Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyrų puodas

QUOTE(Sielonešė @ 2012 10 11, 17:12)
Minimalistė dėžutė labai daili, gražios spalvos.

Dekoju, su beico pagalba ta derini isgavau, labai man patinka, mastau daugiau taip daryti fainai gaunasi, aisku dar beico reiktu dar keleto atspalviu smile.gif ir laiko dar paroje siek tiek, taip norisi viska daryti.
Atsakyti
Siek tiek susidomejau dekupazavimu ... wub.gif
Cia mano vienas pirmuju pabandymuku
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Džiuga+ @ 2012 10 11, 17:23)
Dekoju, su beico pagalba ta derini isgavau, labai man patinka, mastau daugiau taip daryti fainai gaunasi, aisku dar beico reiktu dar keleto atspalviu smile.gif ir laiko dar paroje siek tiek, taip norisi viska daryti.

Kaip įdomu, net nepagalvočiau. Gal galima detaliau? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sielonešė @ 2012 10 11, 19:41)
Kaip įdomu, net nepagalvočiau. Gal galima detaliau?  4u.gif

As irgi taip darau... smile.gif Is pradziu beicuoji, paskui dazai sviesiu akrilu, tada beicas prasimusa pro akrila ir isgaunamas va toks efektas...

user posted image
Atsakyti
QUOTE(AnAngel @ 2012 10 11, 19:21)
As irgi taip darau... smile.gif Is pradziu beicuoji, paskui dazai sviesiu akrilu, tada beicas prasimusa pro akrila ir isgaunamas va toks efektas...

Ačiū 4u.gif Reikės išbandyti, labai įdomiai atrodo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(AnAngel @ 2012 10 11, 19:21)

o lakuojant beicas dar labiau nepersimusa per sviesius dazus? g.gif jei neklijuoju serveteles - tai uzpurskiu sintetiniu laku.... bet jei reikia servetele klijuoti tai blink.gif murzyne gaunasi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -kitsune-: 11 spalio 2012 - 20:46
QUOTE(Sielonešė @ 2012 10 11, 18:41)
Kaip įdomu, net nepagalvočiau. Gal galima detaliau?  4u.gif

Tiesa, ti k cia biski sudetingiau. Beicas bordo, 1 sluoksnis baltu dazu, antras sluoksnis susimaisyti tie zalsvieji, tada dar aptrinta kampuose, zvakes ten buvo vos vos, tai virsus cia. O viduje kur rausviau, tik 1 sluoksnis baltos ir lakuojant va tiek pasikeite. smile.gif

Ai dar rudais aliejiniais vos vos aptrinta virsus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Džiuga+: 11 spalio 2012 - 22:04
QUOTE(-kitsune- @ 2012 10 11, 22:46)
o lakuojant beicas dar labiau nepersimusa per sviesius dazus?  g.gif jei neklijuoju serveteles - tai uzpurskiu sintetiniu laku.... bet jei reikia servetele klijuoti tai  blink.gif murzyne gaunasi

Nu ne... Nuotraukoj jau uzbaigta dezute, nulakuota kelis sykius... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(-kitsune- @ 2012 10 11, 20:46)
o lakuojant beicas dar labiau nepersimusa per sviesius dazus?  g.gif jei neklijuoju serveteles - tai uzpurskiu sintetiniu laku.... bet jei reikia servetele klijuoti tai  blink.gif murzyne gaunasi

drinks_cheers.gif man ant beicuoto ir ant virsaus dazyto daikto klijuojant servetele irgi gaunasi tas pats- prasimusa beicas, ir issimozoja servetele ir visas plotas aplink, kur papuole kliju verysad.gif
Atsakyti
Ka tik uzbaigtas uzsakymas...
Vardine papuosalu dezute merginai studijojanciai Muzikos mokykloje...

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Gomerta @ 2012 10 12, 07:20)
drinks_cheers.gif  man ant beicuoto ir ant virsaus dazyto daikto klijuojant servetele irgi gaunasi tas pats- prasimusa beicas, ir issimozoja servetele ir visas plotas aplink, kur papuole kliju verysad.gif

vat butent doh.gif gal as per daug tada nuslifuoju dazu g.gif
Atsakyti
dezute su Paryziumi smile.gif
user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti