Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyrų puodas

QUOTE(Mmarisha @ 2012 08 10, 18:43)
Esu,bet dar esu girdejus kas yra taktiskumas:)nesugebejau susitvardyti biggrin.gif

nu tikrai palaikau nuomone thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Dinulyte @ 2012 08 10, 21:07)
Tokia pirkau RIMI.

jau radau SN ja 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Whatever? @ 2012 08 10, 20:58)
Tokiu daiktu nevalia nei parduoti, nei grazinti. Juos reikia saugoti tokius, kokie yra. Tai istorija. Jei daiktas pasenes, tai tam yra restauratoriai.o atnaujinti neatpazistamai simtmecio senumo daikta yra nesuvokiama, imho. Tai turetu keliati kaip seimos relikvija is kartos I karta...kaip unikalus palikimas, neikainojamas jokiais pinigais. O apklijuoti ji tapetais arba servetelem... Klaikiai gaila.

Sorry, bet atiduoti restaratoriams tokia daikta ir tapti pajuokos objektu?! 4u.gif Jus bent turit supratima apie tai kaip tais laikais darydavo skrynias? Sukaldavo ir lentu, nudazydavo, biski ornamento is priekio ir vualia! Ir toki daikta, kuris turi verte tik man vienai tempti pas restauratorius?????? doh.gif
Bet kuriuo atveju, netgi jeigu tai butu senovinis daiktas, as mieliau ji pritaikyciau savo buiciai ir naudociau pagal paskirti toliau, nei perparduociau, ar nesciau restauratoriams. Gal but kai mano dukra uzaugs, ji perdarys ta skrynia savaip ir toliau ja naudosis, busiu tik uz! Tai mano nuomone yra daikto islaikymas, branginimas ir kiekviena karta jame, ar ant jo palieka savo pedsaka. drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesta1234 @ 2012 08 10, 20:05)
Eikit Jūs gal geriau pasportuoti, nes rankdarbiai nepadeda suvaldyt blogų emocijų  mirksiukas.gif

Beje, nei Jūs žinot to veidrodžio amžiaus nei ką, o vat reikia kalbėt nesamones ir viskas. Jam nė 20 metų nėra. Aš pati už jį senesnė  biggrin.gif  Taip kad reiktų pirma išssiaiškint, o tik po to man pasakoti, kaip aš ką tik sugadinau ANTIKVARINĮ daiktą  doh.gif

Sutariam mirksiukas.gif . As eisiu sportuoti, o jus perskaitykite kokia rimta knyga, nueikit I teatra arba paroda. mirksiukas.gif Ir pasiklausykite klasikines muzikos
Atsakyti
QUOTE(akwariuma @ 2012 08 10, 19:14)
nu tikrai palaikau nuomone thumbup.gif

As irgi palaikau drinks_cheers.gif . Tema seku nuolat, tik rasau retai, bet si karta jau nesusilaikiau doh.gif ...
Whatever?, paskutiniu metu is tamstos sklinda per daug agresijos ir arogancijos, suprantu, kad kiekvienas turi teise reiksti savo nuomone, bet tikrai nebutina tai daryti taip agresyviai ir kategoriskai, tuo labiau, kad siuo atveju niekas neklause, ar vertejo dekupazuoti ta veidrodi, ar ne, mergina pademonstravo savo JAU PADARYTA darbeli (beje, padaryta graziai), tai koks tikslas, kam reikalinga ta tamstos nuomone senu daiktu dekoravimo klausimu?! Nenumaldomas poreikis demonstruoti savo snobizma? Ar tiesiog malonu kitiems gadinti nuotaika, nes, manu, suvokiate, kad savo postu tikrai niekam teigiamu emociju nesukelete... Gal tikrai tamstai vertetu pasportuoti, kaip buvo pasiulyta?...
Aciu uz demesi 4u.gif
Atsakyti
isties be reikalo uzvedziau. Kam tie 20, 90 metu menantys beverciai daiktai, kai pilni gariunai ir senukai nauju, graziu veidrodziu ir skryniu... Nusisnekejau. Eisiu geriau paziuresiu koki gera seriala, pvz "moterys meluoja geriau". Ten apie siuolaikini gyvenima..juk senus daiktus vertina tik snobai , nieko nesuptantamtys seniai arba siaip nupuse arogantiski zmones.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Whatever?: 10 rugpjūčio 2012 - 20:02
laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gomerta @ 2012 08 10, 21:38)
As irgi palaikau drinks_cheers.gif . Tema seku nuolat, tik rasau retai, bet si karta jau nesusilaikiau doh.gif ...
Whatever?, paskutiniu metu is tamstos sklinda per daug agresijos ir arogancijos, suprantu, kad kiekvienas turi teise reiksti savo nuomone, bet tikrai nebutina tai daryti taip agresyviai ir kategoriskai, tuo labiau, kad siuo atveju  niekas neklause, ar vertejo dekupazuoti ta veidrodi, ar ne, mergina pademonstravo savo JAU PADARYTA darbeli (beje, padaryta graziai), tai koks tikslas, kam reikalinga ta tamstos nuomone senu daiktu dekoravimo klausimu?! Nenumaldomas poreikis demonstruoti savo snobizma? Ar tiesiog malonu kitiems gadinti nuotaika, nes, manu, suvokiate, kad savo postu tikrai niekam teigiamu emociju nesukelete... Gal tikrai tamstai vertetu pasportuoti, kaip buvo pasiulyta?...
Aciu uz demesi 4u.gif

