Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

QUOTE(Pakšt* @ 2012 08 19, 13:51)
viskas cia gerai, nes jei jau po O tai pirmoji faze pakankamai zema pas tave  thumbup.gif dabar lauksime teigiamu rezultatu II  mirksiukas.gif

o cia kazi nieko blogo kad ji tokia zema ? nu gal uzkils ryt auksciau biggrin.gif vakar bare buvau .. tai jai jau uzkibtu , leliukas butu pasiutes biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

o man klausimas iskilo, pasiskaiciau info, kad tarkim BT grafikas rodo rysku temperaturos pakilima, tai suprask ivyko diena pries ta pakilima ovuliacija, bet kitur raso, kad ji nebutinai ivyko pries pat temp pakilima, t.y. ji galejo buti ivykus ir keliom dienom anksciau, t.y. tas tempos pakilimas grafike sulagino unsure.gif
Kaip manot, ar taip gali buti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(irena1987 @ 2012 08 19, 16:58)
o cia kazi  nieko blogo kad ji tokia zema ? nu gal uzkils ryt auksciau biggrin.gif vakar bare buvau .. tai jai jau uzkibtu , leliukas butu pasiutes biggrin.gif thumbup.gif

nieko tokio,, gi vienos merginos buna "karstesnes" kitos "saltesnes" mirksiukas.gif o jei bariuke buvai ir kazka daugiau ragavai, gali buti ir to ragavimo itakota BT mirksiukas.gif na bet vienu ar kitu atveju laukiam rytojaus ir ziuresim ka BT rodys bigsmile.gif jei ir uzkibtu leliukas, tai kol jis pas tave neisiraus i "patalus" tol jis nieko negauna is taves, tik tiek kad ta pusliuke keliauja tavo takais ir viskas.... mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(pink peony @ 2012 08 19, 17:15)
Sveikos  4u.gif

o man klausimas iskilo, pasiskaiciau info, kad tarkim BT grafikas rodo rysku temperaturos pakilima, tai suprask  ivyko diena pries ta pakilima ovuliacija, bet kitur raso, kad ji nebutinai ivyko pries pat temp pakilima, t.y. ji galejo buti ivykus ir keliom dienom anksciau, t.y. tas tempos pakilimas grafike sulagino  unsure.gif
Kaip manot, ar taip gali buti  unsure.gif

net nezinau, manau visko gali buti mirksiukas.gif bet jau tavo BT kalnai pakalnes ir kloniai........... Nebandei NT gadinti?
Atsakyti
QUOTE(Pakšt* @ 2012 08 19, 16:19)
nieko tokio,, gi vienos merginos buna "karstesnes" kitos "saltesnes"  mirksiukas.gif o jei bariuke buvai ir kazka daugiau ragavai, gali buti ir to ragavimo itakota BT  mirksiukas.gif na bet vienu ar kitu atveju laukiam rytojaus ir ziuresim ka BT rodys  bigsmile.gif jei ir uzkibtu leliukas, tai kol jis pas tave neisiraus i "patalus" tol jis nieko negauna is taves, tik tiek kad ta pusliuke keliauja tavo takais ir viskas....  mirksiukas.gif
Papildyta:

net nezinau, manau visko gali buti  mirksiukas.gif bet jau tavo BT kalnai pakalnes ir kloniai........... Nebandei NT gadinti?

ojetus, as net nerodau niekam savo BT, nes ten toookia nesamone, nesusipratimas visiskas doh.gif doh.gif
Jei pazymiu, kad tie patepliojimai kaip mmm, tada jau kaip ir kazkur 12 ciklo diena, bet dar laukiu, ziuresiu kas bus unsure.gif Penktadieni NT labai baltas buvo....
Si svtgli ziauriai uzkilo, iki 37 vakar, bet tai kad ilgai miegojau, pasimatavau tik 10:30 doh.gif kai paprastai 7:20 meruoju. siand va 9 ryto atitinkamai 36.8
Ai nesuprasi cia nieko su mano grafiku...
Ryt jei nepersigalvosiu per nakti, kartosiu HCG ir bus matyti kas ir kaip... Nes dabar nebezinau, ar cia dar vis tas pats ciklas, ar cia jau kitas unsure.gif kvailoj padety esu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pink peony: 19 rugpjūčio 2012 - 16:28
sveikos,
pirmas tvarkingo matavimo menuo. Suzinojau, kad esu truputi saltakrauje lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eastie_girl: 19 rugpjūčio 2012 - 16:45
QUOTE(eastie_girl @ 2012 08 19, 17:36)
sveikos,
pirmas tvarkingo matavimo menuo. Pasirodau. Suzinojau, kad esu truputi saltakrauje  lotuliukas.gif

nerodo tavo grafikiuko mirksiukas.gif meta mano grafika..... eik i sharing<get code ir tada pirma nuoroda nukopinusi cia mums imesk mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pakšt*: 19 rugpjūčio 2012 - 16:41
QUOTE(Pakšt* @ 2012 08 19, 18:39)
nerodo tavo grafikiuko  mirksiukas.gif meta mano grafika..... eik i sharing<get code ir tada pirma nuoroda nukopinusi cia mums imesk  mirksiukas.gif

aciu, pasitaisiau wink.gif
Atsakyti
QUOTE(eastie_girl @ 2012 08 19, 16:36)
sveikos,
pirmas tvarkingo matavimo menuo. Suzinojau, kad esu truputi saltakrauje  lotuliukas.gif

Oho, kokia tvarkinga pirma fazė thumbup.gif biggrin.gif , aš jau būčiau lėkus naują termometrą pirkti, galvočiau kad 'pakibo' ant 36,3 hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Barbane @ 2012 08 19, 19:05)
Oho, kokia tvarkinga pirma fazė  thumbup.gif  biggrin.gif , aš jau būčiau lėkus naują termometrą pirkti, galvočiau kad 'pakibo' ant 36,3 hihihi.gif

oi patikek, buvo tokiu minciu kas diena lotuliukas.gif siaip matuojuosi su tokiu, bet keleta rytu bandziau su gyvsidabriniu - tas pats doh.gif
Atsakyti
QUOTE(eastie_girl @ 2012 08 19, 17:13)
oi patikek, buvo tokiu minciu kas diena  lotuliukas.gif siaip matuojuosi su tokiu, bet keleta rytu bandziau su gyvsidabriniu - tas pats  doh.gif

labai dailus grafikiukas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pink peony @ 2012 08 19, 19:45)
labai dailus grafikiukas  smile.gif

kazkaip netikiu jau sad.gif su pirmu vaiku greit ir lengvai pastojau, o va dabar puse metu...
Atsakyti
QUOTE(aga&aga @ 2012 08 17, 16:14)
Aciu dar net vyrui nepranesiau vis baisu kazkaip ir nesitiki  wub.gif jau net 4 NT sugadinau ir visi ta pati rodo tik siandien jau dauk ryskiau net ir su vakariniu slapimu, ryt paskutini NT tureta sugadinsiu atsiminimui  blush2.gif
BT

vau, kokių nuostabių žinių radau grįžusi po atostogų wub.gif wub.gif wub.gif tyliai sveikinu 4u.gif

Na, tikėkimės tokių žinių greitai bus ir daugiau wub.gif

Labu visoms 4u.gif
Atsakyti