Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

QUOTE(aga&aga @ 2012 08 18, 08:00)
Labas rytas, aciu mergaites dar karteli uz sveikinimus  4u.gif

Graziai pakylai , gal tikrai tas kritimas buvo implantacinis  bigsmile.gif Saunuole taip ir laikykis

Oj ka pamatau, tylus sveikinimai:)Si karta turetu but viskas gerai;))
Pasakysiu del vitaminus, sutapimas ar ne bet kai pradejom gert su vyru tie Conception vitaminai, ta cikla iskart pavyko, ir mano gine labai jos rekomendavo. Tai kad linkiu sekmes visom nestuke.gif 2.gif
Atsakyti
QUOTE(Chikipiki @ 2012 08 18, 08:07)
Labutis, niu dar visa savaite pries akis. Pagyvensim pamatysim.  4u.gif

Mano BT

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Chikipiki @ 2012 08 18, 07:57)

Chikipii, kaip gražu wub.gif clap_1.gif

Aš šį ciklą kažkaip užmiršau OT daryti, visą savaitę svečių turėjau, tai kažkaip nebuvo progos pabūti ilgiau nevalgius ar neatsigėrus vandens ir nubėgti OT pasidaryti kasdien unsure.gif , šiaip O turėtų pagal FF ir TD vykti antradienį, bet kažin ar man neįvyko ji praeitą 4dienį g.gif ir šiaip kažkoks keistas tas mano grafikas g.gif, tuo labiau kad praeitas ciklas man buvo 25 d vietoj 28 d ilgio g.gif
Atsakyti
QUOTE(Barbane @ 2012 08 18, 18:44)
Chikipii, kaip gražu  wub.gif  clap_1.gif
Aš šį ciklą kažkaip užmiršau OT daryti, visą savaitę svečių turėjau, tai kažkaip nebuvo progos pabūti ilgiau nevalgius ar neatsigėrus vandens ir nubėgti OT pasidaryti kasdien unsure.gif , šiaip O turėtų pagal FF ir TD vykti antradienį, bet kažin ar man neįvyko ji praeitą 4dienį  g.gif ir šiaip kažkoks keistas tas mano grafikas  g.gif, tuo labiau kad praeitas ciklas man buvo 25 d vietoj 28 d ilgio g.gif

Aciukas mirksiukas.gif
Viskas nebegaliu kentet, nuo rytojaus pradedu testu naikinimo programa. biggrin.gif
Pagal tavo grafika sakiciau jei rytoj vel pakilsi ir toliau irgi tada nubriez tau siandiena O. Taigi nepamirskit ND cool.gif
Atsakyti
QUOTE(aga&aga @ 2012 08 17, 19:49)
Aciu mergaites, bet bijau dar dziaugtis, kai turejau viena persileidima, bet tikiu kad suneliui bus gera dovana gimtadienio proga nes, sis vaikelis gims panasiai  wub.gif
Si karta noriu nuo visu kuo ilgiau slepti , net suneliui zadu pasakyt tik kai pradesis matytis pilvukas  blush2.gif Esu be galo laiminga ir dar nelabai suvokiu kad  nestuke.gif  wub.gif nors pikinimas biski kamuoja  blush2.gif
Siunciu visoms po virusiuka  2.gif  2.gif  2.gif

Sveikinimai!!! 4u.gif

gaudom virusiuka!!!!
Atsakyti
Labas rytas.
Aš nebelabai suprantu, žema ta BT, labai vos slenkanti, kaip 7 DPO dar. Gal nepilna O buvo.. g.gif
http://www.babyplan....mp;t=1345346733
Krūtinę skauda. sad.gif Tikras pmsinis požymis ir ženklas...
Atsakyti
QUOTE(Ragany @ 2012 08 19, 06:28)
Labas rytas.
Aš nebelabai suprantu, žema ta BT, labai vos slenkanti, kaip 7 DPO dar. Gal nepilna O buvo.. g.gif
http://www.babyplan....mp;t=1345346733
Krūtinę skauda. sad.gif Tikras pmsinis požymis ir ženklas...

