Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyrų puodas

QUOTE(ernesta1234 @ 2012 10 14, 20:59)
Dovana merginai vardu Gabija (senovės lietuvių garbinamai kaip ugnies deivei). Apibūdindama save ji kažkada man sakė: „Aš tokia visokia. Manyje susipynusi ramybė ir chaosas“.

Norėjau su šituo rinkinuku dalyvauti Džiugos konkurse, bet niekaip ta trečia technika neįsipaišė, tai taip ir liko. O kita idėja nesusigeneravo per tą mėnesį  smile.gif

Nerealu! 4u.gif
Galejai dalyauti nes pagal salygas turi buti kazko 3, pas tave 3 daiktai ir bent jau 3 spalvos tikrai yra. drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(AnAngel @ 2012 10 14, 19:32)
Galejai dalyauti

Ačiū blush2.gif bet kiek prisimenu, tai ten turėjo būti trys technikos, bet nesigavo kažkaip man smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesta1234 @ 2012 10 14, 21:35)
Ačiū  blush2.gif  bet kiek prisimenu, tai ten turėjo būti trys technikos, bet nesigavo kažkaip man  smile.gif

Nu ne:
Konkursas “Trys viename”

Tema “Harmonija”

Užduotis:
panaudoti tris elementus – tris skirtingus motyvus, technikas, spalvas, kažką būtinai iš trijų elementų, bet visa tai turi jungtis ir atspindėti temą. Kaip jūs suprantate harmoniją ir kaip tai turėtų būti pateikta ant dekoruojamo daikto jūsų supratimu.
Atsakyti
[quote=ernesta1234,2012 10 14, 20:59]
Dovana merginai vardu Gabija (senovės lietuvių garbinamai kaip ugnies deivei). Apibūdindama save ji kažkada man sakė: „Aš tokia visokia. Manyje susipynusi ramybė ir chaosas“.

Olia liaaaa.... Dar tokio grozio neesu maciusi. Apakus esu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesta1234 @ 2012 10 14, 19:59)
Dovana merginai

labai grazu smile.gif
Atsakyti
Aukso gysla, is ties dezutes isore labai gerai pavyko, tikrai atrodo puikiai, bet va viduje schmoll.gif chaosas. Vietoj taves tiesiog perdazyciau vidu viena spalva arba isklijuociau filcu. Butu nuostabi dezute 4u.gif

ernesta1234, labai grazu wub.gif tos spalvos... jei dar nutraukos kokybiskesnes butu, tai isvis pasaka 4u.gif

Sieloneses padeklas kazkas tobulo... pakabos beje irgi...

Dziuga+, baltos dezes virsus ispudingai atrodo, paprastai, bet kartu skoningai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo L.M.A.: 14 spalio 2012 - 23:07
QUOTE(AnAngel @ 2012 10 14, 20:43)

panaudoti tris elementus – tris skirtingus motyvus, technikas, spalvas, kažką būtinai iš trijų elementų, bet visa tai turi jungtis

AnAngel...nemaišyk...motyvas tai ne DAIKTAS...viename daikte turėjo būt trys technikos, o daiktų galėjo būti , kad ir 10...mums būtų smagiau veizėt biggrin.gif

Gražu pažiūrėt ernesta1234, pati tą popierėlių vis pakeliu ir atidedu į šoną, pakeliu ir padedu. Gražiai su spalvomis sužaista, visai smagu būt pažiūrėt kaip spalvos nuo paveiksliuko nueina per šonus, dabar tik viršus ir apačia matosi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2012 10 15, 08:28)
AnAngel...nemaišyk...motyvas tai ne DAIKTAS...viename daikte turėjo būt trys technikos, o daiktų galėjo būti , kad ir 10...mums būtų smagiau veizėt biggrin.gif

Gražu pažiūrėt ernesta1234, pati tą popierėlių vis pakeliu ir atidedu į šoną, pakeliu ir padedu. Gražiai su spalvomis sužaista, visai smagu būt pažiūrėt kaip spalvos nuo paveiksliuko nueina per šonus, dabar tik viršus ir apačia matosi mirksiukas.gif

As ne maisau, as skaitau atidziai ir suprantu, kad vienam darbe turi buti kazko trys - pvz. 3 motyvai tai gali buti 3 skirtingos serveteles, spalvos tai cia viskas aisku, techniko ir t.t. Kazko 3 turi buti. O jeigu vienodai nudekoruoti 3 darbai ir panaudotos 3 spalvos tai i konkursa gali patenkti vien del to, kad 3 spalvos, nebutinai turi buti tos 3 technikos, as bent jau taip suprantu. drinks_cheers.gif
Atsakyti
Ernesta va cia tai grozis, tobula 4u.gif
As tik vis kai gaminu sepeti ar pamatau pagaminta pagalvoju apie tai, kad lieka sepecio dantukai medzio spalvos, kazi kokiu budu reiktu juos nudazyti tokia pat spalva kaip ir pacio sepecio...?
Atsakyti
QUOTE(***Andrea*** @ 2012 10 15, 10:29)
Ernesta va cia tai grozis, tobula  4u.gif
As tik vis kai gaminu sepeti ar pamatau pagaminta pagalvoju apie tai, kad lieka sepecio dantukai medzio spalvos, kazi kokiu budu reiktu juos nudazyti tokia pat spalva kaip ir pacio sepecio...?

As perku sepecius su metaliniais dantukais tai nereikia galvot ka paskui su jais daryt. 4u.gif
Atsakyti
Dvi dėžutės: viena skirta kavai, kita - arbatai.
Užsakymas

user posted image

Daugiau nuotraukų čia

sobieska, daili dėžutė.

ernesta1234, labai gražus rinkinys, spalvos kerinčios.
Tik man, kaip ir Sobieskai, trūksta nuotraukų, kur nufotografuoti dėžutės šonai, tuomet matytųsi visą visumą.

sobieska, L.M.A., ačiū 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(L.M.A. @ 2012 10 14, 23:04)
ernesta1234, labai grazu wub.gif tos spalvos... jei dar nutraukos kokybiskesnes butu, tai isvis pasaka 4u.gif

Bandžiau aš ten ir taip ir anaip fotografuoti... Dienos šviesoje, be blykstės, bet kadangi daug kartų lakuota blizgiu laku, tai man vis tiek nuo šviesos pagauna tą blizgesį ir viską gadina... Niekaip tinkamo kampo neradau... verysad.gif

QUOTE(sobieska @ 2012 10 15, 06:28)

Pabandysiu gal vakare įmesti dėžutės šonus smile.gif

Beje, ačiū visoms už gražius žodžius. Gyvai tikrai tie persiliejimai daug geriau atrodo. Bet su fotografija sunkiai man biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ernesta1234: 15 spalio 2012 - 09:56