Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

QUOTE(Iveina @ 2012 08 10, 16:03)
Kaip bebūtų keista, bet maniškiui visi BT matavimai, OV laukimai primena žaidimus  doh.gif
nors kiekvieną rytą vis klausia - kiek?? (čia apie BT)  lotuliukas.gif  pasakau kiek, tai klausia - o čia gerai, ar blogai?  lotuliukas.gif

Maniskis irgi klausia kiekviena ryta, nu pakilo jau? Sakau jo. Tai toliau klausia - kas daba bus? lotuliukas.gif numirt is juoko galima is tu vyru biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anubis: 10 rugpjūčio 2012 - 15:15
super BT thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif linkiu nenukristi ir pamatyti II
Papildyta:
QUOTE(Iveina @ 2012 08 10, 07:27)
Labas rytas,
šiandien nedariau, dar keliauja jie iki manęs  blush2.gif  bet šiaip dar nesakau OP neperšokus griovio, nes man mmm paskutinius metus ateina visada netikėtai, be jokių požymių  biggrin.gif  galiu iš ryto atsikelt super duper, o per pietus be jokių požymių sulaukt džiaugsmų  biggrin.gif nors krūtinė jau daugiau nei savaitę padidėjusi - jautrumo nėra

super BT thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif linkiu nenukristi ir pamatyti II
Atsakyti
Labas rytas mirksiukas.gif Kažkaip nieko nesitikiu iš tokios gražios savo tempos, nes jau jaučiu kad pareis manosios kažkada mirksiukas.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Frėjukė @ 2012 08 11, 07:27)
Labas rytas  mirksiukas.gif  Kažkaip nieko nesitikiu iš tokios gražios savo tempos, nes jau jaučiu kad pareis manosios kažkada  mirksiukas.gif 

user posted image

Labai grazu wub.gif
man tai atejo mmm, uzsirasiau pas gyd. eisiu po 2 sav. tai ziuresim ka pasakys dabar g.gif
Atsakyti
As dar laukime O... Kaip ticia BT nekila.. kad man atostogos sugadinti mmm doh.gif Kaip nemegstu ta derinuka lektuvas +mmm....

BT
Atsakyti
QUOTE(Frėjukė @ 2012 08 11, 06:27)
Labas rytas  mirksiukas.gif  Kažkaip nieko nesitikiu iš tokios gražios savo tempos, nes jau jaučiu kad pareis manosios kažkada  mirksiukas.gif 

Labai gražu clap_1.gif . Nagi gal nepareis bigsmile.gif

Labas rytas 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas,

mano savijauta visai tokia kokia buvo ir vakar, tačiau BT labai pasikeitė - tėškiausi žemyn per 0.3 doh.gif nežinau, gal tam turėjo įtakos tai, kad labai vėlai grįžom namo, eidami baisiai sušalom ir dar miegojau tik 5 valandas iki matavimo blush2.gif naivu tikėtis aišku blush2.gif

Beje, Frėjuke, linkiu nenukristi ir toliau taip gražiai laikytis!! wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iveina: 11 rugpjūčio 2012 - 09:03
Uoj, pamiršau BT grafiką doh.gif
Atsakyti
Labas rytas,
nezinau kodel FF man visalaik 1 diena daugiau raso, is tikro 10 DPO unsure.gif nemoku nustatyt

Atsakyti
QUOTE(pink peony @ 2012 08 11, 11:46)
Labas rytas,
nezinau kodel FF man visalaik 1 diena daugiau raso, is tikro 10 DPO  unsure.gif nemoku nustatyt

O man tie patepliojimai labai daug žadantys wub.gif tikėkimės ciklas buvo sėkmingas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Iveina @ 2012 08 11, 10:50)
O man tie patepliojimai labai daug žadantys  wub.gif  tikėkimės ciklas buvo sėkmingas  thumbup.gif

bet kaip as buvau issigandusi, pirma karta man sitaip is niekur tepliojo unsure.gif
Na siaip ND buvo labai vangūs, ir mano temp nepakyla iki 37, tad nezinau, ar gali daug zadeti... sad.gif

pasidariau darkart savo hormono tyrima, kuris praeita cikla buvo gerokai virsytas ir jau maniau nuo rudens reiks gerti stiprius vaistus jam koreaguoti, bet kazkoks neitiketinas stebuklas - jis visiskai buvo normos ribose blush-anim-cl.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pink peony: 11 rugpjūčio 2012 - 11:05
QUOTE(Chikipiki @ 2012 08 11, 07:36)
As dar laukime O... Kaip ticia BT nekila.. kad man atostogos sugadinti mmm  doh.gif Kaip nemegstu ta derinuka lektuvas +mmm....

BT

o kaip pamatyti tavo grafikiuką? ką ten reikia spaust, nes rusiškuose nesu naudojusis g.gif

QUOTE(Iveina @ 2012 08 11, 09:00)
mano savijauta visai tokia kokia buvo ir vakar, tačiau BT labai pasikeitė - tėškiausi žemyn per 0.3  doh.gif  nežinau, gal tam turėjo įtakos tai, kad labai vėlai grįžom namo, eidami baisiai sušalom ir dar miegojau tik 5 valandas iki matavimo blush2.gif  naivu tikėtis aišku blush2.gif

o tai gal jau nelabosios ateina, kad krenta sad.gif

mano bt..
user posted image

kaip sunku buvo kltis šeštadienį spec dėl to,bet užsistačiau 6 žadintuvą, nenorėjau praleist dviejų dienų...

Atsakyti