AnAngel -rėmelis dėžutės žiedeliams gražiai žiūrisi, krikštadėžė Pauliaus beždžionės puiki
SIELONEŠE- dėžutė
L.M.A -vestuvinis kompektukas išskirtinis ir vienetinis
SAULE 26 -rėmelis kazkaip nesižiūri, kažko trūksta antras darbelis?ten lempos gaubtas???įdomus skeldėjimas, bet paveiklsliukas kodėl toks murzinas?
MAMULE13- šepetys, gražus, trūkiai ryškūs GRAŽU P.S čia vienkomponenčiu sendinta?
SOBIESKA- Mildos dėžutė subtili, viskas suderinta kaip visada
DZIUGA - graziai atlikta kaip skant aukštas lygis P.S tik tamsiu spalvų aš nemėgstu
QUOTE(rug_gele @ 2012 10 29, 17:36)
DZIUGA - graziai atlikta kaip skant aukštas lygis P.S tik tamsiu spalvų aš nemėgstu
Aciu Cia kur skubiai ieskojau vaizdu, tai sis klientes rutuliukas apvalus buvo, kitkas padaryta, pageidavimas konkretus - dezute kaip paveikslas, turi visiskai atitikti vaizda spalvomis. Jau Londone padovanota, sake labai patiko, pataike
P.s. kazko praleidau ziuriu pagal komentara nemazai darbu, einu ieskot ko nemaciau
QUOTE(rug_gele @ 2012 10 29, 18:36)
AnAngel -rėmelis dėžutės žiedeliams gražiai žiūrisi, krikštadėžė Pauliaus beždžionės puiki
Aciu labai malonu jog patiko
Sobieskai ir Dziugai po labai faini darbeliai!
gražus darbelis L.M.A., ir naujokių neprasti, bet vistik balionėlį atiduočiau Džiugos+ darbui. Man murziai labai patinka
aš tai va niekaip į kompą fotkių nesukeliu, tai neturiu ką ir berodyt nors kelis darbelius padarius....... persimečiau ant kitų rankdarbių ir pomėgių
aš tai va niekaip į kompą fotkių nesukeliu, tai neturiu ką ir berodyt nors kelis darbelius padarius....... persimečiau ant kitų rankdarbių ir pomėgių
Siandien pagaminau
QUOTE(rug_gele @ 2012 10 29, 17:36)
MAMULE13- šepetys, gražus, trūkiai ryškūs GRAŽU P.S čia vienkomponenčiu sendinta?
aciu dvikomponenciu(stambiu), idomu kodel klausiate? atrodo kaip su vienkomponenciu? as dar naujoke, tai idomu....
QUOTE(Mamule13 @ 2012 10 29, 19:41)
aciu dvikomponenciu(stambiu), idomu kodel klausiate? atrodo kaip su vienkomponenciu? as dar naujoke, tai idomu....
ne tikrai taip neatrodo
labai dailus skilimas
SAULE 26 -rėmelis kazkaip nesižiūri, kažko trūksta antras darbelis?ten lempos gaubtas???įdomus skeldėjimas, bet paveiklsliukas kodėl toks murzinas?
Pas mane antras darbelis buvo plastmasinis kiausinis likes nuo saldainiu. O kazin ko truksta ant auksinio remelio?
Pas mane antras darbelis buvo plastmasinis kiausinis likes nuo saldainiu. O kazin ko truksta ant auksinio remelio?
Sveikos
Kokiu groziu temoje yra
Sieloneses dezele nuostabi..
LMA darbelis idomus...ne visai mano skonio, bet graziai ziurisi...
AnAngel bezdzionukai - superiniai
Ir Aviacijos pakabos be priekaistu...Stilingos, paprastos ir skoninigos...
Kokiu groziu temoje yra
Sieloneses dezele nuostabi..
LMA darbelis idomus...ne visai mano skonio, bet graziai ziurisi...
AnAngel bezdzionukai - superiniai
Ir Aviacijos pakabos be priekaistu...Stilingos, paprastos ir skoninigos...