Sielonese, nepriekaistinga
Sieloneše, fantastiško grožio dėželė!
QUOTE(VasareV @ 2012 09 25, 17:55)
Štai mano išvargta krikštadėžė. Bus dvi, vienodos dvynukėms. Negaliu sakyti, kad tai, ką padariau yra mano skonio. Bet...Užsakovei patinka. Tuo viskas ir pasakyta.
Sorry, bet nuotraukos labai jau mazos, sunku ka ir iziuret. Bendras vaizdas nieko toks
"Sendinti"
QUOTE(Džiuga+ @ 2012 09 27, 12:41)
"Sendinti"
Man patinka. Jei būtų mano, daryčiau ir viršų gelsvą. Balta man išvis ne spalva. Kaip aš jos nemėgstu. Pas mane net lubos nebaltos
QUOTE(VasareV @ 2012 09 27, 13:19)
Man patinka. Jei būtų mano, daryčiau ir viršų gelsvą. Balta man išvis ne spalva. Kaip aš jos nemėgstu. Pas mane net lubos nebaltos
Uztat skaityti knygai labai gerai baltas gaubtas
QUOTE(Džiuga+ @ 2012 09 27, 13:41)
"Sendinti"
Laaabai dailus sviestuvai
Vasare, pirma ne mano skonio, tai ir nekomentuosiu
isvis stengiuosi nekomentuoti ne savo skonio darbu, nebent buna visai "nusibaisinta"....
Antroji grazi
Tik buciau dar kelis kartus daziusi, nes svieciasi pusies sakos (tamsios demes)
isvis stengiuosi nekomentuoti ne savo skonio darbu, nebent buna visai "nusibaisinta"....
Antroji grazi
QUOTE(Whatever? @ 2012 09 27, 21:14)
Vasare, pirma ne mano skonio, tai ir nekomentuosiu
Antroji grazi
Antroji grazi
Aš kai paėmiau dėžę, man gaila buvo ją dažyt. Kažkaip man patinka natūrali pušis... Ne visada dekupažas yra gėris. Bet yra kaip yra. Man patinka, kad lieka gyvybės, kad jaučiasi medžio rievės, kad šviečiasi šaka. Apie pirmą dėžę aš ir neturiu ką pasakyt.