Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyrų puodas

QUOTE(VasareV @ 2012 10 21, 11:29)
Užderėjo gražių darbų. Visoms po  4u.gif
Buvau dingus, vaikų ligos, netikėtas darbo pasiūlymas. Bet jau viskas grįžta į vėžes, tuo pat ir dekupažas. Paprasta, elementari dėželė.

labai idomi dezele...Liuks... 4u.gif

QUOTE(***Andrea*** @ 2012 10 21, 19:49)
Ateinu ir as pasirodyti su savo pagaliau uzbaigtu rinkinuku smile.gif

O as uzrasiukus spausdinu  tokiu budu - ant paprasto a4 formato popieriaus uzklijuoju serveteles viena is triju sluoksniu, kuri paprastai ismetame, klijuoju tik pacius krastelius ir ant tokio paruosto popieriaus spausdinu su lazeriniu printeriu. Tai va smile.gif

Grazus ir labai mergaitiskas rinkinukas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Whatever?: 22 spalio 2012 - 07:19
Aciu aciu smile.gif
as dabar dekostudijoje uzsipirkau tokiu serveteliu su tomis fejomis ar kaip tas mergytes pavadinti ivairiu tai gaminu vaikiskus daiktelius smile.gif
Atsakyti
Andrea, labai labai grazus rinkinukas. wub.gif
Mamule 13, tavo auskarai... wub.gif
Atsakyti
Veju laume, viktorija0624 aciu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 25 spalio 2012 - 11:18
Klausimas merginoms, kurios pardavinėja savo grožius... Jūs tai apsiforminusios kaip individualią veiklą, versliuką ar ką? O gal niekaip, nes tų darbų ne tiek ir daug parduodate? Brūktelkit į AŽ, kas kaip ką darote, nes įdomu, kaip čia man elgtis pačiai. Būsiu dėkinga už kiekvieną nuomonės/patirties pasidalinimą 4u.gif
Atsakyti
siandien uzbaigta dezute arbatai
-----

! 
Nuotrauka ištrinta dėl per didelio formato. Dėkite ne didesnes nei 500-640 pixelių nuotraukas.

moderatorė irmulia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 23 spalio 2012 - 07:36
Laabai grazi arbatine, man patinka tokie minimalistiniai kurineliai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamule13 @ 2012 10 23, 02:10)
siandien uzbaigta dezute arbatai
-----
Nuotrauka ištrinta dėl per didelio formato. Dėkite ne didesnes nei 500-640 pixelių nuotraukas.

moderatorė irmulia

atsiprasau ax.gif dedu mazesne arbatines nuotraukyte...
user posted image

Andrea aciu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 25 spalio 2012 - 11:17
QUOTE(Mamule13 @ 2012 10 23, 14:18)
atsiprasau  ax.gif  dedu mazesne arbatines nuotraukyte...

Dabar jau truputi per maža, bet kiek galima įžvelgti, tai įtrūkimai gražiai dera prie gėlės smile.gif
Atsakyti
dedu dar viena dezutes foto, paziureti ar pavyko man yuos pixelius sumazint g.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 25 spalio 2012 - 11:18
QUOTE(Mamule13 @ 2012 10 23, 18:41)
dedu dar viena dezutes foto,

Labai labai gražus darbelis, ir tas lelijos subtilumas prie tokio gražaus skeldėjimo taip "retroškai" gavosi thumbup.gif
Atsakyti
Uzsukau i Mamule13 bloga (jei jau maloniai kviecia reikia juk smile.gif ir galiu pasakyti, kad lentynos neuzteks... as ir visai neseniai tuo uzsiimti pradejau ir jau esu atidavyusi dali komodos ir viena didele lentyna ieinamoje spintoje....
Atsakyti