thumbup.gif palaikau ir sutinku!
Atsakyti
Labas vakaras, moterytės 4u.gif Jau bene metukus vis ateinu pasmalsauti, pasigrožėti nuostabiais darbais, skoningais, meniškais, kartais ir pirmais, kai kurių mūsų, žaviais ,,blyneliais", bet vis dažniau ši temutė virsta ..,,turgeliu", nepykite, bet taip man atrodo...
Atsipalaiduokite, rudenėja..., išgerkite taurę gero (pagal skonį smile.gif ) vyno..
Linkiu kūrybiškumo, naujų idėjų, alternatyvių sprendimų, TOLERANCIJOS kiekvieno darbui, skoniui ir supratimui 4u.gif
Gražaus, ramaus vakaro 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JJmama @ 2012 08 10, 23:05)
Jau bene metukus vis ateinu pasmalsauti, pasigrožėti nuostabiais darbais, skoningais, meniškais, kartais ir pirmais, kai kurių mūsų, žaviais ,,blyneliais", bet vis dažniau ši temutė virsta ..,,turgeliu", nepykite, bet taip man atrodo...

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(AnAngel @ 2012 08 10, 19:22)

Sorry, bet atiduoti restaratoriams tokia daikta ir tapti pajuokos objektu?!  4u.gif Jus bent turit supratima apie tai kaip tais laikais darydavo skrynias? Sukaldavo ir lentu, nudazydavo, biski ornamento is priekio ir vualia! Ir toki daikta, kuris turi verte tik man vienai tempti pas restauratorius?????? doh.gif

tikrai pritariu, kad nereikia kiekvienos čviekais sukaltos lentų dėžės saugoti kaip antikvaro. aišku, yra daiktų, turinčių kažkokią meninę vertę: raižiniai, piešiniai,... Bet dabar saugoma VISKAS! Jeigu mūsų bočiai taip būtų viską saugoję, tai anei baroko, anei rokoko nebūtų. Nes gi reiktų seną gotiką ar dar ką senesnio saugoti! Bet ne, normaliai žmonės, ant gotikinio pastato barokinius bokštus prilipdydavo - atnaujindavo! ir galvos nesukdavo.
Atsakyti
Mergaitės, nesibarkit 4u.gif Atsiprašau, kad kišuosi - pati dekupažu neužsiimu, bet gana dažnai užsuku į šitą Jūsų temą darbeliais pasigrožėti (turbūt pastebite mane kartais kabančią puslapio apačioje). Koks skurtumas, ar tai, ką Jūs kuriate, yra menas, amatas ar hobis, koks kieno reikalas, kad kažkas, galimai, sugadino SAVO "antikvarinį" daiktą? Tema juk vadinasi "Pagyrų puodas", a nia?
Sėkmės kūryboje 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Labai grazus darbeliai.. 4u.gif
Atsakyti