barbane: 21 rugpjūčio 2012 - 11:25
labas rytas , nors jau ir nelabai rytas biggrin.gif pas mane zygzagai biggrin.gif
http://tevu-darzelis...607@1208084c45d
dbr tas laikas , kai po O lauki , mmm biggrin.gif arba jos ateina arba ne biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(irena1987 @ 2012 08 21, 12:39)
labas rytas , nors jau ir nelabai rytas  biggrin.gif pas mane zygzagai biggrin.gif
http://tevu-darzelis...607@1208084c45d
dbr tas laikas , kai po O lauki , mmm biggrin.gif arba jos ateina arba ne  biggrin.gif

Galėtų nors kartelį ir neateiti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Iveina @ 2012 08 21, 10:46)
Galėtų nors kartelį ir neateiti  biggrin.gif

tai jau tikrai , visai n esupykciau , jai jos uzsilaikytu 9 menesius .. biggrin.gif
Atsakyti