Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

QUOTE(Frėjukė @ 2012 08 13, 19:09)
. O kai šiandien pamačiau nukritusią BT, dingo viskas, tik krūtinė didelė  liko ir viskas. 

jo.. tai ir tau greičiausiai viskas psichologiškai. gi normalu, kasdien mintys apie tai, noras begalinis ir užsiprogramuoja pasąmonėj...
aš tai žiūriu kartais laidą "Nežinojau, kad buvau nėščia.." tai iš vis išnešioja pilną nėštumą neįtardamos kad laukias doh.gif ir mm nedingsta ir požymių nėra, nu man nesuvokiama kaip taip įmanoma, ir nejaučia nieko schmoll.gif nu bet va būna, aišku taip nenorėčiau, nes juk nesirūpini tada taip, kaip rūpintumeis nestuke.gif bet ir kiek nervų atkrenta...
Atsakyti
QUOTE(vylabusle @ 2012 08 12, 22:02)
Pink peony, dėl visa ko labai pasisaugok šiom dienom, nes, kaip supratau iš kitos temos, HCG tau kažką gero bando rodyt  mirksiukas.gif  jeigu nepramuš nelabosios - pasidaryk testą po poros dienų - a ką gali žinot, gal užkibs, kas kabinasi  mirksiukas.gif  O pakritimas atsitiktinis gali būti. Pas mane su BT iš viso bardakas (bet žemiau linijos nekrenta), tačiau nėštumas kol kas laikosi, ir progesteronas, kai tikrinau prie žemiausios temperatūros, buvo geras!  4u.gif  Nenoriu bergzdžių vilčių įpūsti, bet tu man labai įtartina, nepaisant tų tepliojimų ir pakritimo  4u.gif

vylabusle, visu pirma, dekui Tau 4u.gif

Zinok, praeita sav, buvau kazkokia kitokia, atrode, kad tikrai kazkas kazkas cia vyksta kitaip... Pati sau buvau itartina smile.gif Prie tos temos jau prirasiau pasiaiskinima blush-anim-cl.gif
Man tik keistas jausmas, kad kai jau visi patepliojimai pasibaige, atsirado stiprus PMS pozymiai: krutine labai jautri, apetitas zveriskas, ir jausmas, kad tuo tuoj pramus mm, saltukas kartais pakrecia... Tai va laukiu unsure.gif Nors jei nebutu situ panasiu pozymiu, galvociau, kad visgi tie menki patepliojimai - buvo atejusios menesines, kad ir kokios keistos bebuvo...
BT siandien nematavau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pink peony: 13 rugpjūčio 2012 - 19:24
QUOTE(pink peony @ 2012 08 13, 20:23)

Rytoj būtinai pamatuok BT, manau ji bus aukštai pakilusi, nes požymiai tai gražučiai 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(grange @ 2012 08 13, 20:19)

aš tai žiūriu kartais laidą "Nežinojau, kad buvau nėščia.."

Per kur rodo tokią laidą? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Frėjukė @ 2012 08 13, 20:01)
Rytoj būtinai pamatuok BT, manau ji bus aukštai pakilusi, nes požymiai tai gražučiai  4u.gif

uj aciu Frejuke smile.gif
Bet kad... na stebuklu kartais buna, bet kazin ar si karta smile.gif
P.S. as labai stipriai uz Tave laikau kumscius rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(pink peony @ 2012 08 13, 21:27)
uj aciu Frejuke smile.gif
Bet kad... na stebuklu kartais buna, bet kazin ar si karta smile.gif
P.S. as labai stipriai uz Tave laikau kumscius  rolleyes.gif

Stebuklų tikrai būna, patikėk manim wub.gif friends.gif Skaitei mano istoriją prieš kelius puslapius manau mirksiukas.gif
P.S. ačiū saulele wub.gif Labai labai ačiū friends.gif Siaubas, kokia aš šiandien suskystėjusi cray.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2012 08 13, 18:14)
vėl kelintas kartas "psichologinis nėštumas"  doh.gif  verysad.gif  iš proto varo tokia savijauta, kai įsitikini kad tikrai jau užkibo, atrodo ir ten skauda, ir ten jautru ir tas ir anas, o rezaultate šnipštas.... geriau jau nieko nejaust ir būt nudžiugintai gale mėn...

Oi, aš pirmą planavimo mėnesį kaip "laukiausi" doh.gif ... taip "laukiausi", kad net mm 2 sav pavėlavo ir krūtinė padidėjo ir pykino verysad.gif doh.gif , praeitą ciklą nebeleidau sau jokių požymių įsikalbėti, tai nieko ir nejutau unsure.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Barbane: 13 rugpjūčio 2012 - 20:46
QUOTE(Frėjukė @ 2012 08 13, 20:01)
Per kur rodo tokią laidą?  ax.gif

Aš ne lt gyvenu, tai nieko nepasakysiu gero...
gal kada ir lt rodys mirksiukas.gif

angl. suprantančioms tai čia galima pažiūrėti serijas
http://health.discov...i-was-pregnant/
Atsakyti
QUOTE(Barbane @ 2012 08 13, 21:45)
Oi, aš pirmą planavimo mėnesį kaip "laukiausi"  doh.gif ... taip "laukiausi", kad net mm 2 sav pavėlavo ir krūtinė padidėjo ir pykino verysad.gif  doh.gif , praeitą ciklą nebeleidau sau jokių požymių įsikalbėti, tai nieko ir nejutau unsure.gif .

O pas mane buvo "požymių" biggrin.gif Nuo kokios 5 DPO vemdama kelias dienas vaikščiojau, tai vaistininkė išaiškino priežastį, pasiūlius pasimatuot spaudimą, tai dabar, kai pykina, būna dažniausiai užšokęs. O seniau nebuvo bloga, tik plyta ant galvos nusileisdavo. Aij, užpraėjusį ciklą iškart po O, ėmė skaudėt krūtinę ir iki pat mm maudė pilvo apačią. Bet nurašiau pmsiniams skausmams. Praeitą ciklą nejaučiau nieko, nieko neskaudėjo... O šiaip, kai randu visiem požymiam paaiškinimą, tai neitų prisigalvot biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas. Nieko nebesuprantu, kas čia vyksta, ir ar išvis kažkas vyksta... Įtariu, kad man O nubrėš 14CD, Kai OT buvo teigiamas.. doh.gif
http://www.babyplan....mp;t=1344914895
Atsakyti
Labas rytas mirksiukas.gif Jau tepliojimas nuo ryto "rimtesnis" nei užvakar, tai jau laukiu mm mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Frėjukė: 14 rugpjūčio 2012 - 05:59
QUOTE(Frėjukė @ 2012 08 14, 06:51)
Labas rytas  mirksiukas.gif  Jau tepliojimas nuo ryto "rimtesnis" nei užvakar, tai jau laukiu mm  mirksiukas.gif

Labas rytas,
aišku buvau visom keturiom už tave, tačiau jau geriau tegul tos mm pramuša kaip priklauso ir bus ramu ax.gif taip kaip man dabar ax.gif
Atsakyti
Labas rytas, pasirodau

http://www.babyplan..../159107-anubis/
Atsakyti