Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

QUOTE(Anubis @ 2012 08 10, 12:25)
O man su tais isbegimais tai isvis mistika kazkokia  doh.gif  Man atrodo kad maniskis pakeliui viska istasko ir kitur ismozoja, o tik ne ten kur reikia. Nes kai atsistoju tai man beveik nieko neisbega, arba labai mazai.  doh.gif  O paskutiniu metu, tai neinu praustis, is karto miegot einu. Bet vistiek ryte tai laaaabai mazai kas isbega.  blink.gif

Laba diena, skaitau ir galvoju - nu pas mane tai lygiai tas pats.. blink.gif Tai gal cia kazkkas su buozgalviukais negerai... arba jie ten visi sulenda kur nors giliai g.gif
Atsakyti
QUOTE(rutguda @ 2012 08 10, 13:46)
Laba diena, skaitau ir galvoju - nu pas mane tai lygiai tas pats.. blink.gif  Tai gal cia kazkkas su buozgalviukais negerai... arba jie ten visi sulenda kur nors giliai g.gif

Kad kazkas su jais negerai del to tai abejoju. Paprasciausiai arba labai daug pakeliui ju isbega, arba kazkur sulenda, bet bet kokiu atveju jeigu net ir sulenda tai turetu isbegti anksciau ar veliau.
Juk tie buozgalviukai yra mikroskopines daleles, tai tikrai plika akimi ir neturi matytis kiek ten ju lieka. Visas tas kiekis irgi neturi likti moters organizem, nes tai yra juk be galo daug, nera vietos ten tokiam kiekiui kur pasideti. Manau kad kazkiek lieka ju prisitvirtina kazkur, o visa kita isbega lauk. 4u.gif
Nezinau pati ko cia prirasiau doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anubis: 10 rugpjūčio 2012 - 12:53
QUOTE(rutguda @ 2012 08 10, 13:46)
Laba diena, skaitau ir galvoju - nu pas mane tai lygiai tas pats.. blink.gif  Tai gal cia kazkkas su buozgalviukais negerai... arba jie ten visi sulenda kur nors giliai g.gif

O gal tiesiog to vyro turto nera labai daug? As taip misliju...
Man tai upeliais isteka dazniausiai, bet tikrai buna kartais kad tik vos vos, tai visada galvojau kad mazesnis spermos kiekis issiverze tokiu atveju ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Frėjukė @ 2012 08 10, 10:58)
Man tas pats su krūtine, jautrumas tik vakare atsiranda ir greit dingsta, o padidėjus tai kaip priklauso  g.gif
O tau mm jau turėjo būti? ar dar ne?

Turėjo būti vakar arba šiandien, nes paskutinius 3 metus ciklas buvo 27-28 dienų trukmės g.gif kol kas nieko nesulaukiau, nors ir nelaukiu šiaip blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iveina: 10 rugpjūčio 2012 - 13:42
QUOTE(Iveina @ 2012 08 10, 14:42)
Turėjo būti vakar arba šiandien, nes paskutinius 3 metus ciklas buvo 27-28 dienų trukmės  g.gif kol kas nieko nesulaukiau, nors ir nelaukiu šiaip  blush2.gif

Tai jau ir nebelauk, pamiršo jos tave bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(barbarise @ 2012 08 10, 14:33)
O gal tiesiog to vyro turto nera labai daug? As taip misliju...
Man tai upeliais isteka dazniausiai, bet tikrai buna kartais kad tik vos vos, tai visada galvojau kad mazesnis spermos kiekis issiverze tokiu atveju  ax.gif

Taip kartais buna kad ir mazesnis kiekis, pvz kai dazni pasimylejimai buna. Bet kad kartais gi buna tikrai nemazai jo. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Anubis @ 2012 08 10, 13:49)
Nezinau pati ko cia prirasiau  doh.gif

lotuliukas.gif

O del mazo kiekio - nu tai gal kokiu kelesdiasimt milijonu ju ir maziau smile.gif Bet kai ten ju buna nuo 300 iki 500 milijonu , tai ... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rutguda: 10 rugpjūčio 2012 - 14:02
QUOTE(Iveina @ 2012 08 10, 14:42)
Turėjo būti vakar arba šiandien, nes paskutinius 3 metus ciklas buvo 27-28 dienų trukmės  g.gif kol kas nieko nesulaukiau, nors ir nelaukiu šiaip  blush2.gif

Laukiam vaiduokliaus foto ploja.gif yahoo.gif
Atsakyti

QUOTE(Anubis @ 2012 08 10, 13:57)
Taip kartais buna kad ir mazesnis kiekis, pvz kai dazni pasimylejimai buna. Bet kad kartais gi buna tikrai nemazai jo.  g.gif

visiska tiesa mirksiukas.gif man taip pat, kai dazni tankus pasimylejimai, tai ir isbega nedaug, o kai ilgesni tarpai tarp ju, buna ir upeliais, matyt dagiau prisigamina tos mases biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pink peony: 10 rugpjūčio 2012 - 14:35
jetus, taip vyrai mūsų paskaitytų, kaip jų turto kiekį aptarinėjam įvairiom gyvenimo aplinkybėm doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Flora7 @ 2012 08 10, 15:42)
jetus, taip vyrai mūsų paskaitytų, kaip jų turto kiekį aptarinėjam įvairiom gyvenimo aplinkybėm  doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Mano vyras sakytu tau jau visai kvakst lotuliukas.gif lotuliukas.gif Ir taip jau jis juokiasi cia is musu visu, o dar paskaitytyu ka rasom, tai sakes man butu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Anubis @ 2012 08 10, 15:44)
Mano vyras sakytu tau jau visai kvakst  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Ir taip jau jis juokiasi cia is musu visu, o dar paskaitytyu ka rasom, tai sakes man butu  lotuliukas.gif

Kaip bebūtų keista, bet maniškiui visi BT matavimai, OV laukimai primena žaidimus doh.gif
nors kiekvieną rytą vis klausia - kiek?? (čia apie BT) lotuliukas.gif pasakau kiek, tai klausia - o čia gerai, ar blogai? lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iveina: 10 rugpjūčio 2012 - 15:06