Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyrų puodas

QUOTE(sobieska @ 2012 08 16, 20:07)
vos ne mane apibudinai  lotuliukas.gif ...smagiai skaitėsi mmmm wub.gif

Taikliai, a ne? biggrin.gif

(Na, iš ties, kartais jūs baratės čia, temoj - per saldus, per daug vaikiškas, per daug toks, per daug anoks. Bet gi taip būna - kūrėjas tuo metu jaučia TAI ir ne ką kita, va ir gaunasi toks arba kitoks darbas. Na, arba kitas variantas - kai darbas yra daromas KONKREČIAM žmogui. Na, vienam gi netinka tas ,,saldumas", nors tu ką, o kitam, žiūrėk, tas ,,saldumas" tiesiog veide atspaustas 4u.gif ...) Oi, kai aš čia filosofiškai parašiau blush2.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Perfect: 17 rugpjūčio 2012 - 09:10
Su mėlynom servetukėmis kaip ir susitvarkiau, bet dar lendu į viešumą, nes savo jėgomis nesugebu pagaut galutinio teigiamo rezultato...man dar reikėtų juodam fone auksinėmis gėlėmis arba ornamentais dekoruotų servetukių/...bent kokių dviejų...kad ir panašaus motyvo į mano juodąją prabangiąją pakabą biggrin.gif ...tikrai skolinga nelikčiau...plyyyssss biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
senai besirodžiau, bet atėjau jūsų pagirti ax.gif šaunuolės, kad dekoruojate! visoms balionai už gražius darbelius 4u.gif 4u.gif

... ir kaip smagu, kad niekas niekada čia nesikeičia... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(efauto @ 2012 08 18, 12:45)

... ir kaip smagu, kad niekas niekada čia nesikeičia... biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

efauto biggrin.gif mirksiukas.gif ...per amžius...amen

Mano taškuotoji...tiek ten to dekupažo ant jos, bet vistiek akrilu dengiau smile.gif

user posted image

Blogoji pusė matosi čia
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2012 08 19, 17:58)
Mano taškuotoji...tiek ten to dekupažo ant jos, bet vistiek akrilu dengiau smile.gif

Lakoniška. Žavinga. Žaisminga. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2012 08 19, 17:58)

Klasika smile.gif
Pati viską dažiai?
Atsakyti
QUOTE(Sielonešė @ 2012 08 20, 18:22)
Klasika  smile.gif 
Pati viską dažiai?

Nu tep...ir be jokių trafaretų cool.gif

Perfect 4u.gif

Čia turbūt mano tema...vien mano fotkės biggrin.gif

Baltai juoda-juodai balta...

user posted image
Atsakyti
Sobieska, kaip grazu... wub.gif o kaip Jus dekoravote sonus? Ar cia jus pati tapote akvareliniais dazais, ar cia servietele?
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2012 08 20, 19:00)

Gal naudojai Stamperia firmos specialią kempinėlę, kuri skirta taškeliams daryti?
Graži dėžutė 4u.gif

Atsakyti
Sobieska, pakaba faina 4u.gif
O cia servetele taskuota?
Ar tu ja visa dazei/piesei?

cia mano naujausia
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Whatever?: 20 rugpjūčio 2012 - 21:54
dianuska....dėžutės šonai mano fantazija smile.gif ...ačiū 4u.gif

Taip Whatever, ją visą dažiau ir piešiau...taškiukai daryti mano pačios ranka, jei būtų servetėlė, tikrai būtų matoma didesnė simetrija smile.gif ...sielonese,o kokia dar kempinėlė yra bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sobieska: 21 rugpjūčio 2012 - 05:53
Kuo toliau, tuo labiau tema tampa panaši į Parodą. Smagu, kad tiek talentingų dekoruotojų , kiekviena su savo stilium. kiekvienai po 4u.gif už darbą ir talentą smile.gif

Na ir aš čia šiek tiek su savo tapyba pasivaidensiu biggrin.gif

Po ilgos pertraukos gimė "Rožės". Gėlės-dekupažas, fonas visas mano tapytas. Gavau krūvą teigiamų emocijų ax.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti