Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyrų puodas

QUOTE(Sielonešė @ 2012 08 14, 10:32)
"Kartu..."

Nerealiai gražus, tiesiog tobulas darbelis... wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Ačiū visoms už tokius atsiliepimus wub.gif 4u.gif

Rėmelis, esantis ant dėžutės, yra iškilus.
Viskas atspausdinta ant popieriaus.

Atsakyti
zydrem...dėkoju...šiandien jau tokias aptikau Urmo bazėj tik 1.40 pigiau smile.gif ...šiek tiek skiriasi nuo mano norimų, bet ir tokios sueis kaip už gerą, tiks thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2012 08 14, 21:04)
zydrem...dėkoju...šiandien jau tokias aptikau Urmo bazėj tik 1.40 pigiau smile.gif ...šiek tiek skiriasi nuo mano norimų, bet ir tokios sueis kaip už gerą, tiks thumbup.gif

gal pamenat kuriam sandeli blush2.gif zadu apsilankyti tai ir pasidairyciau ta proga biggrin.gif ta parde kur idejau nuoruoda raso kad 12sandeli ju skyrius
Atsakyti
QUOTE(zydrem @ 2012 08 14, 23:09)
gal pamenat kuriam sandeli blush2.gif zadu apsilankyti tai ir pasidairyciau ta proga biggrin.gif ta parde kur idejau nuoruoda raso kad 12sandeli ju skyrius

Ten ir pirkau...4.50 ar 4.90 pakelis kainavo :)tiksliai nepamenu, nes dar keleta pirkau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sobieska: 15 rugpjūčio 2012 - 12:11
QUOTE(sobieska @ 2012 08 13, 12:50)
Pasirodau su prabangia auksine pakaba ir bėgu patentuotis biggrin.gif

Kaip visada - gražu thumbup.gif

O patentuotis pavėlavai - kažką panašaus tikrai prieš kokius 2 metus etsyje mačiau lotuliukas.gif )))))
Atsakyti
Is visu darbeliu nuo 5 puslapio labiausiai patiko Sobieskos pakaba....

Sielonese rinkinukas dailiai, tvarkingai ir nepriekaistingai padarytas...Bet toks labai jau ne Sielonesiskas... biggrin.gif Jei nezinociau,kas dare, net i galva nesautu 4u.gif Toks ne mano skonio visai blush2.gif Bet kadangi jis nebuvo skirtas man,tai daug balionu uz technine dali 4u.gif 4u.gif

Patiko vaikiska zaisminga taupykle... 4u.gif
Gintan dezute virsus 4u.gif
Vasares saunus 4u.gif

Ir jei ko nepaminejau - po baliona visiems 4u.gif
Atsakyti
Net grįžau pažiūrėt, kuri ten pakaba krito akin Whatever...kai tiek paskutiniu metu jų prikroviau tai net pasimečiau biggrin.gif ...aaa-juodoji...dėkoju 4u.gif

Nuotaikingoji, ačiuks 4u.gif ...kalbėt galima daug ką, bet tu man parodyk biggrin.gif

Mano smulkmė...

user posted image

Kiek didesnes rasit čia (už laikroduko)
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2012 08 16, 06:37)

Mano smulkmė...

faina smulkme.... mirksiukas.gif Cia spausdintas paveiksliukas?
Atsakyti
QUOTE(Whatever? @ 2012 08 16, 11:44)
faina smulkme.... mirksiukas.gif Cia spausdintas paveiksliukas?

čia deco popierius...radau tokį užkritusį gabalėlį, net pati nustebau iš kur jis pas mane biggrin.gif ...kartais tikrai miela atrasti užmirštus dalykus
Atsakyti
QUOTE(Sielonešė @ 2012 08 14, 11:32)
"Kartu..."

Sieloneše, labai patiko. wub.gif Ta pora paveiksliuke wub.gif wub.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(sobieska @ 2012 08 16, 06:37)
Mano smulkmė...

Labai gražus moteriškas skirtukėlis... Taip ir įsivaizduoju jo savininkę - rafinuotą moterį, turinčia skonį ir...savo nuomonę visais gyvenimo atžvilgiais 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Perfect @ 2012 08 16, 14:06)
Taip ir įsivaizduoju jo savininkę -

Ačiū Perfect...vos ne mane apibudinai lotuliukas.gif ...smagiai skaitėsi mmmm wub.gif
Atsakyti