Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyrų puodas

Skrebintojos jau kelintus metus prieš pat kalėdas suskrebina kažką su angelais ir dovanoja onkologiniams ligoniams. Akciją užvadinusios ,,Vilties angelas". Gal ir mums reikėtų kažką sugalvoti ir pridarius gražius, vilties įkvepiančius darbus surinkti ir padovanoti ligoniams (nežinau, vaikams, suaugusiems, koks skirtumas, nes visiems ta diagnozė vienodai baisi, ir visiems reikia įkvėpimo). Ką manote, būtų norinčių prisidėti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesta1234 @ 2012 10 08, 19:42)
Ką manote, būtų norinčių prisidėti?  4u.gif

Labai butu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesta1234 @ 2012 10 08, 20:42)
Skrebintojos jau kelintus metus prieš pat kalėdas suskrebina kažką su angelais ir dovanoja onkologiniams ligoniams. Akciją užvadinusios ,,Vilties angelas". Gal ir mums reikėtų kažką sugalvoti ir pridarius gražius, vilties įkvepiančius darbus surinkti ir padovanoti ligoniams (nežinau, vaikams, suaugusiems, koks skirtumas, nes visiems ta diagnozė vienodai baisi, ir visiems reikia įkvėpimo). Ką manote, būtų norinčių prisidėti?  4u.gif

thumbup.gif as uz smile.gif
Atsakyti
Aš irgi prisidėčiau
Atsakyti
Tik va klausimas, ar darbelius dovanoti tik nuo dekupažuotojų (nes įdomu, kiek čia mūsų susirinktų, ir kiek darbelių pridarytume), ar jungtis su skrebukėm (o gal ir daugiau kažką pašnekinti) ir daryti kažkokį bendrą projektėlį? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gretusiu @ 2012 10 08, 19:01)
Šiuo metu kuriama "DRĄSAUS VAIKO VĖRINIO" idėja. Onkoligoniukams už kiekvieną procedūrą būtų dovanojama po vėrinio gabalėlį - megztą, siūta, nertą, dekupažuotą, medinį ar molinį karoliuką. Pasveikęs jis turėtų savo kovos kelio vėrinį.

Aš prisidėčiau prie šio projekto.

QUOTE(ernesta1234 @ 2012 10 08, 19:42)
Skrebintojos jau kelintus metus prieš pat kalėdas suskrebina kažką su angelais ir dovanoja onkologiniams ligoniams. Akciją užvadinusios ,,Vilties angelas". Gal ir mums reikėtų kažką sugalvoti ir pridarius gražius, vilties įkvepiančius darbus surinkti ir padovanoti ligoniams (nežinau, vaikams, suaugusiems, koks skirtumas, nes visiems ta diagnozė vienodai baisi, ir visiems reikia įkvėpimo). Ką manote, būtų norinčių prisidėti?  4u.gif

"Vilties angelo" akciją organizavo Jennifer, plačiau http://www.supermama...howtopic=669008
Su malonumu prisidėčiau prie akcijos.
Atsakyti
Nuo ilgalaikių akcijų, dėl tam tikrų aplinkybių turiu susilaikyti, bet mielai palaikysiu/prisidėsiu/dalyvausiu panašiose akcijose, kaip, kad ir teko prisidėt su savo angeliukais "angelų", su savo mezginiais"voriukų" palinkėjimuose, renax kasmet organizuojamuose naujametiniuose renginiuose...

Kažkaip išrutuliojom temukę, tai manau , kad ši švelni dėžutė čia labai tiks smile.gif

user posted image
Atsakyti
Daili Sobieska, spalvinga. 4u.gif

Mano katiniukas

user posted image

user posted image

Ir aguonos smile.gif

user posted image

user posted image

Atsakyti
Sobieska, Džiuga+ šaunios dėžutės, servetėlinę su tokia servetėle irgi kažkada dariau...

Akcijos labai šaunu, aš irgi mielai prisidėčiau...

user posted image
user posted image

P. S. atsiprašau už nuotraukų kokybę, fotoaparatas jau visai baiginėjasi ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gintan: 09 spalio 2012 - 10:55
Padėklas

user posted image

Atsakyti
Sobieskos dezele superine. Noreciau kada nors taip ismokti pritapymus daryti. Nerealu!
Dziugos katinelis labai dailutis smile.gif
Sieloneses, padeklas ziauriai grazus. Neturiu zodziu! smile.gif Labai kruopstus darbas. Cia servelete karpei?
Atsakyti
QUOTE(Džiuga+ @ 2012 10 09, 10:25)

Mano katiniukas

Man šitas katinukas toks fainuoliškas 4u.gif tik kažkaip visada ryžuosius įsivaizduoju su žaliom akim, tada jos taip gražiai atsimuša ir išryškėja... bet turbūt dėl to, kad pačios katukas ryžuolis žaliaakis wub.gif
Atsakyti