Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

QUOTE(Orlyte @ 2012 08 20, 08:22)
as jau krentu  verysad.gif

labas rytas  4u.gif

Šiaip labai daug žadantis grafikiukas yra, todėl kol neatėjo mmm, nereikia jo nurašyti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Iveina @ 2012 08 20, 07:25)
Šiaip labai daug žadantis grafikiukas yra, todėl kol neatėjo mmm, nereikia jo nurašyti  blush2.gif

tai, kad kiekviena cikla tas pats... laikausi iki paskutiniuju gerai, o paskutinem dienom bac ir apacion doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Orlyte @ 2012 08 20, 08:25)
tai, kad kiekviena cikla tas pats... laikausi iki paskutiniuju gerai, o paskutinem dienom bac ir apacion  doh.gif

man ir praeita cikla tas pats buvo, paskutine diena kritau ir viskas. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Anubis @ 2012 08 20, 08:17)
Labas rytas, as vis dar laikausi, bet jauciu tuoj krisiu, nes jau pilva maudzia  doh.gif

graziai laikaisi, o pilva maudzia jau man trys dienos, vakar B net sako OHO kokie tavo (.Y.), kaip sakant per nakti isaugo prisirpo lotuliukas.gif
nu bet as baisiai i tai demesio nekreipiu, tai laukiu mmm, o jei nepasirodys tada ka nors mastysim..... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pakšt* @ 2012 08 20, 08:34)
graziai laikaisi, o pilva maudzia jau man trys dienos, vakar B net sako OHO kokie tavo (.Y.), kaip sakant per nakti isaugo prisirpo  lotuliukas.gif
nu bet as baisiai i tai demesio nekreipiu, tai laukiu mmm, o jei nepasirodys tada ka nors mastysim.....  mirksiukas.gif

man taip pat kai kuriais ciklais (toli gražu ne visada) dar kokias 3-4 dienas prieš mmm (.Y.) būna tikrai prisirpę, bet mmm dieną ima ir .... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Iveina @ 2012 08 20, 08:40)
man taip pat kai kuriais ciklais (toli gražu ne visada) dar kokias 3-4 dienas prieš mmm (.Y.) būna tikrai prisirpę, bet mmm dieną ima ir ....  doh.gif

na man dar visos 6 dienos iki mmm tai ziuresim kiek "prinokinsim"..... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pakšt* @ 2012 08 20, 08:49)
na man dar visos 6 dienos iki mmm tai ziuresim kiek "prinokinsim".....  mirksiukas.gif

ooo... tai tikėkimės, kad mmm nebesulauksi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dyendy @ 2012 08 19, 23:30)
Sveikos merginos, rasau i sita temele pirma karta...Siaip as is skyrelio "Nesulaukiancioms gandru"... Si menesi pradejau matuotis BT. Pradejau keleta dienu pries mmm. viena diena buvo parode 36.7, po to jau nukrito, ir uz poros dieneliu atejo mano mmm. Tai va po mmm vel pradejau matuoti, ir taip kas ryta 36.0 arba 36.1. Buvo pora rytu 35.9, ir 36.2. Keliuosi i darba labai anksti 5.40. Tada ir matuojuosi. Si sestadieni pasimatavau 5.40 val buvo 36.1, ir toliau "dejau i aki", tada prasibudau 7.30 val, tai jau buvo 36.4. OT testus dariausi nuo praeito pirmad. Rode vaiduoklius, bet neuzskaiciau as ju... penktadieni rode jau gan ryskoka vaiduokliuka. o sestadieni per pietus iskart isryskejo dvi ryskios juosteles... Tai kaip dbr suprasti su ta temperatura, kad lb zema... termometra sakau gal keisti.. vis pamirstu isejus i miesta nusipirkti... kito neturiu palyginimui. Sakyciau blogai dirba.. bet jei pries mmm rode pakilima, tai veikia..tada specialiai matavausi, nes buvau pas gydytoja, gydytojas per ekoskopa rode kad yra susiformavusiu folikulu, kadangi man uzsiteses buvo ciklas, gydytojui sakiau, kad veluoja.. o jis man sako gal jau ir nebesulauksi mmm, tada galvoju pasimatuosiu BT ir matysiu ka rodo... Siandien 20 cd. Man normalu,kad mano ciklas apie 33-35 dienas. Cia pradejus planuoti toks pasidare... Siandien nepasimatavau temperaturos, nes vakar buvau gimtadienyje. Paryciais nuejau miegot.. Tai neatsikeliau laiku... ir ta tempera nebutu buvusi labai tiksli manau...
Tai va.. Sakau gal panelem buvo kazkas panasaus... Beje mano termometras elektroninis..

