Sveikos merginos, rasau i sita temele pirma karta...Siaip as is skyrelio "Nesulaukiancioms gandru"... Si menesi pradejau matuotis BT. Pradejau keleta dienu pries mmm. viena diena buvo parode 36.7, po to jau nukrito, ir uz poros dieneliu atejo mano mmm. Tai va po mmm vel pradejau matuoti, ir taip kas ryta 36.0 arba 36.1. Buvo pora rytu 35.9, ir 36.2. Keliuosi i darba labai anksti 5.40. Tada ir matuojuosi. Si sestadieni pasimatavau 5.40 val buvo 36.1, ir toliau "dejau i aki", tada prasibudau 7.30 val, tai jau buvo 36.4. OT testus dariausi nuo praeito pirmad. Rode vaiduoklius, bet neuzskaiciau as ju... penktadieni rode jau gan ryskoka vaiduokliuka. o sestadieni per pietus iskart isryskejo dvi ryskios juosteles... Tai kaip dbr suprasti su ta temperatura, kad lb zema... termometra sakau gal keisti.. vis pamirstu isejus i miesta nusipirkti... kito neturiu palyginimui. Sakyciau blogai dirba.. bet jei pries mmm rode pakilima, tai veikia..tada specialiai matavausi, nes buvau pas gydytoja, gydytojas per ekoskopa rode kad yra susiformavusiu folikulu, kadangi man uzsiteses buvo ciklas, gydytojui sakiau, kad veluoja.. o jis man sako gal jau ir nebesulauksi mmm, tada galvoju pasimatuosiu BT ir matysiu ka rodo... Siandien 20 cd. Man normalu,kad mano ciklas apie 33-35 dienas. Cia pradejus planuoti toks pasidare... Siandien nepasimatavau temperaturos, nes vakar buvau gimtadienyje. Paryciais nuejau miegot.. Tai neatsikeliau laiku... ir ta tempera nebutu buvusi labai tiksli manau...
Tai va.. Sakau gal panelem buvo kazkas panasaus... Beje mano termometras elektroninis..
siaip ir pas mane OT testas buna 2 dienos pries BT pakilima.
Siaip OT testai parodo didziausia LH banga - o ji buna 24-48 val iki O . OT testukų instrukcijose taip ir rasoma. Tai yra visiskai normalu manau.