Sveikos ikeliu vel savo keista cikla
kita savaite penktadieni einu pas gyn. tai ziuresim ka pasakys
QUOTE(ujankus @ 2012 08 15, 19:55)
Sveikos, ne i tema, bet del pienliges trumpai. Man ji kartojasi beveik per kiekviena cikla, kaltas nusilpes imunitetas ir vaistai padeda tik tam kartui. Todel kad dar labiau nenuodyt organizmo naudoju Multi-Gyn ActiGel. Jis yra naturalus produktas, todel jo galima naudoti kada tik prisireikia ir nesvarbu kaip ilgai. Nera pigus, bet palyginus su tabletkom, ovulem ir kremais - pigiau grybo.
Tiesa bandant pastoti jo vartot po ND nereiktu, nes gali aplamdyt spermiukus.
Tiesa bandant pastoti jo vartot po ND nereiktu, nes gali aplamdyt spermiukus.
tai tikriausiai netuos vaistukus naudojat, kad vis atsinaujina pienlige..... man tai kaip sugeriau vaistu doze nepasikartojo dar nei kart isskyrus ta atveji kai pastojusi buvau ir viskas, o siaip budavo per cikla pora kart pienlige.....
misheliina2 ne uz kalnu O, neapleiskite ND
QUOTE(Pakšt* @ 2012 08 15, 20:56)
tai tikriausiai netuos vaistukus naudojat, kad vis atsinaujina pienlige..... man tai kaip sugeriau vaistu doze nepasikartojo dar nei kart isskyrus ta atveji kai pastojusi buvau ir viskas, o siaip budavo per cikla pora kart pienlige.....
As ju didziaja dali esu isbandzius, tiek lietuvoj, tiek graikijoj. Problema ta, kad imunitetas nusilpes, todel visokios "bacilos" lengviau prikimba. O tai veda prie daznesnio antibiotiku naudojimo ir tada jau tiesiai i grybeliu rankutes. Zodziu pasaka be galo. O vaistai jokie iki galo neisgydo, o tik tam kartui ir jei organizmas nenusilpes, tai ir neleidzia tam grybeliui isveseti, bet jis visada tuno organizme.
QUOTE(ujankus @ 2012 08 15, 21:23)
As ju didziaja dali esu isbandzius, tiek lietuvoj, tiek graikijoj. Problema ta, kad imunitetas nusilpes, todel visokios "bacilos" lengviau prikimba. O tai veda prie daznesnio antibiotiku naudojimo ir tada jau tiesiai i grybeliu rankutes. Zodziu pasaka be galo. O vaistai jokie iki galo neisgydo, o tik tam kartui ir jei organizmas nenusilpes, tai ir neleidzia tam grybeliui isveseti, bet jis visada tuno organizme.
Tai matyt labai saldi esi Tie grybeliai labai cukru megta.
QUOTE(Chikipiki @ 2012 08 15, 08:34)
Man irgi atrodo 15CD, nes O skaitosi paskutine diena, kai tavo BT buvo zemiau arba ant horizantalios linijos. O pas tave panasiai ir bus horizontali ant 36.6. Tik vat nezinau ar ja tau nubrez. Nes duomenu mazai. Ten kad nubreztu ta linija berods 5 temperaturu vienodu pirmoj fazej reikia. Jei ka, galetum ten kur pas tave tarpai parasit neutralia 36.6 temperatura.
va, pabandžiau padaryt, kaip sakei, nubrėžė 15CD..
http://www.babyplan....mp;t=1345059254
Bet tai jau krūtinė sunkėja, kaip po O prieš mm...
QUOTE(Ragany @ 2012 08 15, 22:38)
va, pabandžiau padaryt, kaip sakei, nubrėžė 15CD..
Super Dar apsaudet O paciu laiku. Beje si menesi einam su tavim kartu, man irgi 3dpo
pakšt, kad tavo grafikiukas visai gražus, dar nereikia nurašyti
citatos pasimetė, kas ten OT testukus dėjo, aš tai nei vieno nelaikyčiau dar teigiamo bet kaip keista, kad taip visada su šešėliu ir gan ryškiu..
poas mane jie ir 20 stiprumo, bet šešįlis prasideda 3-4 dienos prieš OO ir daugiau jau nebėr vėl.
kažkaip norėjau klaust jūsų, kas nagrinėjot daugiau dėl bt pastojus, nes pažiūrėjus temą čia kur sm yra, tai visos tikrai 37 ir virš pastojus būna.
daugiau panagrinėjau fertilityje grafikus kur su teigiamais, tai keista kiek nemažai radau tokių:
ir t.t. tai kažkaip greičiausiai kad nebūtinai 100 proc. pastojus ta BT turi pakilt tiek aukštai, nes pvz. akivaizdūs...
jaučiu man tai tikrai niekada tiek nepakils, nes mano apskritai gan žemoka temperatūra būna, tai gal čia labai individualu.
o mano bt tokia šiai dienai
aišku jau žinia kuom baigsis, nes pojūčių jokių kitokių nėra, tai nebebandau ieškot nieko teigiamo
citatos pasimetė, kas ten OT testukus dėjo, aš tai nei vieno nelaikyčiau dar teigiamo bet kaip keista, kad taip visada su šešėliu ir gan ryškiu..
poas mane jie ir 20 stiprumo, bet šešįlis prasideda 3-4 dienos prieš OO ir daugiau jau nebėr vėl.
kažkaip norėjau klaust jūsų, kas nagrinėjot daugiau dėl bt pastojus, nes pažiūrėjus temą čia kur sm yra, tai visos tikrai 37 ir virš pastojus būna.
daugiau panagrinėjau fertilityje grafikus kur su teigiamais, tai keista kiek nemažai radau tokių:
ir t.t. tai kažkaip greičiausiai kad nebūtinai 100 proc. pastojus ta BT turi pakilt tiek aukštai, nes pvz. akivaizdūs...
jaučiu man tai tikrai niekada tiek nepakils, nes mano apskritai gan žemoka temperatūra būna, tai gal čia labai individualu.
aišku jau žinia kuom baigsis, nes pojūčių jokių kitokių nėra, tai nebebandau ieškot nieko teigiamo
QUOTE(grange @ 2012 08 15, 23:49)
tai kažkaip greičiausiai kad nebūtinai 100 proc. pastojus ta BT turi pakilt tiek aukštai
Tikrai nebūtinai Be kita ko, matuojant BT po liežuviu reikšmės žemesnės, nei matuojant makštyje - irgi nelabai palyginami dalykai.
QUOTE(grange @ 2012 08 15, 22:49)
mmm kol nera mes visos turim turet viltele, o gal?
labas rytas prisiduodu, nieko naujo
QUOTE(grange @ 2012 08 15, 23:49)
Tikrai ne, pati tą tema studijavau... Labiau žiūrima į fazių skirtumą, nes jei BT laaaabai žema pirmoje fazėje, gali ir neužlipt ant tų 37...
Man kyla, bet labai jau vangiai...
http://www.babyplan....mp;t=1345090071
Labas rytas.
QUOTE(Ragany @ 2012 08 16, 06:14)
Tikrai ne, pati tą tema studijavau... Labiau žiūrima į fazių skirtumą, nes jei BT laaaabai žema pirmoje fazėje, gali ir neužlipt ant tų 37...
Labas rytas.
Labas rytas.
as irgi pazaidziau su BP, pazymejau O tai skirtumas tarp faziu kolkas tik 0,21, mazokas sakyciau kiek ziurejau didesnis skirtumas buna
QUOTE(Ragany @ 2012 08 16, 07:14)
Vangiai, bet užtikrintai
Labas rytas pasirodau ir aš su savuoju