Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyrų puodas

QUOTE(***Andrea*** @ 2012 10 15, 09:29)
Ernesta va cia tai grozis, tobula  4u.gif
As tik vis kai gaminu sepeti ar pamatau pagaminta pagalvoju apie tai, kad lieka sepecio dantukai medzio spalvos, kazi kokiu budu reiktu juos nudazyti tokia pat spalva kaip ir pacio sepecio...?

o kam juos dazyti g.gif
jei tas sepetys skirtas pagal paskirti ,tai tikrai geriau juos palikti nedazytus blush2.gif o sepecio su metaliniais dantukais nenoreciau gauti dovanu ax.gif na bet aisku ,nevisiems tai aktualu 4u.gif

grazus darbeliai 4u.gif Sielonešė,ernesta1234 wub.gif
Atsakyti
Made by Sobieska...viskas smile.gif

user posted image

Išsamiau

Sieloneše...labai subtilios abi wub.gif ...pagal tave
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sobieska: 15 spalio 2012 - 10:53
ernesta1234 labai labai gražu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Sieloneše, Sobieska taip pat 4u.gif Vienkomponenčio sutrūkimai idealūs, kuo jūs dažot, nes man visada teptuko drūžės matosi blush2.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gintan: 15 spalio 2012 - 13:53
QUOTE(gintan @ 2012 10 15, 15:52)
Vienkomponenčio sutrūkimai idealūs, kuo jūs dažot, nes man visada teptuko drūžės matosi  blush2.gif

reikia tapsnoti kempinele 4u.gif
Atsakyti
Sieloneses dezutes suzavejo be galo... 4u.gif Ziurint i tavo darbus 'dekupazas' igauna nauja kvepavima...Galiu tai pavadinti kuryba.. Sekmes tau ir ikvepimo kuriant skoningus darbus 4u.gif Turetum buti pavyzdys visoms 4u.gif

Ir kitu darbeliai savaip zavus.. 4u.gif

Dar patiko Dziugos pilka dezele su strukturine daryta...Tikrai zavi... 4u.gif
Atsakyti
Jau galite balsuoti, konkursu temoje idejau nuoroda 4u.gif Labai laukiu vertintoju, jus nuspresite kuris darbelis uzima kuria vieta biggrin.gif
Atsakyti
Svajonės link..........................truputi pasikėliau...paveikslą biggrin.gif

user posted image

daugiau čia
Atsakyti
Labai grazi taupykle 4u.gif As ir kelionei taip taupau, tik dedu i dezute biggrin.gif

Merginos, isgelbekit kas please help.gif help.gif help.gif

Uzsakove nori dezutes su damom, vaikais, karieta... tas stiliukas smile.gif o as nieko neturiu ir nerandu tinkamo net interneto platybese unsure.gif Gal turit vaizda surasta geros kokybes ar ka esat pirkusios? Isgelbekit, nupirksiu ar kitu budu skoloj neliksiu 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Ji uzsieni kolkas rasiau kad nieko nerandu, o nebeprisijungia siuo metu, laikas tirpsta, bijau pavesti zmogu doh.gif verysad.gif

Labai labai lauksiu i AZ. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Džiuga+ @ 2012 10 16, 15:04)
dezutes su damom, vaikais, karieta... tas stiliukas  smile.gif

Taip greit pagalvojus tai is servetėlių turiu tik žiemos peizaže damas prie karietos ir rūmų, šiaip šios servetėlės nėra iš ryškiųjų, jas praktiškai tik spalvomis pagyvint galima...dar turiu ketvirčiuotus motyvus su damom bet ale Vokietijos aplinkoj tam tikrų paminklų apsupty, bet nėra karietos...nu jei užmatysiu-pasiūlysiu
Atsakyti
Dar kartelį rodausi su savo mergaite. Dabar jau iš visų kampų pridariau foto, su visom klaidom... bauskit biggrin.gif

Šonai:

user posted image

user posted image

Priekis ir nugara:

user posted image

user posted image
Atsakyti
[quote=ernesta1234,2012 10 18, 13:08]
Dar kartelį rodausi su savo mergaite. Dabar jau iš visų kampų pridariau foto, su visom klaidom... bauskit biggrin.gif

Labai labai grazu,jau esu rasiusi kad nieko grazesnio neesu maciusi. O kaip isgauti tokius grazius sonus? Esu dar tik pradedancioji ir labai noriu ismokti tokiu gudrybiu. Jei nesunku brukstelk i az nuo ko pradeti ir kaip uzbaigti toki grozi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesta1234 @ 2012 10 18, 12:08)
Dar kartelį rodausi su savo mergaite. Dabar jau iš visų kampų pridariau foto, su visom klaidom... bauskit  biggrin.gif

Nu man tai šaunu...kažkiek savęs čia atrandu biggrin.gif
Atsakyti