Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

QUOTE(aga&aga @ 2012 08 17, 16:14)
Aciu dar net vyrui nepranesiau vis baisu kazkaip ir nesitiki  wub.gif jau net 4 NT sugadinau ir visi ta pati rodo tik siandien jau dauk ryskiau net ir su vakariniu slapimu, ryt paskutini NT tureta sugadinsiu atsiminimui  blush2.gif
BT

Och wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(aga&aga @ 2012 08 17, 17:14)
Aciu dar net vyrui nepranesiau vis baisu kazkaip ir nesitiki  wub.gif jau net 4 NT sugadinau ir visi ta pati rodo tik siandien jau dauk ryskiau net ir su vakariniu slapimu, ryt paskutini NT tureta sugadinsiu atsiminimui  blush2.gif
BT

Prisidedu prie tyliu sveikinimu 4u.gif
Atsakyti
Aciu mergaites, bet bijau dar dziaugtis, kai turejau viena persileidima, bet tikiu kad suneliui bus gera dovana gimtadienio proga nes, sis vaikelis gims panasiai wub.gif
Si karta noriu nuo visu kuo ilgiau slepti , net suneliui zadu pasakyt tik kai pradesis matytis pilvukas blush2.gif Esu be galo laiminga ir dar nelabai suvokiu kad nestuke.gif wub.gif nors pikinimas biski kamuoja blush2.gif
Siunciu visoms po virusiuka 2.gif 2.gif 2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aga&aga: 17 rugpjūčio 2012 - 18:53
QUOTE(aga&aga @ 2012 08 17, 19:49)
Aciu mergaites, bet bijau dar dziaugtis, kai turejau viena persileidima, bet tikiu kad suneliui bus gera dovana gimtadienio proga nes, sis vaikelis gims panasiai  wub.gif
Si karta noriu nuo visu kuo ilgiau slepti , net suneliui zadu pasakyt tik kai pradesis matytis pilvukas  blush2.gif Esu be galo laiminga ir dar nelabai suvokiu kad  nestuke.gif  wub.gif nors pikinimas biski kamuoja  blush2.gif

As tikiu,kad mintis - materija, todel kuo maziau minciu apie skaudzia patirti ir tiketi,kad si kart bus gerai wub.gif wub.gif wub.gif Ir viskas BUS gerai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rutguda @ 2012 08 17, 19:53)
As tikiu,kad mintis  - materija, todel kuo maziau minciu apie skaudzia patirti ir tiketi,kad si kart bus gerai  wub.gif  wub.gif  wub.gif Ir viskas BUS gerai thumbup.gif

Aciu tikiu kad sis kartas bus su laiminga pabaiga wub.gif
Atsakyti
QUOTE(aga&aga @ 2012 08 17, 19:55)
Aciu tikiu kad sis kartas bus su laiminga pabaiga  wub.gif

clap_1.gif sveikinu bigsmile.gif
Atsakyti
Aš jau žinau, kad kitą savaitę nusiridensiu žemyn. Nepavyko. Jaučiu tai visa savo krūtine. Skauda labai ir sunki, pasilenkt neįmanoma. Šitas požymis beveik visada lydi praėjus O iki pat mm.. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ragany @ 2012 08 17, 22:35)
Aš jau žinau, kad kitą savaitę nusiridensiu žemyn. Nepavyko. Jaučiu tai visa savo krūtine. Skauda labai ir sunki, pasilenkt neįmanoma. Šitas požymis beveik visada lydi praėjus O iki pat mm.. verysad.gif

Tai kad nestumo pozymiai panasus i PMS. Nereikia taip greitai nurasinet cikla.

aga&aga, didziausiai sveikinimai nestuke.gif wub.gif Beje jei as si menesi pastociau tada butu ir mano dukritei duovanele gymtadienio proga. drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Chikipiki @ 2012 08 17, 22:45)
Tai kad nestumo pozymiai panasus i PMS. Nereikia taip greitai nurasinet cikla.

Panašūs taip, bet ne iš karto po O vos kelioms dienoms praėjus. O skauda taip pat kaip ir mm pareinant.
Šitą, aš jau dabar pariedėjau žemyn. Sakyčiau žemoka BT kaip antroj fazėj..
http://www.babyplan....mp;t=1345260180
Atsakyti
QUOTE(aga&aga @ 2012 08 17, 15:14)
BT

tylus sveikinimai mergyte wub.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Ragany @ 2012 08 18, 06:25)
Panašūs taip, bet ne iš karto po O vos kelioms dienoms praėjus. O skauda taip pat kaip ir mm pareinant.
Šitą, aš jau dabar pariedėjau žemyn. Sakyčiau žemoka BT kaip antroj fazėj..
http://www.babyplan....mp;t=1345260180

Labutis, niu dar visa savaite pries akis. Pagyvensim pamatysim. 4u.gif

Mano BT
Atsakyti
lqbqw rytas visoms smile.gif
http://tevu-darzelis...3607@1208084c45 , jau maniau kad snd pakilsiu kadangi ot teigiamas , nebent snd jis bus dar labiau teigiamas .. nors ryskus vakar buvo . nesuprantu kas man, sona duria kyg virs sonkauliu , bet tuo paciu ir koja maudzia .. nemalonus jausmas jau trecia diena sad.gif doh.gif
Atsakyti