Sveikute, normali tavo BT. Zinai, seip pagal viska, BP turi neuzskaityti BT tu dienu kai yra mmm. Vakar paziurejau i temperatura pirmos fazes ir pakeliau viena antaki. biggrin.gif Padejau *neuzskaititi* ant kiekvienos dienos kai buvo mm, ir gavosi normalus skirtumas tarp temperaturu. Tau kraujavimas buvo nuo 29.07-05.08, tai tos temperaturos skaitosi netikslios. Ir pirma mm diena skaitosi ne ta kada pamatai kraujo gisleles, ar maza patepima, o kada prasideda pilnavertis kraujavimas. Pagal ideja tada tavo Mmm pirma diena butu 01.08 . Idomu jei neuzskaityti tavo BT tu kraujavimo dienu, koks butu skirtumas temperaturu? g.gif
Atsakyti
O ca mano BT

Pasidariau NT, kazka matau bigsmile.gif Sitos firmos NT pirma karta isisgijau, nes praeiti pastoviai kazka rode, net iki O. biggrin.gif Situs jau pitikrinau iki O, ir jau po doh.gif Labai pikau, nes net neaisku buvo kur pamatyt galima ta antra linija, balta balta. O siandiena pamaciau kur ji bus, ir tokio pacio storio kaip kontroline. Tikiosi riskes, ir nebus tik mano gero regejimo iliuzija. ax.gif Bet zimiu kaip neigiama, nes vistiek ten toli grazu iki silpnai teigiamo. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Chikipiki: 19 rugpjūčio 2012 - 07:47
QUOTE(Chikipiki @ 2012 08 19, 08:17)

Laukiam rytojaus ryškesnio NT bigsmile.gif wub.gif

Mano tempa ko tais aukšta sakyčiau g.gif Bet gal tikrai per mm nereikia matuoti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Chikipiki @ 2012 08 19, 08:00)
Sveikute, normali tavo BT. Zinai, seip pagal viska, BP turi neuzskaityti BT tu dienu kai yra mmm. Vakar paziurejau i temperatura pirmos fazes ir pakeliau viena antaki.  biggrin.gif Padejau *neuzskaititi* ant kiekvienos dienos kai buvo mm, ir gavosi normalus skirtumas tarp temperaturu. Tau kraujavimas buvo nuo 29.07-05.08, tai tos temperaturos skaitosi netikslios. Ir pirma mm diena skaitosi ne ta kada pamatai kraujo gisleles, ar maza patepima, o kada prasideda pilnavertis kraujavimas. Pagal ideja tada tavo Mmm pirma diena butu 01.08 . Idomu jei neuzskaityti tavo BT tu kraujavimo dienu, koks butu skirtumas temperaturu?  g.gif

Oj, nežaisiu aš jau taip biggrin.gif. Aha, tepliojimą pažymėjau todėl, kad norėjau pažiūrėt ar permes į naują ciklą ar paliks senajam dar, bet permetė BP. Kažkada galvojau, kaip žymėti, bet vis del to , kad ir tepa, vadinas jau prakiuro... Ir kai seniau ciklas buvęs 28 dienos, tai irgi skaičiuodavau nuo teplionės.. Tai tip top 28.. Nu šiaip ar taip, ciklas šis nusirašo, nes, kaip sakiau mm pareis, papų nepanešu. doh.gif

Ė, o fotkė kur?
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Visgi O dar neįvyko matyt unsure.gif , reikia ir toliau darbuotis biggrin.gif , o jau tiek stengėmės su ND doh.gif , reikia stengtis toliau lotuliukas.gif

QUOTE(Chikipiki @ 2012 08 19, 07:17)

Oi, kaip smagu bigsmile.gif thumbup.gif
Labailabai įdomu ką ryt parodyt testukas, tikiuosi jau riebesnius II wub.gif
Atsakyti
O man įdomu, kaip jūs manot ar reikia daryti pertraukas tarp ND (kas antrą dieną) ar galima kasdien, jau tuo laikotarpiu iki/per/po O g.gif , nes radau įvairiausių nuomonių: vienus rašo, ad būtina padaryti pertraukas, kad spermiukai kokybiškesni būtų, kitur, kad pertraukų nereikia, svarbiausia kuo daugiau ND, kad ir po 2kart per dieną blink.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Barbane: 19 rugpjūčio 2012 - 08:51