An Angel, daiktadeze super Ypatingai smagiai atrodo ant raidziu besikarstantys bezdzioniukai Cia servetele?
Aciu pasisakiusioms del mano rinkinio, visoms
QUOTE(Whatever? @ 2012 10 29, 22:59)
AnAngel bezdzionukai - superiniai
Aciu
Rug_gele man trukiai su orchidejomis nesiziuri...
Saule 26, niu kazkaip purvinai gavosi... Prie tokiu gelyciu rinkciausi sviesesnes spalvas... Bet siaip dziugu, kad bandot kazka gaminti
Kas liecia auksini remeli, nelabai supratau kodel taip grubiai nukarpyti lapai kazkur arti remelio vidurio, butu zymiai geriau jeigu uzlenktumet juos...
Is musu darbu kol kas visai nieko gavosi kiausinis...
Mamule13, prikibciau tik prie rozes kotelio. Kazkaip pakibes ore, butu graziau jeigu butu kazkoks pratesimas... Ir i itrukimus trinciau aukso spalvos dazus, atrodytu silciau Bet siaip graziai ziurisi.
Avijacija, grazios pakabos
Papildyta:
QUOTE(L.M.A. @ 2012 10 30, 00:47)
An Angel, daiktadeze super Ypatingai smagiai atrodo ant raidziu besikarstantys bezdzioniukai Cia servetele?
Ne ten ne servetele, o spausdintas paveiksliukas
O tos bezdzioneles buvo derinamos prie berniuko kambario dizaino, ant sienos va taip nupiestas jo pilnas vardas:
Taigi ieskojau paveiksliuko su besikarstanciom bezdzionem
AnAngel, na itrinta auksine porporina, ne dazais, gal foto nelabai gavos tai gal nepanasu i auksine spalvyte. vat idomu su dazais kitaip gaunas nei su porporina trinant itrukimus?
man tokie vertingi jusu komentarai, aciu visoms
man tokie vertingi jusu komentarai, aciu visoms
Pastebejau, kad dezelese naudojate filca - o klijuojate paprastais klijais popieriui ar dekupaziniais?
Vyno dezutes sone naudojau formele ir strukturine pasta - sakiau, kad reik isbandyti, tai be formeles neisdrisau o poto kai isdziuvo ir nudaziau aptaskavau
Vyno dezutes sone naudojau formele ir strukturine pasta - sakiau, kad reik isbandyti, tai be formeles neisdrisau o poto kai isdziuvo ir nudaziau aptaskavau
QUOTE(Whatever? @ 2012 10 29, 21:59)
O kur tavieji darbai Buvo gera paganyti akis
Dėkoju, kam patiko mano dėžutė
Giriu visus darbus, tiek jų daug vakar atsirado temoje, visi išskirtiniai ir originalūs
Giriu visus darbus, tiek jų daug vakar atsirado temoje, visi išskirtiniai ir originalūs
sobieska, kukliai, bet labai graziai
Sveikos, seniai cia besilankiau kiek visokiu grozybiu priderejo Visoms siunciu po ir dar linkejimu
Nzn ar cia gavos man, ar nesigavo?...
QUOTE(agnelaM @ 2012 10 30, 19:11)
Sveikos, seniai cia besilankiau kiek visokiu grozybiu priderejo Visoms siunciu po ir dar linkejimu
Fainas remelis
Super grazus remelis! Nebuciau sugalvojus, kad taip graziai imanoma panaudoti dekoracijas super!