Labas,
siaip ir pas mane OT testas buna 2 dienos pries BT pakilima.
Siaip OT testai parodo didziausia LH banga - o ji buna 24-48 val iki O . OT testukų instrukcijose taip ir rasoma. Tai yra visiskai normalu manau. smile.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites 4u.gif

QUOTE(Chikipiki @ 2012 08 19, 05:17)
Pasidariau NT, kazka matau  bigsmile.gif 

oi kaip fainai wub.gif wub.gif kuo tyliausi ir nuosirdziausi sveikinimai wub.gif

QUOTE(aga&aga @ 2012 08 19, 07:46)

Prisidedu prie tyliu mergaiciu sveikinimu wub.gif

O man paciai liudna,nes nebesuprantu kas cia darosi verysad.gif OT kaip rode antra neryskia juostele,tai taip ir teberodo jau 20 dienu...BT irgi nekyla...reiskia nera jokios O ir nebus verysad.gif gal cia tas anavoliacinis pas mane skaitosi g.gif kaip manote g.gif
http://tevu-darzelis...597@1207240af30
BT visada matuoju tuo paciu metu,tai klaidinga tikrai neturetu buti. OT darausi pora val nevalgius ,negerus,tuo paciu metu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo * viva*: 20 rugpjūčio 2012 - 11:19
QUOTE(* viva* @ 2012 08 20, 11:18)
O man paciai liudna,nes nebesuprantu kas cia darosi verysad.gif OT kaip rode antra neryskia juostele,tai taip ir teberodo jau trecia 20 dienu...BT  irgi nekyla...reiskia nera jokios O ir nebus verysad.gif gal cia tas anavoliacinis pas mane skaitosi g.gif kaip manote g.gif
http://tevu-darzelis...597@1207240af30

Gali būti ir anovuliacinis verysad.gif , bet dar nenuleiskit rankų, gal vėlyva O įvyks 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Chikipiki @ 2012 08 19, 07:17)

Chikipiki, gal kokių naujienų yra? Gal kartojot NT? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(* viva* @ 2012 08 20, 11:18)
BT visada matuoju tuo paciu metu,tai klaidinga tikrai neturetu buti. OT darausi pora val nevalgius ,negerus,tuo paciu metu g.gif

O kokio ilgio jusu ciklai? Ar reguliarus?

As kai turejau anovuliacini cikla, man taip pat vaiduokliavo OT ir ganetinai ilga laika. Kokio jautrumo jusu testai?
Atsakyti
QUOTE(rutguda @ 2012 08 20, 07:14)
Labas,
siaip ir pas mane OT testas buna 2 dienos pries BT pakilima.
Siaip OT testai parodo didziausia  LH banga - o ji buna 24-48 val iki O . OT testukų instrukcijose taip ir rasoma. Tai yra visiskai normalu manau. smile.gif

Sveikutes. na as taip tikejausi kad man bus pakilusi temperatura siryt,bet kaip visad 36,1. Ryte maciau yra isskyru..permatomu.. tasiu gleiviu.. Si menesi mes vistiek saugomes. gyd liepe. nes laukiam kiausintakiu praeinamumo tyrimo.bet man siaip idomu lb.. Planuojam metelius laiko.. Ir pries tai nesidomejau temperaturos matavimu. o dabar labai susidomejau ir esu nekantri smile.gif blush2.gif
Atsakyti