Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

QUOTE(Anubis @ 2012 08 13, 13:46)
Frejuke, o dar karta LP nenori pasidaryt? Po sios operacijos dazniausiai labai daug  kam pasiseka. Man paciai po LP pavyko pastoti  4u.gif

Net nežinau... eisiu pas savo ginę po mm, tada šnekėsim, tyrimus darysim ir t.t. 4u.gif
Atsakyti
Labas dienas lotuliukas.gif pasirodau, kad ir vakare bet vistiek su savo BT mirksiukas.gif jei ryt kylu FF brezia 29CD O........
Atsakyti
QUOTE(Pakšt* @ 2012 08 13, 18:12)
Labas dienas  lotuliukas.gif pasirodau, kad ir vakare bet vistiek su savo BT  mirksiukas.gif jei ryt kylu FF brezia 29CD O........

Kad mano BT rodo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Frėjukė @ 2012 08 13, 18:18)
Kad mano BT rodo  lotuliukas.gif

nu kurmi kaip nemoku su tuo FF, geriausiai BP padarai kopijuot paveikslo adrea ir imeta tavo, o cia izdivalkes isdarineja doh.gif tuoj patvarkysiu blush2.gif
Papildyta:
Nu va dabar jau gerai bus FF mirksiukas.gif
Atsakyti
O kodėl toks kitoks grafikas? blush2.gif Žalias toks blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Frėjukė @ 2012 08 13, 18:35)
O kodėl toks kitoks grafikas?  blush2.gif  Žalias toks  blush2.gif

nezinau, ziurek ne pirma, o antra grafika, kazkaip cia naujai tas FF baijerius daro, niekada taip nedarydavo..... jei ka cia BP, nezinau man geriausiai tai BP, nors rusu mazai kertu, bet labai viska puikiai suprantu kas kaip ir uz ka, o tas FF nelabai limpa man.... TD isvis kazkoks kosmosas.... doh.gif
Atsakyti
Nu dabar tai normaliai drinks_cheers.gif FF kai atsiverčiau tai net išsigandau naujovės biggrin.gif
O kaip reikia pasidaryti FF tą parašą? aš pasidarau jį, o ką man nukopinti į savo parašą? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Frėjukė @ 2012 08 13, 18:43)
Nu dabar tai normaliai  drinks_cheers.gif  FF kai atsiverčiau tai net išsigandau naujovės  biggrin.gif
O kaip reikia pasidaryti FF tą parašą? aš pasidarau jį, o ką man nukopinti į savo parašą?  ax.gif

eini i Sharing < Graphical Tickers.... ir kai atidarys bus ten kodukas virs liniuotes, ji nukopini ir i parasiuka mirksiukas.gif o jei kas negerai tai neisivaizduoju kaip tada kitaip daryti blush2.gif
Atsakyti
Bandom mirksiukas.gif bet ant jo paspaudus neatidaro mano FF g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Frėjukė: 13 rugpjūčio 2012 - 17:53
QUOTE(Frėjukė @ 2012 08 13, 17:18)
Kad mano BT rodo  lotuliukas.gif
aš ir atsidariau, galvoju geras visai kaip mano bt doh.gif doh.gif daugiau žiūriu kad mano...

QUOTE(Frėjukė @ 2012 08 13, 17:52)
Bandom  mirksiukas.gif bet ant jo paspaudus neatidaro mano FF  g.gif

turbūt į linką neįdėjai g.gif

mano BT..
user posted image

vėl kelintas kartas "psichologinis nėštumas" doh.gif verysad.gif iš proto varo tokia savijauta, kai įsitikini kad tikrai jau užkibo, atrodo ir ten skauda, ir ten jautru ir tas ir anas, o rezaultate šnipštas.... geriau jau nieko nejaust ir būt nudžiugintai gale mėn...
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2012 08 13, 19:14)
aš ir atsidariau, galvoju geras visai kaip mano bt  doh.gif  doh.gif  daugiau žiūriu kad mano...
turbūt į linką neįdėjai  g.gif

kai įsitikini kad tikrai jau užkibo, atrodo ir ten skauda, ir ten jautru ir tas ir anas, o rezaultate šnipštas.... geriau jau nieko nejaust ir būt nudžiugintai gale mėn...

nebedesiu daugiau FF tik BP.... mirksiukas.gif

as tai kazkaip jau atbukau nuo tu visu simptomu ir viso kito, laukiu dabar tik operacijos, o jei pasitailytu toks stebuklas, kad pastociau si cikla tai butu didziausias dziaugsmas mirksiukas.gif

Siaip graziai laikaisi, zygiuok taip ir toliau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2012 08 13, 19:14)

vėl kelintas kartas "psichologinis nėštumas"  doh.gif  verysad.gif  iš proto varo tokia savijauta, kai įsitikini kad tikrai jau užkibo, atrodo ir ten skauda, ir ten jautru ir tas ir anas, o rezaultate šnipštas.... geriau jau nieko nejaust ir būt nudžiugintai gale mėn...

Žinai, pasakysiu kad aš nuo 5 DPO jutau ir kvapus belen kaip ir man pilvuką maudeno ir man šleikštuliukas kilo. O kai šiandien pamačiau nukritusią BT, dingo viskas, tik krūtinė didelė liko ir viskas. Vakar net krūtinė plyšo nuo skausmo, o šiandien ir ta nebe tokia jautri ir skaudi. Tai manau ir man čia psichologiškai paveikta buvo. unsure.gif Norėčiau pamiršt kaip prieš praeitą nėštumą viską. Žinau kad negaliu būt nestuke.gif ir nesirūpinu niekuom. Buvau net pamiršusi kad mm turi ateit. Ir tai prisiminiau tik po 4 dienų. Va norėčiau ir dabar tokios būsenos,kad pamiršt kada jos turi būt, pamiršt tempos matavimus, nejaust jokių požymių. Bet deja... taip nebeišeina... verysad.gif Ir aplamai man šiandien tokia jautri ir sunki diena..... verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Frėjukė: 13 rugpjūčio 2012 - 19:12