Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

Labai aciu 4u.gif
Labai idomu buvo paziureti
Atsakyti
Laba, as vis dar kabu pastrigusi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Anubis @ 2012 08 17, 08:13)
Laba, as vis dar kabu pastrigusi  lotuliukas.gif

Labas rytas, aišku ne vadovėlinis grafikas, bet gražu žiūrėt thumbup.gif

o aš dar tik laukiu O wub.gif
Atsakyti
Sveikutes,
Anubis, laikikis thumbup.gif
Mano BT nedziugina. Gal labiau tas termometras nervuoja. Visada rodo skirtingai. Po pazastim skarto pasimatavau 35.6 ... O kuri pries tai turejau ismeciau doh.gif Kita menesi nauja pirksiu.
Atsakyti
QUOTE(Chikipiki @ 2012 08 17, 09:01)
Sveikutes,
Anubis, laikikis  thumbup.gif
Mano BT nedziugina. Gal labiau tas termometras nervuoja. Visada rodo skirtingai. Po pazastim skarto pasimatavau 35.6 ... O kuri pries tai turejau ismeciau  doh.gif Kita menesi nauja pirksiu.

Kodėl nedžiuginantis?? g.gif Juk cia greičiausiai implantacinis pakritimas drinks_cheers.gif 4u.gif Rytoj bus matyt - jei pakilsi , tai as teisi.
Atsakyti
Labas rytas
QUOTE(Chikipiki @ 2012 08 17, 09:01)
Sveikutes,
Anubis, laikikis  thumbup.gif
Mano BT nedziugina. Gal labiau tas termometras nervuoja. Visada rodo skirtingai. Po pazastim skarto pasimatavau 35.6 ... O kuri pries tai turejau ismeciau  doh.gif Kita menesi nauja pirksiu.

Man labai panasu i implantacini nukrytima mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif

QUOTE(Anubis @ 2012 08 17, 07:13)
Laba, as vis dar kabu pastrigusi  lotuliukas.gif

Man babyplanas nedirba šiandien, bet jei jau strigai, ta žinau kur biggrin.gif ten ir laikykis smile.gif

Aš šiandien labai neramiai miegojau, vis prabudinėjau, varčiausi, turbūt dėl to ir temperatūra šoktelėjo. Po tokio miego žymit kaip netikslią ar nebūtinai?
Atsakyti
QUOTE(RedHair @ 2012 08 17, 09:35)
Labas rytas smile.gif
Man babyplanas nedirba šiandien, bet jei jau strigai, ta žinau kur biggrin.gif ten ir laikykis smile.gif

Aš šiandien labai neramiai miegojau, vis prabudinėjau, varčiausi, turbūt dėl to ir temperatūra šoktelėjo. Po tokio miego žymit kaip netikslią ar nebūtinai?

Ma ir jis strigineja jau nuo vakar doh.gif
Atsakyti
QUOTE(RedHair @ 2012 08 17, 08:35)

nezinau kodel, bet man po bemiegiu neramiu naktu BT niekad nesokteli i virsu g.gif
bet cia gal nuo organizmo priklauso, kitas veikia net nezymus oro temperaturu svyravymai
Atsakyti
Aš maniau, kad čia tik man BP grybą pjauna doh.gif Bet irgi nuo vakar jau bash.gif
Bišk prisistabdė pas mane.
http://tevu-darzelis...106@120729a785e
Atsakyti
QUOTE(RedHair @ 2012 08 17, 09:35)
Labas rytas smile.gif

ten pat ir pastrigau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pink peony @ 2012 08 17, 09:43)
nezinau kodel, bet man po bemiegiu neramiu naktu BT niekad nesokteli i virsu  g.gif
bet cia gal nuo organizmo priklauso, kitas veikia net nezymus oro temperaturu svyravymai

Man irgi nešokteli, jei ir neramiai miegu... Kad būtų matomas pakitimas, nepasakyčiau.. schmoll.gif
Atsakyti