Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

QUOTE(aga&aga @ 2012 08 16, 10:30)
Na matyt O arteja megaukis ND ir tikrai neprasausi  mirksiukas.gif

nu teip ir reiks daryt 4u.gif
Atsakyti
Mergaites, del aukstos BT pastojus cia kazkas diskutavot, tai as dar manau kad svarbus BT matavimo laikas, nes pvz as visada matuoju apie 6 val., bet kelis rytus padariau eksperimemta, pamatavau 6 val ir dar karta apie 8 val, ir 8 val rezultatai visada budavo zenkliai didesni. Va ir vakar - 6 val buvo 36.3 (11 cd), o 8 val - 36.7 °C...man po O tempa visada apie 36.8-36.9, tai mastau taip, kad kei pastociau ir matuociau tokiu pt metu, kazi ar siektu 37 wink.gif
Atsakyti
QUOTE(barbarise @ 2012 08 16, 13:03)
Mergaites, del aukstos BT pastojus cia kazkas diskutavot, tai as dar manau kad svarbus BT matavimo laikas, nes pvz as visada matuoju apie 6 val., bet kelis rytus padariau eksperimemta, pamatavau 6 val ir dar karta apie 8 val, ir 8 val rezultatai visada budavo zenkliai didesni. Va ir vakar - 6 val buvo 36.3 (11 cd), o 8 val - 36.7 °C...man po O tempa visada apie 36.8-36.9, tai mastau taip, kad kei pastociau ir matuociau tokiu pt metu, kazi ar siektu 37 wink.gif

nebūtinai turi siekti 37, svarbiausia skirtumas tarp fazių. Kiek varčiau laimingus grafikus babyplan'e, pastojusių skirtumas dažniausiai buvo virš 0,4.

Antrasis pamatavimas jau netikslus, nes pirma - matuoti reikia tuo pačiu metu, antra - po bent 6 valandų miego, iš jo bent 3 valandų nepertraukiamo miego.
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Pasirodau ir as su savo BT blush2.gif Dabar pats idomiausias laikas ciklo metu, tas laukimas ir NT gadinimas, nors si menesi sakiau NT negadinsiu anksciau nei 12CDPO ax.gif

http://tevu-darzelis...970@12072691439
Atsakyti
QUOTE(mamytee21 @ 2012 08 16, 14:12)
Labas rytas  4u.gif

Gražiai pakilusi, gražiai ir laikykis 4u.gif

o aš pasiguosiu dėl FF g.gif baigėsi mano VIP laikotarpis, tai dabar net man pačiai neberodo jokių pažymėtų simptomų, jokių geriamų vitaminų ir t.t. blink.gif
tik ND, išsnyras, gimdos kaklelio padėtį ir testų rezultatus blink.gif šmikiai blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iveina: 16 rugpjūčio 2012 - 13:28
QUOTE(RedHair @ 2012 08 16, 14:07)
nebūtinai turi siekti 37, svarbiausia skirtumas tarp fazių. Kiek varčiau laimingus grafikus babyplan'e, pastojusių skirtumas dažniausiai buvo virš 0,4.

bet kad zinok esu maciusi ir tokiu sekmingu grafikeliu kur tik 0.3 ar kiek daugiau buvo skirtumas. Cia matyt gal priklauso ir siaip nuo pacios moters ir BT. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Anubis @ 2012 08 16, 14:35)
bet kad zinok esu maciusi ir tokiu sekmingu grafikeliu kur tik 0.3 ar kiek daugiau buvo skirtumas. Cia matyt gal priklauso ir siaip nuo pacios moters ir BT.  g.gif

aha, aš mačiau ir su 0,15, visokių, bet dažniausiai 0,4 ir daugiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mamytee21 @ 2012 08 16, 11:12)
Labas rytas  4u.gif

Pasirodau ir as su savo BT blush2.gif

oho kokis grazus grafikelis 4u.gif laikykis ir toliau taip aukstai aukstai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(RedHair @ 2012 08 16, 15:05)
aha, aš mačiau ir su 0,15, visokių, bet dažniausiai 0,4 ir daugiau smile.gif

Ar tikrai tokiu laimingu buna? g.gif Mane labai domina, kai laaabai mazas skirtumas tarp faziu ir laimingai baigesi bigsmile.gif Gal galit imest pavyzdziu?
Atsakyti
QUOTE(Iveina @ 2012 08 16, 12:28)
Gražiai pakilusi, gražiai ir laikykis  4u.gif

o aš pasiguosiu dėl FF  g.gif  baigėsi mano VIP laikotarpis, tai dabar net man pačiai neberodo jokių pažymėtų simptomų, jokių geriamų vitaminų ir t.t.  blink.gif
tik ND, išsnyras, gimdos kaklelio padėtį ir testų rezultatus  blink.gif  šmikiai  blush2.gif

QUOTE(* viva* @ 2012 08 16, 14:55)
oho kokis grazus grafikelis 4u.gif laikykis ir toliau taip aukstai aukstai mirksiukas.gif

Aciu mergaites 4u.gif Labai noreciau issilaikyti taip aukstai visus 9 menesius bet viskas D rankose, kaip jis panores taip ir bus,tad mums maziausiai reikia apie tai galvoti. Manau atsipalaidavimas tik mums i nauda mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mamytee21 @ 2012 08 16, 13:12)
Labas rytas  4u.gif

Pasirodau ir as su savo BT blush2.gif Dabar pats idomiausias laikas ciklo metu, tas laukimas ir NT gadinimas, nors si menesi sakiau NT negadinsiu anksciau nei 12CDPO  ax.gif

http://tevu-darzelis...970@12072691439

Oi, kaip gražu, laikykitės taip aukštai aukštai bigsmile.gif bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pink peony @ 2012 08 16, 18:11)
Ar tikrai tokiu laimingu buna?  g.gif Mane labai domina, kai laaabai mazas skirtumas tarp faziu ir laimingai baigesi  bigsmile.gif Gal galit imest pavyzdziu?

Visgi dažniausiai skirtumas būna bent 0,3, bet yra ir išimčių wink.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti