Fantastiškas butelaitis ... Man irgi labai smalsu, kaip padaryti tą mozaiką
Dar labai patiko Aurelija_ma albumukas ir AnAngel rojaus paukščiai ir vestuvinis rėmelis
QUOTE(Gomerta @ 2012 09 30, 20:55)
Dar labai patiko Aurelija_ma albumukas ir AnAngel rojaus paukščiai ir vestuvinis rėmelis
Aciu
QUOTE(AnAngel @ 2012 09 30, 14:38)
Nuostabus! O kaip ta mozaika padaroma man is vis protu nesuvokiama...
QUOTE(akwariuma @ 2012 09 30, 16:16)
as irgi norejau paklausti del tos mozaikos
QUOTE(Džiuga+ @ 2012 09 30, 16:31)
Superinis As ir del mozaikos klausiu, labai jau dailiai atrodo
QUOTE(Gomerta @ 2012 09 30, 16:55)
Aciu !
Viskas labai paprasta .
Kiausiniu lukstus gerai isplaunu, isimu balta plevele, nudazau norima spalva.
Priklijuoju servetele. Tusciose vietose tepu truputeli kliju ir dedu norimo dydzio luksto gabaliukus. Palieku tarp ju mazdaug vienodus tarpus, kad tvarkingai atrodytu .
Kazkada esu nufotografavus ta "procesa" .
QUOTE(vilmamata @ 2012 09 30, 23:53)
Aciu !
Viskas labai paprasta .
Priklijuoju servetele. Tusciose vietose tepu truputeli kliju ir dedu norimo dydzio luksto gabaliukus. Palieku tarp ju mazdaug vienodus tarpus, kad tvarkingai atrodytu .
Viskas labai paprasta .
O Dieve, tai cia kiekvienas lukstukas klijuojamas atskirai?!?! O ka paskui i tarpelius kazka dedi ar jau nieko, nes atrodo jeigu ranka liestum nera tu tarpeliu...
Tau paminkla uz kruopstuma reikia pastatyti!
QUOTE(vilmamata @ 2012 09 30, 21:53)
Aciu !
Viskas labai paprasta .
Viskas labai paprasta .
Tikrai nusipelnete paminklo uz kruopstuma
O kokius klijus reikia naudoti, ir kaip tuos lukstus i reikiama vieta padeti, gal su pincetu?
QUOTE(AnAngel @ 2012 09 30, 15:57)
Kas per vaksiukas? Galima placiau?
biskiuka ne i tema niu net nezinau ka cia placiau, yra tokia priemone vadinama vaksu (nors kitose firmose kiatip vadinair yra ir kitokiu, artmanija turi savo linijoj vasko pasta vadinasi, bet man kazkaip nepatiko su ja, kitokia jinai), dailes reikmenyse tikrai yra, tai nudazius pavirsiu norima spalva su tuo vaksiuku, lengvai su pirstu praeini, jisai gaudo visus nelygumus ir graziai gaunasi, ir paskutiniam mano maziaus albumelyje yra vaksiuko, jie aukso spalvos (buna ir kitu atspalviu) pavadinimas - uzrasa ant buteliuko GILDING WAX; GEDEO; pebeo firmos (manau kas prekiauja tos firmos konturiukais ir kitom priemonem, turi ir to vaxso)
vilmamata labai fainas buteliukas teko bandyti su lukstu, grazu tikrai tik darbo tai saunuole
QUOTE(aurelija_ma @ 2012 10 01, 11:58)
pavadinimas - uzrasa ant buteliuko GILDING WAX; GEDEO; pebeo firmos
Aciu
QUOTE(vilmamata @ 2012 09 30, 15:48)
Tai bene pirmas man tikrai patikęs butelaitis
Papildyta:
QUOTE(VasareV @ 2012 09 27, 15:38)
labai simpatiška, tik nepatiko dešinės viršutinio kampo sprendimas, jis negražiai iškrenta iš konteksto... Visi kiti kampai labai neblogai sužaisti su proporcijom ir spalvom, o šitas
Man labai patinka toks balintas dėžės variantas
aurelija ma, bus ka, An angel, vilmamata fantastiski visu paskutiniai darbai
QUOTE(L.M.A. @ 2012 10 01, 15:36)
Aciu
Aciu, aciu ! Ne taip jau sudetinga, kaip atrodo .
Tarpeliuose nieko nera. Lukstas plonas, todel taip atrodo .
Uz paminkla aciu !
Klijai turi buti tirsti. Naudoju universalius skirtus rankdarbiams arba "Mod Pogde" klijai. Tinka ir PVA . Pinceto nereikia . Kaip pagalbini iranki galima naudoti medinius dantu krapstukus.
Iskilimus as isryskinu "Rayher" firmos metaline pasta. Ji tokia tirsta, kabinu su pirstu ir braukiu. Pas mane matosi ant butelio kakliuko.
Aciu !
Aciu !
QUOTE(AnAngel @ 2012 09 30, 20:48)
O Dieve, tai cia kiekvienas lukstukas klijuojamas atskirai?!?! O ka paskui i tarpelius kazka dedi ar jau nieko, nes atrodo jeigu ranka liestum nera tu tarpeliu...
Tarpeliuose nieko nera. Lukstas plonas, todel taip atrodo .
Uz paminkla aciu !
QUOTE(Gomerta @ 2012 09 30, 21:32)
Tikrai nusipelnete paminklo uz kruopstuma
O kokius klijus reikia naudoti, ir kaip tuos lukstus i reikiama vieta padeti, gal su pincetu?
Klijai turi buti tirsti. Naudoju universalius skirtus rankdarbiams arba "Mod Pogde" klijai. Tinka ir PVA . Pinceto nereikia . Kaip pagalbini iranki galima naudoti medinius dantu krapstukus.
QUOTE(aurelija_ma @ 2012 10 01, 07:58)
biskiuka ne i tema niu net nezinau ka cia placiau, yra tokia priemone vadinama vaksu (nors kitose firmose kiatip vadinair yra ir kitokiu, artmanija turi savo linijoj vasko pasta vadinasi, bet man kazkaip nepatiko su ja, kitokia jinai), dailes reikmenyse tikrai yra, tai nudazius pavirsiu norima spalva su tuo vaksiuku, lengvai su pirstu praeini, jisai gaudo visus nelygumus ir graziai gaunasi, ir paskutiniam mano maziaus albumelyje yra vaksiuko, jie aukso spalvos (buna ir kitu atspalviu) pavadinimas - uzrasa ant buteliuko GILDING WAX; GEDEO; pebeo firmos (manau kas prekiauja tos firmos konturiukais ir kitom priemonem, turi ir to vaxso)
vilmamata labai fainas buteliukas teko bandyti su lukstu, grazu tikrai tik darbo tai saunuole
Iskilimus as isryskinu "Rayher" firmos metaline pasta. Ji tokia tirsta, kabinu su pirstu ir braukiu. Pas mane matosi ant butelio kakliuko.
Aciu !
QUOTE(baltė @ 2012 10 01, 08:59)
Tai bene pirmas man tikrai patikęs butelaitis
QUOTE(L.M.A. @ 2012 10 01, 11:36)
Aciu !
QUOTE(AnAngel @ 2012 08 09, 12:08)
va cia grozis,ypac pirmos 2 foto