Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

QUOTE(Barbane @ 2012 08 19, 09:51)
O man įdomu, kaip jūs manot ar reikia daryti pertraukas tarp ND (kas antrą dieną) ar galima kasdien, jau tuo laikotarpiu iki/per/po O  g.gif , nes radau įvairiausių nuomonių: vienus rašo, ad būtina padaryti pertraukas, kad spermiukai kokybiškesni būtų, kitur, kad pertraukų nereikia, svarbiausia kuo daugiau ND, kad ir po 2kart per dieną  blink.gif  ax.gif

Aha, ir aš visokių nuomonių priskaitau.. ir pastojusių grafikuose visaip matau, ir kad su pertraukom ir be, bent jau apie ovuliacijos dieną aplink, tų pertraukų nebedaro..
Atsakyti
Labas rytas,

aga&aga oi kaip tyliai sveikinu, nuostabi zinia wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Alina26 @ 2012 08 18, 09:47)
Oj ka pamatau, tylus sveikinimai:)Si karta turetu but viskas gerai;))
Pasakysiu del vitaminus, sutapimas ar ne bet kai pradejom gert  su vyru tie Conception vitaminai, ta cikla iskart pavyko, ir mano gine labai jos rekomendavo. Tai kad linkiu sekmes visom  nestuke.gif  2.gif

QUOTE(misheliina2 @ 2012 08 19, 00:12)
Sveikinimai!!! 4u.gif
gaudom virusiuka!!!!

QUOTE(Anubis @ 2012 08 19, 10:32)
Labas rytas,
aga&aga oi kaip tyliai sveikinu, nuostabi zinia  wub.gif

Aciu mergaites 4u.gif
Anubis grazi tavo BT o ir antras pakylimas buvo, nebandei pagadinti NT bigsmile.gif

QUOTE(Chikipiki @ 2012 08 19, 08:17)
O ca mano BT

Pasidariau NT, kazka matau  bigsmile.gif Sitos firmos NT pirma karta isisgijau, nes praeiti pastoviai kazka rode, net iki O.  biggrin.gif Situs jau pitikrinau iki O, ir jau po  doh.gif Labai pikau, nes net neaisku buvo kur pamatyt galima ta antra linija, balta balta. O siandiena pamaciau kur ji bus, ir tokio pacio storio kaip kontroline. Tikiosi riskes, ir nebus tik mano gero regejimo iliuzija.  ax.gif Bet zimiu kaip neigiama, nes vistiek ten toli grazu iki silpnai teigiamo.  biggrin.gif

Kaip saunu linkiu kad NT ryt isrysketu dar labiau bigsmile.gif

Atsakyti
QUOTE(Chikipiki @ 2012 08 19, 07:17)
O ca mano BT

Pasidariau NT, kazka matau  bigsmile.gif Sitos firmos NT pirma karta isisgijau, nes praeiti pastoviai kazka rode, net iki O.  biggrin.gif Situs jau pitikrinau iki O, ir jau po  doh.gif Labai pikau, nes net neaisku buvo kur pamatyt galima ta antra linija, balta balta. O siandiena pamaciau kur ji bus, ir tokio pacio storio kaip kontroline. Tikiosi riskes, ir nebus tik mano gero regejimo iliuzija.  ax.gif Bet zimiu kaip neigiama, nes vistiek ten toli grazu iki silpnai teigiamo.  biggrin.gif

bigsmile.gif laukiam rytojaus NT bigsmile.gif

labas rytas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aga&aga @ 2012 08 19, 10:46)
Aciu mergaites  4u.gif
Anubis grazi tavo BT o ir antras pakylimas buvo, nebandei pagadinti NT  bigsmile.gif
Kaip saunu linkiu kad NT ryt isrysketu dar labiau  bigsmile.gif

Ne nebandziau dar, nenoriu viltis per daug. Perziurejau panasius grafikus tai irgi taip graziai graziai kyla, o po to kai deda zemyn tai deda. Palauksiu treciadienio, jei nenukris BT tada gadinsiu biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas user posted image nu ka vakar nesirodziau, pasirodysiu siandien su FF ir su BP mirksiukas.gif

QUOTE(aga&aga @ 2012 08 19, 10:46)
Aciu mergaites  4u.gif

O kur fotoreportazas? prasem Nt parodyti sakei ryt gadinsi, o siandien jau viena diena po rytojaus - prasom mus apsviesti situo groziu mirksiukas.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Pakšt* @ 2012 08 19, 10:40)

O kur fotoreportazas? prasem Nt parodyti sakei ryt gadinsi, o siandien jau viena diena po rytojaus - prasom mus apsviesti situo groziu  mirksiukas.gif  blush2.gif

drinks_cheers.gif Labai norėtųsi pamatyt wub.gif

Pasidariau OT, oi ryšku ryšku, parkeliauja O vadinasi assa.gif assa.gif
Papildyta:
Pakšt, dabar įsikabinat ir laikotės aukštai aukštai bigsmile.gif

Atsakyti
QUOTE(Barbane @ 2012 08 19, 12:23)
Pasidariau OT, oi ryšku ryšku, parkeliauja O vadinasi  assa.gif  assa.gif
Papildyta:
Pakšt, dabar įsikabinat ir laikotės aukštai aukštai  bigsmile.gif

tai kad as kiekviena cikla isikabinu iki mmm, o paskui ar laikausi ar ne mmm parkeliauja lotuliukas.gif neklauso jos manes visai lotuliukas.gif

o jus au B ND neapleiskit ir vietoj mmm prasom kaip aga pristatyti II thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Orlyte @ 2012 08 19, 10:48)
labas rytas  mirksiukas.gif

Sveikinu aga, bet labai tyliai 4u.gif

Orlyte, gal jau gadinote NT? thumbup.gif

Pasirodau ir aš su savo nelabai aiškia BT smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Iveina @ 2012 08 19, 14:02)
Pasirodau ir aš su savo nelabai aiškia BT  smile.gif

na nebedaug liko iki O thumbup.gif
Atsakyti
na pasirodau ir as ..
http://tevu-darzelis...607@1208084c45d
pakilau snd , bet bt neauksta . ot testas jau blankeja , tai O vakar tikrai buvo smile.gif jauciau visu kunu .. skaudejo visur jau nuo penktadienio .
Atsakyti
QUOTE(irena1987 @ 2012 08 19, 15:43)
na pasirodau ir as ..
http://tevu-darzelis...607@1208084c45d
pakilau snd , bet bt neauksta . ot testas jau blankeja , tai O vakar tikrai buvo smile.gif jauciau visu kunu .. skaudejo visur jau nuo penktadienio .

viskas cia gerai, nes jei jau po O tai pirmoji faze pakankamai zema pas tave thumbup.gif dabar lauksime teigiamu rezultatu II mirksiukas.gif
Atsakyti