Per laiką ir, beje, gana greitai pripranti prie sugrįžimo į darbą jausmo, tada man kaip tik vakarais, kai vaikai užmiega, gera nors kiek pasidarbuoti kitoj srity
Žydraakė gražūs darbeliai
Lego
Žydraakė - labai dailus skirtukėlis.
Žydraakė - labai dailus skirtukėlis.
QUOTE(Džiuga+ @ 2012 10 05, 13:35)
Lego
Gerule gavosi tai kuom nusprendei klijuot kaladeles?
Mano Leginis darbelis procese...
Visų darbai labai gražūs ir originalūs
QUOTE(AnAngel @ 2012 10 05, 13:47)
Gerule gavosi tai kuom nusprendei klijuot kaladeles?
Super glue, kur kaip gelis is senuku tiek skubejau, o dar neatsiliepia uzsakove ryt jau isvezta deze turi buti.
Tai va kur tu ruoseisi naudoti tas lego detales priklijuotas
QUOTE(Džiuga+ @ 2012 10 05, 16:36)
Super glue, kur kaip gelis is senuku tiek skubejau, o dar neatsiliepia uzsakove ryt jau isvezta deze turi buti.
As su vyniukais vis del to tuoj kalsiu...
Dziugos dezelei i kompanija...
Lego Ninjago Zane
Lego Ninjago Zane
QUOTE(AnAngel @ 2012 10 05, 18:09)
As su vyniukais vis del to tuoj kalsiu...
Yra Maximoje prie kasų tų klijų. Jie ne taip greit džiūsta, jie kai gelis. Jei kreivokai prilipini, dar gali spėti pataisyti Man jie patiko, išbandyk
QUOTE(VasareV @ 2012 10 06, 00:06)
Yra Maximoje prie kasų tų klijų. Jie ne taip greit džiūsta, jie kai gelis. Jei kreivokai prilipini, dar gali spėti pataisyti Man jie patiko, išbandyk
Vasare, gal kita karta isbandysiu, bet siame darbelyje mano manymu kitaip neimanoma, nes remelio pavirsius isgaubtas. Nebent privaryti daug tu kliju, bet tada uz kaladeles krastu isvarves, o tai jau negrazu... Ir dabar yra tarpelis tarp remelio ir kaladeles, bet ji minimalus ir tikrai negadina vaizdo
Mielosios auksarankes, kreipiuosi į jus su tokiu prašymu-klausimu.
Šiuo metu "Mamų unija" gavo dovanų puodelių Vilniaus onkologiniams ligoniukams. Bet... jie prašyte prašosi papuošiami... Ar būtų norinčių padekoruoti puodelius, kad mažiesiems ligoniukams būtų smagiau iš jų gerti arbatą? Jei taip, labai laukiu žinutės.
Šiuo metu "Mamų unija" gavo dovanų puodelių Vilniaus onkologiniams ligoniukams. Bet... jie prašyte prašosi papuošiami... Ar būtų norinčių padekoruoti puodelius, kad mažiesiems ligoniukams būtų smagiau iš jų gerti arbatą? Jei taip, labai laukiu žinutės.
QUOTE(gretusiu @ 2012 10 07, 14:39)
Mielosios auksarankes, kreipiuosi į jus su tokiu prašymu-klausimu.
CIA TURBUT TIK KAUNIETES LIECIA?KAIP GAILA, KAD GYVENU TOLI NUO JUSU, SU MALONOMU PADEKORUOCIAU