Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

Persigalvojo biggrin.gif, bet kaip supratau , pakritimas žemesnis už vidutinį, tai ir atėmė matomai dėl to.
Atsakyti
QUOTE(Ragany @ 2012 08 15, 06:31)
Persigalvojo biggrin.gif, bet kaip supratau , pakritimas žemesnis už vidutinį, tai ir atėmė matomai dėl to.

nu taip, kritau zemiau linijos g.gif
Atsakyti
O kaži implantacinis kritimas negali būt? Bais didelis šuolis žemyn, sakyč...
Atsakyti
QUOTE(Ragany @ 2012 08 15, 06:42)
O kaži implantacinis kritimas negali būt? Bais didelis šuolis žemyn, sakyč...

na dabar tai suzinosiu tik po kokiu 7dieneliu unsure.gif bet va ryt sioks toks baliukas nusimato ir nzn ka daryt... nelabai jau noriu alkoholiu piknaudziaut rolleyes.gif bet kaip pasiteisint draugams? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Orlyte @ 2012 08 15, 06:07)
labas rytas,
pakilau atgal  g.gif
Papildyta:
Lenda ir man tas brudas, pienlige  doh.gif  pries kelias dienas tik truputi jautesi, vakar vakare jau gerokai perstejo  unsure.gif  reiks ieskot vaistu kokiu nusipirkt  rolleyes.gif

Nebekrisk, ir lai tas pakritimas ir ta pienligė būna tik į gerą wub.gif
QUOTE(Ragany @ 2012 08 15, 07:12)

Dabar tik į viršų kopk mirksiukas.gif

Labas rytas bendražygės mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Orlyte @ 2012 08 15, 07:45)
na dabar tai suzinosiu tik po kokiu 7dieneliu  unsure.gif  bet va ryt sioks toks baliukas nusimato ir nzn ka daryt... nelabai jau noriu alkoholiu piknaudziaut  rolleyes.gif  bet kaip pasiteisint draugams?  g.gif

Pagurkšnot tikrai gali mirksiukas.gif Kažkas kažkur rašė kad leliukui iki mamoms mm dienų nieko neatsitiks mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Orlyte @ 2012 08 15, 06:07)
labas rytas,
pakilau atgal  g.gif
Papildyta:
Lenda ir man tas brudas, pienlige  doh.gif  pries kelias dienas tik truputi jautesi, vakar vakare jau gerokai perstejo  unsure.gif  reiks ieskot vaistu kokiu nusipirkt  rolleyes.gif

Vakar buvau pas gyditoja, patare iki mm nesigidyt. Prastis ko kelis kartus per diena, nevalgyt saldaus. Nes jei pastojau, dabar netinkamas metas ten listi su vaistais. O jei sulauksiu mm, tada galima bus isgert tablete ir viskas tom pasibaigs, nereikes visa savaite su zvakutem miegot. biggrin.gif Juolab pas mane jau pradeda aprimti ten. Kazkaip keistai, kelios dienos ir beveik nebeliko juokiu isskiru. bigsmile.gif

QUOTE(Ragany @ 2012 08 15, 07:19)
Tsi skaičiuoju, tik nežinia kiek biggrin.gif
Sakai 15 g.gif O man atrodo 14, BP kažkaip brėžia ant žemiausio unsure.gif Bet norėčiau, kad brėžtų, kaip tu sakai - 15CD..

Man irgi atrodo 15CD, nes O skaitosi paskutine diena, kai tavo BT buvo zemiau arba ant horizantalios linijos. O pas tave panasiai ir bus horizontali ant 36.6. Tik vat nezinau ar ja tau nubrez. Nes duomenu mazai. Ten kad nubreztu ta linija berods 5 temperaturu vienodu pirmoj fazej reikia. Jei ka, galetum ten kur pas tave tarpai parasit neutralia 36.6 temperatura. mirksiukas.gif

QUOTE(Frėjukė @ 2012 08 15, 08:18)
Nebekrisk, ir lai tas pakritimas ir ta pienligė būna tik į gerą  wub.gif 

Dabar tik į viršų kopk  mirksiukas.gif 

Labas rytas bendražygės  mirksiukas.gif
Papildyta:

Pagurkšnot tikrai gali  mirksiukas.gif  Kažkas kažkur rašė kad leliukui iki mamoms mm dienų nieko neatsitiks  mirksiukas.gif

Aha, apie sita irgi skaiciau. Kad kol placentos nera tada dar nepavojinga. Bet vistiek jei yra itarimu , geriau nepiknadziaut drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Frėjukė @ 2012 08 15, 07:18)
Nebekrisk, ir lai tas pakritimas ir ta pienligė būna tik į gerą  wub.gif 

Dabar tik į viršų kopk  mirksiukas.gif 

Labas rytas bendražygės  mirksiukas.gif
Papildyta:

Pagurkšnot tikrai gali  mirksiukas.gif  Kažkas kažkur rašė kad leliukui iki mamoms mm dienų nieko neatsitiks  mirksiukas.gif

mirksiukas.gif 4u.gif
ramiau 4u.gif

QUOTE(Chikipiki @ 2012 08 15, 07:34)
Vakar buvau pas gyditoja, patare iki mm nesigidyt. Prastis ko kelis kartus per diena, nevalgyt saldaus. Nes jei pastojau, dabar netinkamas metas ten listi su vaistais. O jei sulauksiu mm, tada galima bus isgert tablete ir viskas tom pasibaigs, nereikes visa savaite su zvakutem miegot.  biggrin.gif Juolab pas mane jau pradeda aprimti ten. Kazkaip keistai, kelios dienos ir beveik nebeliko juokiu isskiru.  bigsmile.gif

nu man isskyru kaip ir nera, bet tas niezulys, perstejimas doh.gif bet kolkas ramu... taip idomiai, tai uzeina, tai praeina g.gif
Atsakyti
QUOTE(Orlyte @ 2012 08 15, 08:42)

nu man isskyru kaip ir nera, bet tas niezulys, perstejimas  doh.gif  bet kolkas ramu... taip idomiai, tai uzeina, tai praeina  g.gif

Tai greiciausiai tai ne pienlige. Nes kai ji buna tai ja lidi isskiros. Gyvenime tokiu neturejau, bet kai pamaciau iskarto supratau kas tai, is draugiu pasakojimu dar prisimenu.

O cia mano BT
Atsakyti
QUOTE(Chikipiki @ 2012 08 15, 07:48)
Tai greiciausiai tai ne pienlige. Nes kai ji buna tai ja lidi isskiros. Gyvenime tokiu neturejau, bet kai pamaciau iskarto supratau kas tai, is draugiu pasakojimu dar prisimenu.

O cia mano BT

na sakau nera isskyru, nes ju nera tieek daug... ryte truputi buvo tokios neaiskios rolleyes.gif bet lb nedaug.

grazi BT mirksiukas.gif linkiu kopt taip toliau 4u.gif
Atsakyti
Zinot... Paskutiniu metu man daznai i rankas papuola straipsniai apie nevaisinguma, istorijos, kaip poros negali susilaukt vaiku. Katik zurnale net 2 tokias perskaiciau... doh.gif tokiom akimirkom pamastau, kad idomiai taip, gal cia zenklas, kad mums taip yra ar bus verysad.gif ir pasidaro labai labai baisu.. verysad.gif
Atsakyti
Labas rytas mirksiukas.gif pasirodau as su savo BT, nieko gero kaip ir nesimato..... zodziu nestresuoju ir laukiu mmm patenkinta... mirksiukas.gif thumbup.gif
Atsakyti