Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

QUOTE(Pakšt* @ 2012 08 14, 10:24)
ohooooo  blink.gif tu ka..... O sulaukei? idomus suoliai pas tave  thumbup.gif linkiu sekmingo sio ciklo  mirksiukas.gif

mirksiukas.gif
Atsakyti
Chikipiki del tos pienliges - mano atveju buvo taip, kad issigydzius ta zaraza nejutau jokiu pozymiu iki kol pastojau..... iskart po O kaip breze grafikas jau pradejo man kutenti ten, o siaip sleikstuli ir negerumus jutau kelios dienos iki breziamos O programoje.....
Atsakyti
QUOTE(Pakšt* @ 2012 08 14, 10:23)
Chikipiki del tos pienliges - mano atveju buvo taip, kad issigydzius ta zaraza nejutau jokiu pozymiu iki kol pastojau..... iskart po O kaip breze grafikas jau pradejo man kutenti ten, o siaip sleikstuli ir negerumus jutau kelios dienos iki breziamos O programoje.....

Ta prasme, tau pienlige prasidejo ta cikla kai pastojai? Irgi dabar paskaitinejau, mamos raso kad daug kam islindo ta zaraza butent kai pastojo ir iskarto po O.. Jei taip tada pienlige vary wellcome. biggrin.gif Dabar radau pas save ruzava demele ant serveteles. (Visada po maziuko nauduoju slapias serveteles).. Kas cia man?!!
Atsakyti
QUOTE(Chikipiki @ 2012 08 14, 10:27)
Ta prasme, tau pienlige prasidejo ta cikla kai pastojai? Irgi dabar paskaitinejau, mamos raso kad daug kam islindo ta zaraza butent kai pastojo ir iskarto po O.. Jei taip tada pienlige vary wellcome.  biggrin.gif Dabar radau pas save ruzava demele ant serveteles. (Visada po maziuko nauduoju slapias serveteles).. Kas cia man?!!

jo as tada vaistus geriau sausio menesi, o zraza ta islindo man liepos viduryje irtada po keliu dienu pasidarius NT pamaciau II mirksiukas.gif tikiuosi ir tau tas varintas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Pakšt* @ 2012 08 14, 10:28)
jo as tada vaistus geriau sausio menesi, o zraza ta islindo man liepos viduryje irtada po keliu dienu pasidarius NT pamaciau II  mirksiukas.gif tikiuosi ir tau tas varintas  thumbup.gif

Oh kaip tu man nuotaika pakelei friends.gif
Atsakyti
QUOTE(Chikipiki @ 2012 08 14, 10:31)
Oh kaip tu man nuotaika pakelei friends.gif

nu tai nors tiek pagelbejau blush2.gif
Atsakyti
Labas rytas,

Pasirodau,

http://www.babyplan....mp;t=1344927637
Nieko naujo - laukiu O .
O dėl pienligės ir aš esu girdėjus,kad krtais neštumas j iššaukia...
Na mano atveju tai ją iššaukdavo kaži kas - aš pirmą kert ja sirgau 13 ar 14metų unsure.gif Nu bet tfu tfu tfu nuo nauju metu nesikartoja - matyt pavyko issigydyti... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rutguda @ 2012 08 14, 11:23)
Pasirodau,

http://www.babyplan....mp;t=1344927637
Nieko naujo - laukiu O .

na taip iki O nieko naujo pas visas nebuna, nebent dideli linsmieji kalneliai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Chikipiki @ 2012 08 14, 09:00)
Labutis, 12CD yra rutulius, taigi jei ir 14cd buvo O tada dideli sansai kad sis menesis bus sekmingas.  mirksiukas.gif Dar tokia O pas tave si menesi *vadoveline*  thumbup.gif

Tai, kad man rods seniau šitaip buvo, kai ciklas iki antibiotikų visada buvęs 28 dienos... Bet aš neįkertu, tomis dienomis OT buvo neigiami, o teigiamas TIK 14CD, vėliau vėl kone balti... Nu kažkaip tada manau bus nepataikyta, nes ir vaisingų gleivių nemačiau..
QUOTE(Pakšt* @ 2012 08 14, 09:02)
pamatysi ryt jei kyli nubres  blush2.gif

Tai nubrėš jo... O šiaip kai O vyksta BT pakritus būna? Nes pastebėjau, kad BP pvz O brėžia ant žemiausios prieš pakilimą...
Bet šiaip vakar jau vakare bišk krūtinė sunkoka buvo.. O tai jau poovuliacinis simptomas link mm..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ragany: 14 rugpjūčio 2012 - 10:48
rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Orlyte: 14 rugpjūčio 2012 - 11:01
Aš va noriu BT matavimo eksperčių paklausti... Aš braižausi grafikėlius pati į sąsiuvinį ir iki šiol viskas man buvo aišku - iki ovuliacijos temperatūra mažesnė, po to pakyla. Tik šį mėnesį kažkokia nesamonė - nuo pat pradžių svyruoja apie 36,5, pakyla iki 36,6 tada krinta iki 36,3. Ir O kaip nėr taip nėr. Man tokia nuojauta kad šį mėnesį jos iš vis nebus. Ar kam iš jūsų taip yra buvę? Ar dažnai pasitaiko kad O nevyksta? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Takje @ 2012 08 14, 12:05)
Aš va noriu BT matavimo eksperčių paklausti... Aš braižausi grafikėlius pati į sąsiuvinį ir iki šiol viskas man buvo aišku - iki ovuliacijos temperatūra mažesnė, po to pakyla. Tik šį mėnesį kažkokia nesamonė - nuo pat pradžių svyruoja apie 36,5, pakyla iki 36,6 tada krinta iki 36,3. Ir O kaip nėr taip nėr. Man tokia nuojauta kad šį mėnesį jos iš vis nebus. Ar kam iš jūsų taip yra buvę? Ar dažnai pasitaiko kad O nevyksta?  g.gif

Gali būti ir anovuliacinis ciklas, kas sako, sveikai moteriai per metus tokių gali būti 1-2... Bet gali būgi ir pavėluota, kas buvo man ana ciklą, O parėjo 22CD....
Atsakyti