Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyrų puodas

Fantastiškas butelaitis wub.gif ... Man irgi labai smalsu, kaip padaryti tą mozaiką ax.gif

Dar labai patiko Aurelija_ma albumukas ir AnAngel rojaus paukščiai wub.gif thumbup.gif ir vestuvinis rėmelis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gomerta @ 2012 09 30, 20:55)

Dar labai patiko Aurelija_ma  albumukas ir AnAngel rojaus paukščiai  wub.gif  thumbup.gif  ir vestuvinis rėmelis  4u.gif

Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(AnAngel @ 2012 09 30, 14:38)
Nuostabus! O kaip ta mozaika padaroma man is vis protu nesuvokiama... thumbup.gif

QUOTE(akwariuma @ 2012 09 30, 16:16)
as irgi norejau paklausti del tos mozaikos smile.gif

QUOTE(Džiuga+ @ 2012 09 30, 16:31)
Superinis  4u.gif  As ir del mozaikos klausiu, labai jau dailiai atrodo  bigsmile.gif

QUOTE(Gomerta @ 2012 09 30, 16:55)
Fantastiškas butelaitis  wub.gif ... Man irgi labai smalsu, kaip padaryti tą mozaiką  ax.gif

Aciu 4u.gif !
Viskas labai paprasta biggrin.gif .
Kiausiniu lukstus gerai isplaunu, isimu balta plevele, nudazau norima spalva.
Priklijuoju servetele. Tusciose vietose tepu truputeli kliju ir dedu norimo dydzio luksto gabaliukus. Palieku tarp ju mazdaug vienodus tarpus, kad tvarkingai atrodytu ax.gif .
Kazkada esu nufotografavus ta "procesa" ax.gif.

user posted image

Atsakyti
QUOTE(vilmamata @ 2012 09 30, 23:53)
Aciu  4u.gif !
Viskas labai paprasta  biggrin.gif  .
Priklijuoju servetele. Tusciose vietose tepu truputeli kliju ir dedu norimo dydzio luksto gabaliukus. Palieku tarp ju mazdaug vienodus tarpus, kad tvarkingai atrodytu  ax.gif .
Kazkada esu nufotografavus ta "procesa"  ax.gif.

O Dieve, tai cia kiekvienas lukstukas klijuojamas atskirai?!?! blink.gif O ka paskui i tarpelius kazka dedi ar jau nieko, nes atrodo jeigu ranka liestum nera tu tarpeliu...
Tau paminkla uz kruopstuma reikia pastatyti! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmamata @ 2012 09 30, 21:53)
Aciu  4u.gif !
Viskas labai paprasta  biggrin.gif  .
Priklijuoju servetele. Tusciose vietose tepu truputeli kliju ir dedu norimo dydzio luksto gabaliukus. Palieku tarp ju mazdaug vienodus tarpus, kad tvarkingai atrodytu  ax.gif .
Kazkada esu nufotografavus ta "procesa"  ax.gif.

Tikrai nusipelnete paminklo uz kruopstuma 4u.gif
O kokius klijus reikia naudoti, ir kaip tuos lukstus i reikiama vieta padeti, gal su pincetu? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(AnAngel @ 2012 09 30, 15:57)
Kas per vaksiukas? Galima placiau? 4u.gif

biskiuka ne i tema rolleyes.gif niu net nezinau ka cia placiau, yra tokia priemone vadinama vaksu (nors kitose firmose kiatip vadinair yra ir kitokiu, artmanija turi savo linijoj vasko pasta vadinasi, bet man kazkaip nepatiko su ja, kitokia jinai), dailes reikmenyse tikrai yra, tai nudazius pavirsiu norima spalva su tuo vaksiuku, lengvai su pirstu praeini, jisai gaudo visus nelygumus ir graziai gaunasi, ir paskutiniam mano maziaus albumelyje yra vaksiuko, jie aukso spalvos (buna ir kitu atspalviu) pavadinimas - uzrasa ant buteliuko GILDING WAX; GEDEO; pebeo firmos (manau kas prekiauja tos firmos konturiukais ir kitom priemonem, turi ir to vaxso) mirksiukas.gif
vilmamata labai fainas buteliukas thumbup.gif teko bandyti su lukstu, grazu tikrai tik darbo tai doh.gif saunuole thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(aurelija_ma @ 2012 10 01, 11:58)
pavadinimas - uzrasa ant buteliuko GILDING WAX; GEDEO; pebeo firmos

Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmamata @ 2012 09 30, 15:48)
Kiek daug graziu darbeliu ! Visoms po  4u.gif !
Mano butelaitis  ax.gif

Tai bene pirmas man tikrai patikęs butelaitis wub.gif
Papildyta:
QUOTE(VasareV @ 2012 09 27, 15:38)
Štai mano dar viena dėžė.

labai simpatiška, tik nepatiko dešinės viršutinio kampo sprendimas, jis negražiai iškrenta iš konteksto... Visi kiti kampai labai neblogai sužaisti su proporcijom ir spalvom, o šitas g.gif 4u.gif
Man labai patinka toks balintas dėžės variantas wub.gif
Atsakyti

aurelija ma, bus ka, An angel, vilmamata fantastiski visu paskutiniai darbai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(L.M.A. @ 2012 10 01, 15:36)
aurelija ma, bus ka, An angel, vilmamata fantastiski visu paskutiniai darbai wub.gif

Aciu 4u.gif
Atsakyti
Aciu, aciu biggrin.gif ! Ne taip jau sudetinga, kaip atrodo biggrin.gif .
QUOTE(AnAngel @ 2012 09 30, 20:48)
O Dieve, tai cia kiekvienas lukstukas klijuojamas atskirai?!?! blink.gif O ka paskui i tarpelius kazka dedi ar jau nieko, nes atrodo jeigu ranka liestum nera tu tarpeliu...
Tau paminkla uz kruopstuma reikia pastatyti! thumbup.gif

Tarpeliuose nieko nera. Lukstas plonas, todel taip atrodo smile.gif .
Uz paminkla aciu thumbup.gif !

QUOTE(Gomerta @ 2012 09 30, 21:32)
Tikrai nusipelnete paminklo uz kruopstuma 4u.gif
O kokius klijus reikia naudoti, ir kaip tuos lukstus i reikiama vieta padeti, gal su pincetu?  blush2.gif

Klijai turi buti tirsti. Naudoju universalius skirtus rankdarbiams arba "Mod Pogde" klijai. Tinka ir PVA rolleyes.gif . Pinceto nereikia lotuliukas.gif . Kaip pagalbini iranki galima naudoti medinius dantu krapstukus.
QUOTE(aurelija_ma @ 2012 10 01, 07:58)
biskiuka ne i tema  rolleyes.gif niu net nezinau ka cia placiau, yra tokia priemone vadinama vaksu (nors kitose firmose kiatip vadinair yra ir kitokiu, artmanija turi savo linijoj vasko pasta vadinasi, bet man kazkaip nepatiko su ja, kitokia jinai), dailes reikmenyse tikrai yra, tai nudazius pavirsiu norima spalva su tuo vaksiuku, lengvai su pirstu praeini, jisai gaudo visus nelygumus ir graziai gaunasi, ir paskutiniam mano maziaus albumelyje yra vaksiuko, jie aukso spalvos (buna ir kitu atspalviu) pavadinimas - uzrasa ant buteliuko GILDING WAX; GEDEO; pebeo firmos (manau kas prekiauja tos firmos konturiukais ir kitom priemonem, turi ir to vaxso)  mirksiukas.gif
vilmamata labai fainas buteliukas  thumbup.gif teko bandyti su lukstu, grazu tikrai tik darbo tai  doh.gif saunuole thumbup.gif

Iskilimus as isryskinu "Rayher" firmos metaline pasta. Ji tokia tirsta, kabinu su pirstu ir braukiu. Pas mane matosi ant butelio kakliuko.
Aciu 4u.gif !
QUOTE(baltė @ 2012 10 01, 08:59)
Tai bene pirmas man tikrai patikęs butelaitis wub.gif

QUOTE(L.M.A. @ 2012 10 01, 11:36)

Aciu 4u.gif !
Atsakyti
QUOTE(AnAngel @ 2012 08 09, 12:08)
Nauji namuciai...
Is praeitos tiemos atkeliu paskutinius grozius cia...

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

thumbup.gif va cia grozis,ypac pirmos 2 foto thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti