Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

QUOTE(Pakšt* @ 2012 08 15, 11:30)
Labas rytas  mirksiukas.gif pasirodau as su savo BT, nieko gero kaip ir nesimato..... zodziu nestresuoju ir laukiu mmm patenkinta...  mirksiukas.gif  thumbup.gif

Labas rytas, o kodėl nieko gero nesimato?? ND savu laiku ir savoj vietoj, taip kad dar galima daug ko sulaukti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Iveina @ 2012 08 15, 12:13)
Labas rytas, o kodėl nieko gero nesimato?? ND savu laiku ir savoj vietoj, taip kad dar galima daug ko sulaukti  4u.gif

jei ryt ivedu aukstesne BT tai BP brezia O diena 31CD, na nebent per fuksa but pavyke lotuliukas.gif o va FF jau nubreze vakar O linijuke mirksiukas.gif (nezinau kaip panaikinti ta virsutini grafika, tai ziurek antra nuo virsaus) siaip jei pagal isskyras vertinti tai sutinku su FF, bet jei pagal pojucius skausmelius su su BP sutikciau (tik kad jau isskyros buvo kremines kai pilva maude) mirksiukas.gif
Atsakyti
O kremines nevaisingos? As si cikla isvis maciau tik kremines ir vandeningas isskyras.. Ir galimom ovuliacijos dienom labiau buvo vandeningos, kazko panasaus i skaidrias ir tasias nebuvo.. Dabar beveik sausa..
Atsakyti
QUOTE(Ragany @ 2012 08 15, 12:45)
O kremines nevaisingos? As si cikla isvis maciau tik kremines ir vandeningas isskyras.. Ir galimom ovuliacijos dienom labiau buvo vandeningos, kazko panasaus i skaidrias ir tasias nebuvo.. Dabar beveik sausa..

ne, kremines nevaisingos schmoll.gif vandeningos arba kiausinio baltymo konsistencijos tos tinkamos spermiukam, kitokios ne...... mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

QUOTE(rutguda @ 2012 08 13, 11:10)
Oho, dabar taip ir laikykis , imk balionu 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Stengsiuosi kaip imanydama, bet tai ne mano valioje ax.gif

QUOTE(Ragany @ 2012 08 15, 09:29)
Zinot... Paskutiniu metu man daznai i rankas papuola straipsniai apie nevaisinguma, istorijos, kaip poros negali susilaukt vaiku. Katik zurnale net 2 tokias perskaiciau... doh.gif tokiom akimirkom pamastau, kad idomiai taip, gal cia zenklas, kad mums taip yra ar bus verysad.gif ir pasidaro labai labai baisu.. verysad.gif

Tik nereikia prisigalvoti 4u.gif Viskas tau gerai 4u.gif

Nepatikesit, bet va paskaicius jusu pokalbius man pradejo mausti sonus ir pilvo apacia, nors iki skaitymo nieko neskaudejo, jauciausi kuo puikiausiai. Taip kad viska galim sau prisitaikyt doh.gif

Pasirodau su savo BT rolleyes.gif
http://tevu-darzelis...970@12072691439
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Vis skaitau ir skaitau Jusu temute ir lyginu savo grafikeli su jusiskiais. Ir kazkaip nieko nebesuprantu g.gif Kasdien darausi O testukus,bet jau man 12 dienu rodo sviesu antra bruksniuka,o taip ir neisryskeja( gal per jautrius nusipirkus testukus.pas mane jie 20 unsure.gif )
http://tevu-darzelis...597@1207240af30
Mergaites,o kokio jautrumo O testukus Jus naudojat? gal 30 netokie jautrus butu kaip 20. Nes maniskiai daug dienu rodo ir rodo ta antra juostele neryskia g.gif
Atsakyti
QUOTE(* viva* @ 2012 08 15, 13:43)
Sveikutes 4u.gif
Vis skaitau ir skaitau Jusu temute ir lyginu savo grafikeli su jusiskiais. Ir kazkaip nieko nebesuprantu g.gif Kasdien darausi O testukus,bet jau man 12 dienu rodo sviesu antra bruksniuka,o taip ir neisryskeja( gal per jautrius nusipirkus testukus.pas mane jie 20  unsure.gif )
http://tevu-darzelis...597@1207240af30
Mergaites,o kokio jautrumo O testukus Jus naudojat? gal 30 netokie jautrus butu kaip 20. Nes maniskiai daug dienu rodo ir rodo ta antra juostele neryskia g.gif

as naudoju 20 mIU. man tinka jie,man ir rodo antra neryskia juostele,blankia,o per O rodo II Ryskius. siandien OT nedarei?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo renata&raldas: 15 rugpjūčio 2012 - 15:54
QUOTE(renata&raldas @ 2012 08 15, 13:52)
as naudoju 20 mIU. man tinka jie,man ir rodo antra neryskia juostele,blankia,o per  O rodo II Ryskius.  siandien OT nedarei?

aha,dariau. Darau kasdien. Nu irgi tokia pat neryski juostele. Nu kazkiek is tikruju yra tamsesne,bet nera tokia ryski kaip kontroline schmoll.gif
Dabar vat uzsisakiau ir amazon 30 mIU jautrumo O testukus ax.gif Ale kol jie ateis,tai ir jau po O bus,nes deliveris per 3-5 dienas doh.gif
Nu vat nufotkinau,idesiu savo O testukus
user posted image
o gal cia reikia uzskaityti jau siandien kaip teigiama ir eiti ND daryti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo * viva*: 15 rugpjūčio 2012 - 16:24
Man lyg 6 testas ryskiausias.. Gal tada ir buvo Lh pikas..
Atsakyti
QUOTE(* viva* @ 2012 08 15, 15:17)
aha,dariau. Darau kasdien. Nu irgi tokia pat neryski juostele. Nu kazkiek is tikruju yra tamsesne,bet nera tokia ryski kaip kontroline schmoll.gif
Dabar vat uzsisakiau ir amazon 30 mIU jautrumo O testukus ax.gif Ale kol jie ateis,tai ir jau po O bus,nes deliveris per 3-5 dienas doh.gif
user posted image

Man tai atrod ryskiausi 6, 10 ir 11 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(* viva* @ 2012 08 15, 17:17)
user posted image

Pagal BT panasu kad O ne uz kalnu, OT nevienas nera teigiamas. Manau rit po ryt butu riskus. O kaip su vaisingom isskirom? Manau galima butu kelias dieneles su viru ND uzsiimt. Spermiukai seip kelias dienas gyvena mumise, geriau apsidraust, nes sio atveju geriau anksciau, nei po O. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Orlyte @ 2012 08 15, 06:07)
labas rytas,
pakilau atgal  g.gif
Papildyta:
Lenda ir man tas brudas, pienlige  doh.gif  pries kelias dienas tik truputi jautesi, vakar vakare jau gerokai perstejo  unsure.gif  reiks ieskot vaistu kokiu nusipirkt  rolleyes.gif

Sveikos, ne i tema, bet del pienliges trumpai. Man ji kartojasi beveik per kiekviena cikla, kaltas nusilpes imunitetas ir vaistai padeda tik tam kartui. Todel kad dar labiau nenuodyt organizmo naudoju Multi-Gyn ActiGel. Jis yra naturalus produktas, todel jo galima naudoti kada tik prisireikia ir nesvarbu kaip ilgai. Nera pigus, bet palyginus su tabletkom, ovulem ir kremais - pigiau grybo.
Tiesa bandant pastoti jo vartot po ND nereiktu, nes gali aplamdyt spermiukus.
Atsakyti