Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyrų puodas

QUOTE(bus_ka @ 2012 09 28, 19:20)
Raktinė geras daiktas thumbup.gif padarysi ir džiaugsies, kad turi , teisingai vyras spaudžia:)

Oi kada nors padarysiu lotuliukas.gif

Whatever? aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(grite @ 2012 09 28, 11:17)

aciukas 4u.gif ,be tavo pagalbos nebutu viskas padaryta, aciukas uz raideles , jos nerealios wub.gif

QUOTE(AnAngel @ 2012 09 28, 11:27)

aciukas, 4u.gif noras yra mirksiukas.gif o padarymas lengviau nei lengvas mirksiukas.gif tavoji dezute, sakyciau visa deze, labai faina thumbup.gif

QUOTE(bus_ka @ 2012 09 28, 14:28)

aciukas 4u.gif
idomiai ant dangtelio vaizdelis, atvirksciai, nors supratau kodel taip thumbup.gif

QUOTE(Whatever? @ 2012 09 29, 09:01)

aciukas 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aurelija_ma @ 2012 09 29, 19:00)

aciukas, 4u.gif  noras yra  mirksiukas.gif o padarymas lengviau nei lengvas  mirksiukas.gif tavoji dezute, sakyciau visa deze, labai faina  thumbup.gif

Jo manoji tai didele - aukstis ~40 cm be kojeliu smile.gif
O del strukturines tai manau reiketu pradziai kas pamokytu, arba i kursus uzsirasyti, bent jau suprasti kas tai per daiktas.
Labai noreciau suzinoti su kokiais instrumentais su ja reiketu dirbti, ar pvz. tapsnojant kempinele lieka tokie neteisingi iskilimai? Dar man idomu kaip paskui ja dazyti, kad viduje butu tarkim ruda, o is virsaus sviesu, pvz. balta. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(AnAngel @ 2012 09 29, 20:08)
Labai noreciau suzinoti su kokiais instrumentais su ja reiketu dirbti, ar pvz. tapsnojant kempinele lieka tokie neteisingi iskilimai? Dar man idomu kaip paskui ja dazyti, kad viduje butu tarkim ruda, o is virsaus sviesu, pvz. balta. 4u.gif

Įtariu, kad pašveičiant tai išgaunama. Tarkim, dažai rudai baltą struktūrinę, tada pašveiti ir išlenda balta... Bent su glaistu aš tai išgaunu. Bet tos struktūrinės spalvotos būna...
Atsakyti
QUOTE(VasareV @ 2012 09 29, 22:48)
Įtariu, kad pašveičiant tai išgaunama. Tarkim, dažai rudai baltą struktūrinę, tada pašveiti ir išlenda balta... Bent su glaistu aš tai išgaunu. Bet tos struktūrinės spalvotos būna...

O jeigu apacia ruda o virsus tarkim aukso spalvos, tada kaip? Jau nepasveisi.... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(AnAngel @ 2012 09 29, 23:43)
O jeigu apacia ruda o virsus tarkim aukso spalvos, tada kaip? Jau nepasveisi.... 4u.gif

Braukiant svelniai su kempinele nusidazo tik pavirsutiniai iskilumai, bent jau man 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(AnAngel @ 2012 09 29, 23:43)

tai tada kai strukturine isdziuvusi ,nusidazai ruda spalva viska viska ir tepi su teptuku ar kempinele tapsnojant auksinius dazus, nors naudociau muset jau vaksa koki auksini g.gif biggrin.gif
va cia ruda, o po to balta ant virsaus su teptuku nesistengiant nudazyti viska mirksiukas.gif
user posted image
mirksiukas.gif
o va cia tai batai nudazyta ir su vaksiuku praeita mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(aurelija_ma @ 2012 09 30, 16:44)

o va cia tai batai nudazyta ir su vaksiuku praeita  mirksiukas.gif

Kas per vaksiukas? Galima placiau? 4u.gif
Atsakyti
Kiek daug graziu darbeliu ! Visoms po 4u.gif !
Mano butelaitis ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(vilmamata @ 2012 09 30, 17:48)
Kiek daug graziu darbeliu ! Visoms po  4u.gif !
Mano butelaitis  ax.gif

Nuostabus! O kaip ta mozaika padaroma man is vis protu nesuvokiama... thumbup.gif
Atsakyti
as irgi norejau paklausti del tos mozaikos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmamata @ 2012 09 30, 16:48)
Kiek daug graziu darbeliu ! Visoms po  4u.gif !
Mano butelaitis  ax.gif

Superinis 4u.gif As ir del mozaikos klausiu, labai jau dailiai atrodo bigsmile.gif
Atsakyti