Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

Sveikos merginos, rasau i sita temele pirma karta...Siaip as is skyrelio "Nesulaukiancioms gandru"... Si menesi pradejau matuotis BT. Pradejau keleta dienu pries mmm. viena diena buvo parode 36.7, po to jau nukrito, ir uz poros dieneliu atejo mano mmm. Tai va po mmm vel pradejau matuoti, ir taip kas ryta 36.0 arba 36.1. Buvo pora rytu 35.9, ir 36.2. Keliuosi i darba labai anksti 5.40. Tada ir matuojuosi. Si sestadieni pasimatavau 5.40 val buvo 36.1, ir toliau "dejau i aki", tada prasibudau 7.30 val, tai jau buvo 36.4. OT testus dariausi nuo praeito pirmad. Rode vaiduoklius, bet neuzskaiciau as ju... penktadieni rode jau gan ryskoka vaiduokliuka. o sestadieni per pietus iskart isryskejo dvi ryskios juosteles... Tai kaip dbr suprasti su ta temperatura, kad lb zema... termometra sakau gal keisti.. vis pamirstu isejus i miesta nusipirkti... kito neturiu palyginimui. Sakyciau blogai dirba.. bet jei pries mmm rode pakilima, tai veikia..tada specialiai matavausi, nes buvau pas gydytoja, gydytojas per ekoskopa rode kad yra susiformavusiu folikulu, kadangi man uzsiteses buvo ciklas, gydytojui sakiau, kad veluoja.. o jis man sako gal jau ir nebesulauksi mmm, tada galvoju pasimatuosiu BT ir matysiu ka rodo... Siandien 20 cd. Man normalu,kad mano ciklas apie 33-35 dienas. Cia pradejus planuoti toks pasidare... Siandien nepasimatavau temperaturos, nes vakar buvau gimtadienyje. Paryciais nuejau miegot.. Tai neatsikeliau laiku... ir ta tempera nebutu buvusi labai tiksli manau...

Tai va.. Sakau gal panelem buvo kazkas panasaus... Beje mano termometras elektroninis..
Atsakyti
QUOTE(dyendy @ 2012 08 19, 23:30)
Sveikos merginos, rasau i sita temele pirma karta...Siaip as is skyrelio "Nesulaukiancioms gandru"... Si menesi pradejau matuotis BT. Pradejau keleta dienu pries mmm. viena diena buvo parode 36.7, po to jau nukrito, ir uz poros dieneliu atejo mano mmm. Tai va po mmm vel pradejau matuoti, ir taip kas ryta 36.0 arba 36.1. Buvo pora rytu 35.9, ir 36.2. Keliuosi i darba labai anksti 5.40. Tada ir matuojuosi. Si sestadieni pasimatavau 5.40 val buvo 36.1, ir toliau "dejau i aki", tada prasibudau 7.30 val, tai jau buvo 36.4. OT testus dariausi nuo praeito pirmad. Rode vaiduoklius, bet neuzskaiciau as ju... penktadieni rode jau gan ryskoka vaiduokliuka. o sestadieni per pietus iskart isryskejo dvi ryskios juosteles... Tai kaip dbr suprasti su ta temperatura, kad lb zema... termometra sakau gal keisti.. vis pamirstu isejus i miesta nusipirkti... kito neturiu palyginimui. Sakyciau blogai dirba.. bet jei pries mmm rode pakilima, tai veikia..tada specialiai matavausi, nes buvau pas gydytoja, gydytojas per ekoskopa rode kad yra susiformavusiu folikulu, kadangi man uzsiteses buvo ciklas, gydytojui sakiau, kad veluoja.. o jis man sako gal jau ir nebesulauksi mmm, tada galvoju pasimatuosiu BT ir matysiu ka rodo... Siandien 20 cd. Man normalu,kad mano ciklas apie 33-35 dienas. Cia pradejus planuoti toks pasidare... Siandien nepasimatavau temperaturos, nes vakar buvau gimtadienyje. Paryciais nuejau miegot.. Tai neatsikeliau laiku... ir ta tempera nebutu buvusi labai tiksli manau...
Tai va.. Sakau gal panelem buvo kazkas panasaus... Beje mano termometras elektroninis..

