Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyrų puodas

QUOTE(Džiuga+ @ 2012 09 27, 10:41)

nepykciau tokius sviestuvus gavus dovanu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(VasareV @ 2012 09 27, 22:46)
Aš kai paėmiau dėžę, man gaila buvo ją dažyt. Kažkaip man patinka natūrali pušis... Ne visada dekupažas yra gėris. Bet yra kaip yra. Man patinka, kad lieka gyvybės, kad jaučiasi medžio rievės, kad šviečiasi šaka.  Apie pirmą dėžę aš ir neturiu ką pasakyt.

Rieves ir sakos graziai ziuretusi jeigu butu kitoks dizainas, nes dabar man asmeniskai jos gadina visa vaizda... Bet cia tik mano nuomone. 4u.gif
Atsakyti
SENAI KA DARIAU, TAI PASIRODYSIU, KA SAVO BRANGENYBEI PADARIAU biggrin.gif
user posted image
ALBUMELIS Dovydukui
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aurelija_ma: 28 rugsėjo 2012 - 09:36
Aurelija_ma labai gražus albumiukas wub.gif wub.gif Žaismingas ,vaikiškas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(aurelija_ma @ 2012 09 28, 11:35)
SENAI KA DARIAU, TAI PASIRODYSIU, KA SAVO BRANGENYBEI PADARIAU  biggrin.gif

Laaabai grazu 4u.gif Noreciau ismokti taip su strukturine pasta dirbti... blush2.gif

Mano paskutinis kurinys Rojaus Pauksciai:

user posted image

Ir vestuvinis remelis...

user posted image
Atsakyti
AnAngel, Aurelija, gražu ir miela akiai bigsmile.gif

O aš su idomiu darbu šiandien atėjau, gal nesupyksit už didesnį aprašymą ir nuotraukų kiekį smile.gif

Ne kartą sakiau, kad mūsų moterys pilnos įvairiausių idejų, eilinį kart įsitikinau.
Mano buvusi klientė paprašė padaryti dėžikę įvairiom smulkmenom (raktam, mobiliesiems telefonams, tušinukams, užrašinei) sumesti, tam tikram interjerui, panaudojant medžioklės temą. Iš pradžių buvo planuota dėžė be dangtelio, bet laikui bėgant ši mintis transfirmavosi ir gavosi štai kas:

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(bus_ka @ 2012 09 28, 13:28)

O aš su idomiu darbu šiandien atėjau, gal nesupyksit už didesnį aprašymą ir nuotraukų kiekį smile.gif

Faaaaainai!!! Ir tas sumanymas su kabliukais-ragais! Nu pasaka. Mėgstu tokius ne standartinius dalykėlius wink.gif wub.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bus_ka @ 2012 09 28, 15:28)
AnAngel, Aurelija, gražu ir miela akiai bigsmile.gif

Aciu 4u.gif
Labai grazi ir originali tavo dezute, norejau paklausti, o uzdarius dangti raktai nekrenta i vidu? blush2.gif
Atsakyti
ernesta1234, AnAngel, ačiū smile.gif
AnAngel, dėžutės įprastinė būsena - su pakeltu dangčiu, jei žvilgtelsi atydžiau, net paveikslėlis ant jo yra nukreiptas į kitą pusę, nei įprasta. Uždaroma bus tik, kai bus noras paslėpti bardakėlį pvz nuo svečių. Paskaityk aprašymą, kurį įkėliau smile.gif

QUOTE(AnAngel @ 2012 09 28, 16:17)
Aciu  4u.gif
Labai grazi ir originali tavo dezute, norejau paklausti, o uzdarius dangti raktai nekrenta i vidu? blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(bus_ka @ 2012 09 28, 17:58)
ernesta1234, AnAngel, ačiū smile.gif
AnAngel, dėžutės įprastinė būsena - su pakeltu dangčiu, jei žvilgtelsi atydžiau, net paveikslėlis ant jo yra nukreiptas į kitą pusę, nei įprasta. Uždaroma bus tik, kai bus noras paslėpti bardakėlį pvz nuo svečių. Paskaityk aprašymą, kurį įkėliau smile.gif

dabar tik pastebejau doh.gif grazu.
mane MB spaudzia del raktines, as vis nerandu laiko, bet pradejau iprastine raktine daryti... 4u.gif
Atsakyti
Raktinė geras daiktas thumbup.gif padarysi ir džiaugsies, kad turi , teisingai vyras spaudžia:)
Atsakyti
aurelija_ma, super -labai grazu 4u.gif 4u.gif
Dar AnAngel patiko dezele su pauksteliais
Atsakyti