Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyrų puodas

Per laiką ir, beje, gana greitai pripranti prie sugrįžimo į darbą jausmo, tada man kaip tik vakarais, kai vaikai užmiega, gera nors kiek pasidarbuoti kitoj srity mirksiukas.gif

Žydraakė gražūs darbeliai 4u.gif
Atsakyti
Lego ax.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Žydraakė - labai dailus skirtukėlis.
Atsakyti
QUOTE(Džiuga+ @ 2012 10 05, 13:35)
Lego  ax.gif

Gerule gavosi smile.gif tai kuom nusprendei klijuot kaladeles?
Mano Leginis darbelis procese... 4u.gif
Atsakyti
Visų darbai labai gražūs ir originalūs wub.gif
Atsakyti
QUOTE(AnAngel @ 2012 10 05, 13:47)
Gerule gavosi smile.gif tai kuom nusprendei klijuot kaladeles?
Mano Leginis darbelis procese...  4u.gif

Super glue, kur kaip gelis is senuku biggrin.gif tiek skubejau, o dar neatsiliepia uzsakove g.gif ryt jau isvezta deze turi buti.
Atsakyti
Tai va kur tu ruoseisi naudoti tas lego detales priklijuotas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Džiuga+ @ 2012 10 05, 16:36)
Super glue, kur kaip gelis is senuku  biggrin.gif tiek skubejau, o dar neatsiliepia uzsakove  g.gif ryt jau isvezta deze turi buti.

As su vyniukais vis del to tuoj kalsiu... 4u.gif
Atsakyti
Dziugos dezelei i kompanija... smile.gif

Lego Ninjago Zane smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(AnAngel @ 2012 10 05, 18:09)
As su vyniukais vis del to tuoj kalsiu...  4u.gif

Yra Maximoje prie kasų tų klijų. Jie ne taip greit džiūsta, jie kai gelis. Jei kreivokai prilipini, dar gali spėti pataisyti smile.gif Man jie patiko, išbandyk wink.gif
Atsakyti
QUOTE(VasareV @ 2012 10 06, 00:06)
Yra Maximoje prie kasų tų klijų. Jie ne taip greit džiūsta, jie kai gelis. Jei kreivokai prilipini, dar gali spėti pataisyti smile.gif Man jie patiko, išbandyk wink.gif

Vasare, gal kita karta isbandysiu, bet siame darbelyje mano manymu kitaip neimanoma, nes remelio pavirsius isgaubtas. Nebent privaryti daug tu kliju, bet tada uz kaladeles krastu isvarves, o tai jau negrazu... 4u.gif Ir dabar yra tarpelis tarp remelio ir kaladeles, bet ji minimalus ir tikrai negadina vaizdo thumbup.gif
Atsakyti
Mielosios auksarankes, kreipiuosi į jus su tokiu prašymu-klausimu.

Šiuo metu "Mamų unija" gavo dovanų puodelių Vilniaus onkologiniams ligoniukams. Bet... jie prašyte prašosi papuošiami... Ar būtų norinčių padekoruoti puodelius, kad mažiesiems ligoniukams būtų smagiau iš jų gerti arbatą? Jei taip, labai laukiu žinutės.
Atsakyti
QUOTE(gretusiu @ 2012 10 07, 14:39)
Mielosios auksarankes, kreipiuosi į jus su tokiu prašymu-klausimu.

Šiuo metu "Mamų unija" gavo dovanų puodelių Vilniaus onkologiniams ligoniukams. Bet... jie prašyte prašosi papuošiami... Ar būtų norinčių padekoruoti puodelius, kad mažiesiems ligoniukams būtų smagiau iš jų gerti arbatą? Jei taip, labai laukiu žinutės.

CIA TURBUT TIK KAUNIETES LIECIA?KAIP GAILA, KAD GYVENU TOLI NUO JUSU, SU MALONOMU PADEKORUOCIAU verysad.gif
Atsakyti