Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

QUOTE(Chikipiki @ 2012 08 14, 08:05)
O pas mane nieko gero:
BT

panasiai einam 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Orlyte @ 2012 08 14, 09:06)
labas rytas,
vis paskaitau, bet ner kaip isiterpt  rolleyes.gif  biggrin.gif

kiek pamenu su Chikipiki eidavom kartu  mirksiukas.gif  kelinta tau dabar CD?

man tai pirmas BT matavimo grafikas su tokia BT antroj ciklo dali  rolleyes.gif

Sveikute, man 21CD. Bet pas tave O buvo 14CD, o pas mane panasu kad 19CD. mirksiukas.gif Koks pakritimas pas tave, gal implantacija? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Chikipiki @ 2012 08 14, 08:09)
Sveikute, man 21CD. Bet pas tave O buvo 14CD, o pas mane panasu kad 19CD.  mirksiukas.gif Koks pakritimas pas tave, gal implantacija? mirksiukas.gif

aaa, tada as nelauksiu anksciau mmm rolleyes.gif nzn, bet pirmas toks ciklas, kad bt nukristu zemiau linijos blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Chikipiki @ 2012 08 14, 09:06)
Panasu kad 29CD Ovuliavai.  thumbup.gif Kilk aukstai ir nebekrisk  4u.gif

tai zinai pakilt as pakylu, bet kad naudos maza buna lotuliukas.gif

QUOTE(RedHair @ 2012 08 14, 09:08)
pagal grafiką tikrai panašu, kad O buvo 29cd, o kaip pojūčiai?

nu tas kelias dienas tai jauciau pilvo maudenimus ir (.Y.) tokie atrodo lyg pilneja, bet aisku niekas nesidaro mirksiukas.gif vakar labai baksnojo abu sonus, bet jau ND sveikatos nebuvo atlikinet..... lotuliukas.gif o ir isskyros apie 29 sukosi eggwhite, nes uzvakar ir vakar tai kremukas jau toks, i majoneza sakykim nesa lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(RedHair @ 2012 08 14, 09:08)
aš vis tiek likčiau prie 19 smile.gif

As irgi manau 19CD, nes labai skausmai baisus buvo. Seip visada jauciau ta O (anksciau visada galvojau kad su zarninu negerai), bet si karta vos is darbo grizau, planavau ten likti. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Chikipiki @ 2012 08 14, 08:13)
As irgi manau 19CD, nes labai skausmai baisus buvo. Seip visada jauciau ta O (anksciau visada galvojau kad su zarninu negerai), bet si karta vos is darbo grizau, planavau ten likti.  biggrin.gif

man tai si cikla mazai jautesi O, bet vakar toks tempimas, durimas, nesuprasi kas buvo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Orlyte @ 2012 08 14, 09:10)
aaa, tada as nelauksiu anksciau mmm  rolleyes.gif  nzn, bet pirmas toks ciklas, kad bt nukristu zemiau linijos  blink.gif

Manau reiketu nerimaut jei butu toks pat ciklas kaip visada, o jei kazkas naujo, gal ir menesio pabaigoj kazkas naujo bus. ( || ) mirksiukas.gif Tikiosi rytoj pasoksi i virsu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Orlyte @ 2012 08 14, 09:06)
labas rytas,
man tai pirmas BT matavimo grafikas su tokia BT antroj ciklo dali  rolleyes.gif

Na man tas pakritimas tai daug žadantis atrodo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Chikipiki @ 2012 08 14, 08:15)
Manau reiketu nerimaut jei butu toks pat ciklas kaip visada, o jei kazkas naujo, gal ir menesio pabaigoj kazkas naujo bus. ( || )  mirksiukas.gif Tikiosi rytoj pasoksi i virsu.  4u.gif

na tikiuosi ir as suolio bigsmile.gif
Atsakyti
Labas rytas , pasirodau , bet pas mane nieko idomaus ax.gif
Orlyte , linkiu , kad tas pakritimas butu lemtingas ir si cikla nesulauktum mmm bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunflowers @ 2012 08 14, 08:22)
Labas rytas , pasirodau , bet pas mane nieko idomaus  ax.gif
Orlyte , linkiu , kad tas pakritimas butu lemtingas ir si cikla nesulauktum mmm  bigsmile.gif

o kad uzkilai bigsmile.gif

na ziuresim kokia ryt BT bus rolleyes.gif kaip iki O tai dienos lekia akimirksniu, o po O doh.gif sustoja laikas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunflowers @ 2012 08 14, 09:22)
Labas rytas , pasirodau , bet pas mane nieko idomaus  ax.gif
Orlyte , linkiu , kad tas pakritimas butu lemtingas ir si cikla nesulauktum mmm  bigsmile.gif

ohooooo blink.gif tu ka..... O sulaukei? idomus suoliai pas tave thumbup.gif linkiu sekmingo sio ciklo mirksiukas.gif
Atsakyti