Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

Labas rytas,

O as kazkaip pastrigau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Anubis @ 2012 08 16, 07:06)
Labas rytas,

O as kazkaip pastrigau  g.gif

svarbu laikaisi mirksiukas.gif kartu nelauksim mmm, kada planuoji NT gadint?
Atsakyti
QUOTE(Orlyte @ 2012 08 16, 08:19)
svarbu laikaisi  mirksiukas.gif  kartu nelauksim mmm, kada planuoji NT gadint?

Kokia 14DPO g.gif anksciau tai nemanau kad verta, ir praeita cikla buvo auksta auksta, o 14 paeme ir smuko zemyn.
Atsakyti
Labas rytas mirksiukas.gif
Nu kiek daug gražiai besilaikančių bigsmile.gif Galėtų užderėt nestuke.gif wub.gif
Atsakyti
Labutis,
O as jau net nezinau, ar verta man BT matoti. Mano termometras gribauja, tai viena tai kita rodo po minutes. unsure.gif Ispradziu 36.99, paskuj 36.89.... Nusipirkau is BabyMad kartu su NT amazone.. Nepirkit tokio.
Mano BT
Atsakyti
Labas rytas.

QUOTE(Anubis @ 2012 08 16, 07:06)

Geram lygyje strigai, ten ir laikykis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Frėjukė @ 2012 08 16, 08:46)
Labas rytas  mirksiukas.gif 
Nu kiek daug gražiai besilaikančių  bigsmile.gif  Galėtų užderėt  nestuke.gif  wub.gif

Frėjuke, tikėkimės, kad ir užderės blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Chikipiki @ 2012 08 16, 08:58)
Labutis,
O as jau net nezinau, ar verta man BT matoti. Mano termometras gribauja, tai viena tai kita rodo po minutes.  unsure.gif Ispradziu 36.99, paskuj 36.89.... Nusipirkau is BabyMad kartu su NT amazone.. Nepirkit tokio.
Mano BT

Spėju čia elektroninis.. Aš tokiais niekada nepasitikėjau.. g.gif
Atsakyti
Labas rytas mirksiukas.gif pasirodau su savo grafikais: BP (kazkaip nelabai as su juo sutinku) ir FF (reikia antra grafika ziuret, ne ta su zaliais burbulais, su situo sutinku labiau, nei BP) mirksiukas.gif ka jus manot, kuris teisesnis? g.gif mirksiukas.gif

QUOTE(Anubis @ 2012 08 16, 08:06)

nu labai graziai uzstrigai thumbup.gif laikykis mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pakšt*: 16 rugpjūčio 2012 - 08:32
QUOTE(Pakšt* @ 2012 08 16, 09:31)
mirksiukas.gif ka jus manot, kuris teisesnis? 

Aš labiau su FF sutikčiau, nors kažką panašaus kaip pas Tave BP man aną ciklą buvo nubrėžęs ir FF.
Atsakyti
QUOTE(Pakšt* @ 2012 08 16, 08:31)
Labas rytas  mirksiukas.gif pasirodau su savo grafikais

aš labiau su FF sutikčiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Iveina @ 2012 08 16, 09:45)
Aš labiau su FF sutikčiau, nors kažką panašaus kaip pas Tave BP man aną ciklą buvo nubrėžęs ir FF.

QUOTE(RedHair @ 2012 08 16, 09:48)
aš labiau su FF sutikčiau smile.gif

tai va as ir laviau su FF sutikciau, nes isskyros buvo tokiu kokiu reikia, o va BP kur braizo tai tik pilva maude, o isskyros jau kremines buvo.... blush2.gif nu zodziu dar 10 dienu ir ziuresim kas teisus FF ar BP, nes man visada buna 15DPO mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas
QUOTE(Chikipiki @ 2012 08 16, 08:58)
Labutis,
O as jau net nezinau, ar verta man BT matoti. Mano termometras gribauja, tai viena tai kita rodo po minutes.  unsure.gif Ispradziu 36.99, paskuj 36.89.... Nusipirkau is BabyMad kartu su NT amazone.. Nepirkit tokio.
Mano BT

Svarbiausiai kad aukstai laikaisi, o tu su elektroniniu kai supipsi dar palaikyk kokia minute, man vaistineje sake kad reikia isimti ne kai supipsi o palaikyti ilgiau mirksiukas.gif
Atsakyti