laikrodis is senos ploksteles
Grazu Cia patentuotis del tos rankeneles? O ne patogiau papuosalus kabinti butu ant kabliuko?
Kazko visos pasikabinot ant pakabu
QUOTE(AnAngel @ 2012 08 13, 12:55)
Grazu Cia patentuotis del tos rankeneles? O ne patogiau papuosalus kabinti butu ant kabliuko?
Čia ne papuošalams skirta pakaba ...čia rankenėlė suknutės dirželiui, šilkiniam šalikėliui, kaklaskarei, kad ir plonam šlipsui...
QUOTE(sobieska @ 2012 08 13, 13:57)
Čia ne papuošalams skirta pakaba ...čia rankenėlė suknutės dirželiui, šilkiniam šalikėliui, kaklaskarei, kad ir plonam šlipsui...
Aaaa nu super ideja! Bet zinai buna tokiu ilgu veriniu, kuriuos derina prie drabuziu tai juos patogiausia butu kabinti ant kabliuko... Cia ideja ateiciai...
As per visa savo dekupazinimo karjera ne vienos pakabos nesu padarius
Ideja
L.M.A., "Geišos išpažintis" rinkinys labai gražus, toks traukiantis akį.
AnAngel, labai "skaniai" atrodo rėmelis.
Sobieskos pakabos viena gražesnė už kitą.
Mmarisha, man kliūna tik taupyklės fonas, aš būčiau dariusi baltą, ar gelsvą.
ernesta1234, šukos su veidrodėliu labai dailios.
akwariuma, man truputį visko per daug. Manau, kad nereikėjo jo sendinti, arba reikėjo atsiradusiu skylimus įtrinti kitos spalvos dažais ir neįtrinti ten kur yra nuotraukos.
VasareV, Mona Liza atrodo super.
AnAngel, labai "skaniai" atrodo rėmelis.
Sobieskos pakabos viena gražesnė už kitą.
ernesta1234, šukos su veidrodėliu labai dailios.
akwariuma, man truputį visko per daug. Manau, kad nereikėjo jo sendinti, arba reikėjo atsiradusiu skylimus įtrinti kitos spalvos dažais ir neįtrinti ten kur yra nuotraukos.
VasareV, Mona Liza atrodo super.
QUOTE(Sielonešė @ 2012 08 13, 17:11)
Del gelsvos supratau,gal ir nieko,o del baltos nesupratau ta prasme visiskai balta fona,be jokiu patrynimu?
QUOTE(Mmarisha @ 2012 08 13, 17:53)
Del gelsvos supratau,gal ir nieko,o del baltos nesupratau ta prasme visiskai balta fona,be jokiu patrynimu?
Taip, visiškai baltą, arba gelsvą.
Kokia žaisminga taupyklė.