Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

Labas rytas mirksiukas.gif oziuojasi man BP tai siandien metu FF mirksiukas.gif sedziu vietoje, jei taip keliausiu toliau tai ryt tureciau kilt lotuliukas.gif
Atsakyti
na ir as pasirodau, pazymejau keliu dienu tepliojimus kaip lengvas mmm, tai ir grafika perbraize. Lauksiu is naujo ovuliacijos, ir si cikla tikrai gersiu dufa
Atsakyti
QUOTE(Barbane @ 2012 08 16, 18:24)
Oi, kaip gražu, laikykitės taip aukštai aukštai  bigsmile.gif  bigsmile.gif  4u.gif

Aciu 4u.gif

Pas mane nieko naujo laikausi ant 37.2 ax.gif

Pasirodau http://tevu-darzelis...970@12072691439

Turiu toki klausima ar butinai turi grafike matyitis implantacinis pakritimas, ar ir be jo gali butu sekmingas grafikiukas?

Beje labas rytas blush2.gif
Atsakyti
mamytee21, na labai grazus grafikas, labai geras faziu skirtumas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mamytee21 @ 2012 08 17, 12:22)
Turiu toki klausima ar butinai turi grafike matyitis implantacinis pakritimas, ar ir be jo gali butu sekmingas grafikiukas?

Dar pirmama BT temos puslapyje parašyta, kad implantacinis pakritimas nebūtinai turi būti lydimas BT pakritimu smile.gif Taip kad laikykis!! thumbup.gif
Atsakyti
Laba visoms.. 4u.gif tikėjausi, kad paskutinis grafikėlis jau bus sėkmingas, mmm net užtruko dvi dienas ir ruošiausi daryti NT.. bet sekančia diena parėjo mmm o tos pačios dienos vakara užkilo temp. iki 38, ryte jau jaučiausi puikiai temp. normali ir tai kartojasi jau antra karta..
nelabai suprantu kas su manimi vyksta, gal kam yra taip buvę? sakiau eisiu ši mėn. pas gydytoja.. vakar dar su vyru perskaitėm, kad temp. užkyla ir sergant endometrioze, ja man tik itarė bet nepatvirtino o gal sakau taip pasireiškia persileidimas.. unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amūra: 17 rugpjūčio 2012 - 12:00
Sveikos mergaites 4u.gif
Pas mane nieko naujo ,ir nieko gero. Temperatura laikosi zema,OT vel toks pat kaip ir visi kiti-toks matomas,bet nera ryskus.Gal cia ir yra tas anavoliacinis ciklas g.gif
http://tevu-darzelis...597@1207240af30
Atsakyti
QUOTE(* viva* @ 2012 08 17, 13:03)
Gal cia ir yra tas anavoliacinis ciklas g.gif

Na pagal BT kol kas išskirti dviejų fazių tikrai negalima ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Chikipiki @ 2012 08 17, 08:01)
Sveikutes,
Anubis, laikikis  thumbup.gif
Mano BT nedziugina. Gal labiau tas termometras nervuoja. Visada rodo skirtingai. Po pazastim skarto pasimatavau 35.6 ... O kuri pries tai turejau ismeciau  doh.gif Kita menesi nauja pirksiu.

Tikrai, gali būti implantacinis pakritima, įdomu ką ryt rodys bigsmile.gif

QUOTE(Anubis @ 2012 08 17, 08:48)
ten pat ir pastrigau  lotuliukas.gif

Sakyčiau labai nebloga vieta pastrigimui thumbup.gif

Pasirodau, nors nieko įdomaus kol kas, BT, tikiuosi vakar O neįvyko, nes nedarėm ND, nors gal ne bėda, iki tol 3 vakarus darėm blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Barbane @ 2012 08 17, 13:23)
Tikrai, gali būti implantacinis pakritima, įdomu ką ryt rodys  bigsmile.gif
Sakyčiau labai nebloga vieta pastrigimui  thumbup.gif

tai gal ir nieko, bet kazkaip mazokai pakilus man jinai atrodo. pas mane ir siaip gan auksta ji buna, tai manau kad jei buciau nescia turetu buti gerokai aukstesne, kokie 37.3 tikriausiai g.gif
Atsakyti
Grįžau iš ginės. Praėjo 3 mėnesiai, kai nesisaugojom , bandėm, bet realiai įtaikėm tik šį ciklą. Pasirodo ginė mane norėjo jau siųst kažkokiem masažam, su ultragarsu, ovuliacijai tirti, skatinti ir kažkokias sąaugėles tūbose kažkokiose naikinti, sako gal jų yra:blink: Gal žinot, kas tas yra, ir kas per procedūros tos visos? Vyrui sakė pasidaryt spermogramą. Aišku, kai pasakiau, kad realiai tik mėnesį rimtai įtaikėm, tada numojo ranka, pasakė, kad tuomet dabar nereikia, nes mėnuo nieko nereiškia. Davė laiko iki naujų metų. Jei neužkibs, tada imsis šitų reikalų, kur norėjo šiandien. Parašė vyrui kažkokius wellman conception pagert ir man prenatal atrodo...
Atsakyti
QUOTE(Ragany @ 2012 08 17, 13:49)
Grįžau iš ginės. Praėjo 3 mėnesiai, kai nesisaugojom , bandėm, bet realiai įtaikėm tik šį ciklą. Pasirodo ginė mane norėjo jau siųst kažkokiem masažam, su ultragarsu, ovuliacijai tirti, skatinti ir kažkokias sąaugėles tūbose kažkokiose naikinti, sako gal jų yra:blink: Gal žinot, kas tas yra, ir kas per procedūros tos visos? Vyrui sakė pasidaryt spermogramą. Aišku, kai pasakiau, kad realiai tik mėnesį rimtai įtaikėm, tada numojo ranka, pasakė, kad tuomet dabar nereikia, nes mėnuo nieko nereiškia. Davė laiko iki naujų metų. Jei neužkibs, tada imsis šitų reikalų, kur norėjo šiandien. Parašė vyrui kažkokius wellman conception pagert ir man prenatal atrodo...

mes ir su vyru abu situos geriam, mums israse taip pat thumbup.gif
Atsakyti