Labas rytas,
O as kazkaip pastrigau
QUOTE(Anubis @ 2012 08 16, 07:06)
svarbu laikaisi kartu nelauksim mmm, kada planuoji NT gadint?
QUOTE(Orlyte @ 2012 08 16, 08:19)
svarbu laikaisi kartu nelauksim mmm, kada planuoji NT gadint?
Kokia 14DPO anksciau tai nemanau kad verta, ir praeita cikla buvo auksta auksta, o 14 paeme ir smuko zemyn.
Labas rytas
Nu kiek daug gražiai besilaikančių Galėtų užderėt
Nu kiek daug gražiai besilaikančių Galėtų užderėt
Labas rytas.
Geram lygyje strigai, ten ir laikykis
QUOTE(Anubis @ 2012 08 16, 07:06)
O as kazkaip pastrigau
Geram lygyje strigai, ten ir laikykis
QUOTE(Frėjukė @ 2012 08 16, 08:46)
Frėjuke, tikėkimės, kad ir užderės
Papildyta:
QUOTE(Chikipiki @ 2012 08 16, 08:58)
Labutis,
O as jau net nezinau, ar verta man BT matoti. Mano termometras gribauja, tai viena tai kita rodo po minutes. Ispradziu 36.99, paskuj 36.89.... Nusipirkau is BabyMad kartu su NT amazone.. Nepirkit tokio.
Mano BT
O as jau net nezinau, ar verta man BT matoti. Mano termometras gribauja, tai viena tai kita rodo po minutes. Ispradziu 36.99, paskuj 36.89.... Nusipirkau is BabyMad kartu su NT amazone.. Nepirkit tokio.
Mano BT
Spėju čia elektroninis.. Aš tokiais niekada nepasitikėjau..
QUOTE(Pakšt* @ 2012 08 16, 09:31)
ka jus manot, kuris teisesnis?
Aš labiau su FF sutikčiau, nors kažką panašaus kaip pas Tave BP man aną ciklą buvo nubrėžęs ir FF.
QUOTE(Pakšt* @ 2012 08 16, 08:31)
Labas rytas pasirodau su savo grafikais
aš labiau su FF sutikčiau
QUOTE(Iveina @ 2012 08 16, 09:45)
Aš labiau su FF sutikčiau, nors kažką panašaus kaip pas Tave BP man aną ciklą buvo nubrėžęs ir FF.
QUOTE(RedHair @ 2012 08 16, 09:48)
aš labiau su FF sutikčiau
tai va as ir laviau su FF sutikciau, nes isskyros buvo tokiu kokiu reikia, o va BP kur braizo tai tik pilva maude, o isskyros jau kremines buvo.... nu zodziu dar 10 dienu ir ziuresim kas teisus FF ar BP, nes man visada buna 15DPO
Labas rytas
Svarbiausiai kad aukstai laikaisi, o tu su elektroniniu kai supipsi dar palaikyk kokia minute, man vaistineje sake kad reikia isimti ne kai supipsi o palaikyti ilgiau
QUOTE(Chikipiki @ 2012 08 16, 08:58)
Labutis,
Mano BT
Mano BT
Svarbiausiai kad aukstai laikaisi, o tu su elektroniniu kai supipsi dar palaikyk kokia minute, man vaistineje sake kad reikia isimti ne kai supipsi o palaikyti ilgiau