Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

QUOTE(pink peony @ 2012 08 20, 09:23)
O kokio ilgio jusu ciklai? Ar reguliarus?

As kai turejau anovuliacini cikla, man taip pat vaiduokliavo OT ir ganetinai ilga laika. Kokio jautrumo jusu testai?

Seniau budavo 30-31 diena. Dabar jau antras menuo ,kai geriu vitaminus planuojancioms vaikiuka . Ir kazkaip keistai tas ciklas jau antra karta net 40-42 dienos blink.gif Kai grysim namo ,tai butinai eisiu pasitikrint,nes cia jau kazkaip keistai man atrodo tokie ilgumo ciklai g.gif
Testukai 20,jauciu per jautrus jie yra. Tiesa,uzsisakiau is amazones 30 miu,tai turetu ant dienu atsiusti.Tada jau bandysiu su jais,ziuresiu ka jie man parodys g.gif
Atsakyti
QUOTE(dyendy @ 2012 08 20, 12:27)
Sveikutes. na as taip tikejausi kad man bus pakilusi temperatura siryt,bet kaip visad 36,1. Ryte maciau yra isskyru..permatomu.. tasiu gleiviu.. Si menesi mes vistiek saugomes. gyd liepe. nes laukiam kiausintakiu praeinamumo tyrimo.bet man siaip idomu lb.. Planuojam metelius laiko.. Ir pries tai nesidomejau temperaturos matavimu. o dabar labai susidomejau ir esu nekantri smile.gif blush2.gif

Jeigu ryte matei vaisingų išskyrų, tai rytoj ar poryt turėtų šoktelėti tavoj BT smile.gif Tai rodys, kad įvyko ovuliacija. Sveika prisijungusi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(* viva* @ 2012 08 20, 11:33)

Testukai 20,jauciu per jautrus jie yra. Tiesa,uzsisakiau is amazones 30 miu,tai turetu ant dienu atsiusti.Tada jau bandysiu su jais,ziuresiu ka jie man parodys g.gif

Manieji visada vaiduokliauja, nežinau kiek juose tų MiU, bet vaiduoklį rodo visada, tik prieš O kontrolinė ir Testo juostelės tampa vienodai ryškios smile.gif
Atsakyti
LABAS RYTAS
as nesuprantu , pradejau si cikla matuoti su elektroniniu termomentru . tai mano bt labai zema . snd dar pakritau
http://tevu-darzelis...33607@1208084c4
kai matuodavau su gyvsidabriniu , visad po O budavo 36,8 . nepatinka man tokia mano bt schmoll.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Barbane @ 2012 08 20, 09:37)
Manieji visada vaiduokliauja, nežinau kiek juose tų MiU, bet vaiduoklį rodo visada, tik prieš O kontrolinė ir Testo juostelės tampa vienodai ryškios smile.gif

nu jo,po 20 min eisiu daryti,tai matysiu kokie rezultatai g.gif Isskyros kazkokios idomios,nei kaip apibudinti-tokiom kruopytem,lygtais varskes gabaliukai g.gif
Atsakyti
QUOTE(irena1987 @ 2012 08 20, 12:39)
LABAS RYTAS
as nesuprantu , pradejau si cikla matuoti su elektroniniu termomentru . tai mano bt labai zema . snd dar pakritau
http://tevu-darzelis...33607@1208084c4
kai matuodavau su gyvsidabriniu , visad po O budavo 36,8  . nepatinka man tokia mano bt  schmoll.gif  doh.gif

norėtųsi pamatyti, bet paspaudus nuorodą rašo KLAIDA smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Iveina @ 2012 08 20, 10:42)
norėtųsi pamatyti, bet paspaudus nuorodą rašo KLAIDA  smile.gif

o dbr http://tevu-darzelis...607@1208084c45d
gal blogai nukopinus buvau
Atsakyti
QUOTE(irena1987 @ 2012 08 20, 12:44)

Dabar jau rodo. Šiaip pakilimas juk yra, tai manau viskas gerai. O dėl tų termometrų, tai skaitmeniniai visada turi tam tikrą paklaidą. Apskritai visi termometrai turi pastovią paklaidą, todėl jeigu senasis rodė kad ir 0,1 daugiau nei turėtų, šis gal rodo tiek pat ar 0,2 mažiau, tai sumoje ir gaunasi tam tikras neatitikimas. Bet esmė yra pačioje kreivėje.
Ovuliavote, užkilote ir tikėkimės nusileisite tik kitamet 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iveina: 20 rugpjūčio 2012 - 11:57
QUOTE(dyendy @ 2012 08 20, 12:27)
Sveikutes. na as taip tikejausi kad man bus pakilusi temperatura siryt,bet kaip visad 36,1. Ryte maciau yra isskyru..permatomu.. tasiu gleiviu.. Si menesi mes vistiek saugomes. gyd liepe. nes laukiam kiausintakiu praeinamumo tyrimo.bet man siaip idomu lb.. Planuojam metelius laiko.. Ir pries tai nesidomejau temperaturos matavimu. o dabar labai susidomejau ir esu nekantri smile.gif blush2.gif

Manau rytoj pakils tempa mirksiukas.gif nesijaudink
Atsakyti
QUOTE(* viva* @ 2012 08 20, 11:39)
nu jo,po 20 min eisiu daryti,tai matysiu kokie rezultatai g.gif Isskyros kazkokios idomios,nei kaip apibudinti-tokiom kruopytem,lygtais varskes gabaliukai g.gif

Gali būti pienligė g.gif
Papildyta:
QUOTE(rutguda @ 2012 08 20, 11:54)
Manau rytoj pakils tempa  mirksiukas.gif  nesijaudink

drinks_cheers.gif
Pagal išskyras ryt/poryt tikrai turėtų pakilt
Atsakyti
QUOTE(* viva* @ 2012 08 20, 11:33)
Seniau budavo 30-31 diena. Dabar jau antras menuo ,kai geriu vitaminus planuojancioms vaikiuka . Ir kazkaip keistai tas ciklas jau antra karta net 40-42 dienos blink.gif Kai grysim namo ,tai butinai eisiu pasitikrint,nes cia jau kazkaip keistai man atrodo tokie ilgumo ciklai g.gif

na jeigu ciklas bus 40-42 dienos, tai dar tiketina, kad ovuliuosite siom dienom smile.gif Sia savaite siulau intensyviau zaisti su OT, bent dukart per diena.
Man asmeniskai tokio jautrumo testai labai nepatinka schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(pink peony @ 2012 08 20, 09:58)
na jeigu ciklas bus 40-42 dienos, tai dar tiketina, kad ovuliuosite siom dienom smile.gif Sia savaite siulau intensyviau zaisti su OT, bent dukart per diena.
Man asmeniskai tokio jautrumo testai labai nepatinka  schmoll.gif

Oi kaip uzpykau ant vyro..as laukiu,nesulaukiu tu 30 miu testuku,o juos atsiunte sestadieni,tai jis man idejo i stalciu ir pamirso pasakyti doh.gif
Nu vat,pasidariau 20 ir 30,ir ant abieju isryskejo tokie vaiduokliukai ...reiks bandyt du kart per diena darytis,nes jau paciai idomu kas cia darosi rolleyes.gif
Atsakyti