na jei sestadieni per pietus OT buvo kaip tu sakai teigiamas tai BT galejo pakilti siandien arba ryt kils mirksiukas.gif siaip ta BT normali pas tave, va ryt pasimatuok ir pranesk mums ka rodo (pamatysi jau busi po O) mirksiukas.gif

O termometras tai jokio skirtumo koks elektroninis ar paprastas, pvz mano gyvsidabrinis visada 0,1 daugiau rodo nei elektroninis, bet as naudoju pastaraji, nes kai matuodavau su gyvsidabriniu tai budavo kad ir uzsmingu bematuojant, po val laiko issitraukiu is uodegos........ lotuliukas.gif
Atsakyti
Na tikrai laukiu rytojaus kad pamatyti ta temeperatura. nesu isigilinusi pakankamai dar apie BT pirmas menuo kaip matuoju.. g.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

koks gražus pirmadienio rytas išaušo wub.gif

pasirodau su savo BT - pastrigau ir gana aukštai.. O turėtų būti po 4-5 dienų, tai turėčiau dar nukristi manau smile.gif
Atsakyti
Labas rytas mirksiukas.gif pasirodau ir as su savo kalnais bet vat ciklo gale bus sitaip user posted image

QUOTE(Iveina @ 2012 08 20, 07:54)
pasirodau su savo BT - pastrigau ir gana aukštai.. O turėtų būti po 4-5 dienų, tai turėčiau dar nukristi manau  smile.gif

tai gal nusileisi dar iki O, arba po O sausi i padanges mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pakšt* @ 2012 08 20, 08:00)
Labas rytas  mirksiukas.gif pasirodau ir as su savo kalnais

Iš kur toks pesimizmas? blink.gif Toks gražus ir daug žadantis grafikas thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iveina: 20 rugpjūčio 2012 - 07:03
QUOTE(Iveina @ 2012 08 20, 08:03)
Iš kur toks pesimizmas?  blink.gif Toks gražus ir daug žadantis grafikas  thumbup.gif

pasimizmas is ten, kad kiekviena menesi pas mane grazus ir daug zadantys, bet kaip snipstas gaunasi taip snipstas lotuliukas.gif realiai si menesi mes ir nesistengem baisiai.......
Atsakyti
Labas rytas, pertvarkiau savo grafika, pazymejau tepliojimus kaip mmm (nes ir pilvo skausmai buvo panasus kaip pries mmm), o savaitgalio matuotos velyvos temp net nezymejau
Papildyta:
QUOTE(Pakšt* @ 2012 08 20, 07:00)
Labas rytas  mirksiukas.gif pasirodau ir as su savo kalnais bet vat ciklo gale bus sitaip user posted image

bet tai kokia antra faze - vis aukstyn ir aukstyn bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pink peony: 20 rugpjūčio 2012 - 07:16
QUOTE(Pakšt* @ 2012 08 20, 08:11)
pasimizmas is ten, kad kiekviena menesi pas mane grazus ir daug zadantys, bet kaip snipstas gaunasi taip snipstas  lotuliukas.gif realiai si menesi mes ir nesistengem baisiai.......

Šiaip gražus grafikiukas, mintis labiau pakreipiam optimistiškiau ir laukiam pabaigos mirksiukas.gif

Labas gražus pirmadienio rytas mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(pink peony @ 2012 08 20, 08:15)
Labas rytas, pertvarkiau savo grafika, pazymejau tepliojimus kaip mmm (nes ir pilvo skausmai buvo panasus kaip pries mmm), o savaitgalio matuotos velyvos temp net nezymejau

Tai jau O ant nosies pagal naują grafikiuką 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Frėjukė @ 2012 08 20, 08:15)
Šiaip gražus grafikiukas, mintis labiau pakreipiam optimistiškiau ir laukiam pabaigos  mirksiukas.gif 

Labas gražus pirmadienio rytas  mirksiukas.gif

o tu laiptukais laiptukais ir apacia lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas rytas, as vis dar laikausi, bet jauciu tuoj krisiu, nes jau pilva maudzia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Anubis @ 2012 08 20, 07:17)
Labas rytas, as vis dar laikausi, bet jauciu tuoj krisiu, nes jau pilva maudzia  doh.gif

as jau krentu verysad.gif

labas rytas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Orlyte: 20 rugpjūčio 2012 - 07:22