Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

QUOTE(Ragany @ 2012 08 13, 13:00)
Nu bet... Žiūriu aš į šitą grafiką... Viskas atrodo idealu... Tai po paraliais, iš kur ir kaip tada atsiranda vaikai?  blink.gif

Geras klausimas thumbup.gif O jei rimtai tai ir aš norėčiau žinot atsakymą 4u.gif 10 metų laukėm stebuklo, sulaukėm... Bet greit netekom.... Turėjau daug , labai daug vilties dabar, bet.....
Atsakyti
QUOTE(Frėjukė @ 2012 08 13, 13:13)
Geras klausimas  thumbup.gif  O jei rimtai tai ir aš norėčiau žinot atsakymą  4u.gif  10  metų laukėm stebuklo, sulaukėm... Bet greit netekom.... Turėjau daug , labai daug vilties dabar, bet.....

O priežasčių kokių ieškojot, vyrą, save tyrėt?
Atsakyti
QUOTE(Ragany @ 2012 08 13, 13:15)
O priežasčių kokių ieškojot, vyrą, save tyrėt?

Man darė LP prieš 10 metų, ir visos bėdos pas mane, bet pasirodo stebuklų būna.... Todėl labai labai tikiu kad atsiųs mums dar stebukliuką iš viršaus.... Todėl iš kart po P pradėjau stebėt BT, kad matyčiau ar vyksta O.
Ir turbūt niekad nepamiršiu tos akimirkos kai pamačiau po šitiek metų II, kai išgirdau HCG atsakymą wub.gif Vėl prisiminiau viską ir ašaros upeliais tekėt pradėjo ....
Atsakyti
QUOTE(Frėjukė @ 2012 08 13, 11:17)
Man darė LP prieš 10 metų, ir visos bėdos pas mane, bet pasirodo stebuklų būna.... Todėl labai labai tikiu kad atsiųs mums dar stebukliuką iš viršaus.... Todėl iš kart po P pradėjau stebėt BT, kad matyčiau ar vyksta O.
Ir turbūt niekad nepamiršiu tos akimirkos kai pamačiau po šitiek metų II, kai išgirdau HCG atsakymą  wub.gif  Vėl prisiminiau viską ir ašaros upeliais tekėt pradėjo ....

ak .. neliudek .. suprantu kaip sunku . verysad.gif
bet reikia ziureti i prieki . deti visas pastangas .
o gal dar reikia tyrimu kokiu ar dar ko ?
Atsakyti
Tai po mm eisiu darytis tyrimų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Frėjukė @ 2012 08 13, 13:17)
Ir turbūt niekad nepamiršiu tos akimirkos kai pamačiau po šitiek metų II, kai išgirdau HCG atsakymą  wub.gif  Vėl prisiminiau viską ir ašaros upeliais tekėt pradėjo ....

O bėdos labai rimtos? Pašalinti jas misija neįmanoma?
Atsakyti
QUOTE(Ragany @ 2012 08 13, 13:24)
O bėdos labai rimtos? Pašalinti jas misija neįmanoma?

Abiejų kiaušintakių nepraeinamumas pagrindinė bėda + daug visokių mažesnių bėdelių. Bet nėštumas buvo... tai stebuklas įvyko.... Man dar prieš 10 metų sakė, kad nebent įvyktų stebuklas, arba IVF.
Atsakyti
QUOTE(Frėjukė @ 2012 08 13, 13:28)
Abiejų kiaušintakių nepraeinamumas pagrindinė bėda + daug visokių mažesnių bėdelių. Bet nėštumas buvo... tai stebuklas įvyko....  Man dar prieš 10 metų sakė, kad nebent įvyktų stebuklas, arba IVF.

Kaip man baisiai skamba tos visos diagnozės...
Atsakyti
Frejuke, o dar karta LP nenori pasidaryt? Po sios operacijos dazniausiai labai daug kam pasiseka. Man paciai po LP pavyko pastoti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Anubis @ 2012 08 13, 11:46)
Frejuke, o dar karta LP nenori pasidaryt? Po sios operacijos dazniausiai labai daug  kam pasiseka. Man paciai po LP pavyko pastoti  4u.gif

bukit geros paaiskinkit kas tas LP ir ka ta operacija daro ? gal jau buvau skaicius kur bet neatsimenu
Atsakyti
Bet kai pamastau, tai toks neteisingas tas pasaulis...Moteris norincios turetu vaikuciu,galincios jais pasirupinti, niekaip nepastoja - o alkoholikes po 10 susilaukia ir ismeto po visa pasauli... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(irena1987 @ 2012 08 13, 13:52)
bukit geros paaiskinkit kas tas LP ir ka ta operacija daro ? gal jau buvau skaicius kur bet neatsimenu

Tai yra diagnostine operacija Laparoskopija, kurios metu nustatomi ivairus sutrikimai, problemos ir taip pat tuo paciu metu jie gali buti pasalinti. PVZ saaugos kazkokios, nepraeinamumas, Policistines berods gydo.... ir t.t. ir t.t.

Papildyta:
QUOTE(rutguda @ 2012 08 13, 14:13)
Bet kai pamastau, tai toks neteisingas tas pasaulis...Moteris norincios turetu vaikuciu,galincios jais pasirupinti, niekaip nepastoja - o alkoholikes po 10 susilaukia ir ismeto po visa pasauli... verysad.gif

Taip yra todel, kad tos visos asocialios ir alkoholikes yra labai arti gyvulio. Jokiu emociju, jokio jaudulio, planavimo, gyvenimo tikslu, meiles .... nieko nera. Yra tik gyvuliski instinktai, pasidulkinau - vaikas. Pasidulkinau - vaikas...... Lygiai kaip bezdziones, gyvena vien tam, kad pavalgyt ir daugintis. Paziurekit gyvunu pasaulyje, labai reta kuri patele turbut negali turet savo palikuoniu. Taip pat ir sitos visos - gyvuliai ir tiek.
Atsakyti