Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyrų puodas

Sielonese, nepriekaistinga 4u.gif
Atsakyti
Sieloneše, fantastiško grožio dėželė!
Atsakyti
Štai mano išvargta krikštadėžė. Bus dvi, vienodos dvynukėms. Negaliu sakyti, kad tai, ką padariau yra mano skonio. Bet...Užsakovei patinka. Tuo viskas ir pasakyta.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(VasareV @ 2012 09 25, 17:55)
Štai mano išvargta krikštadėžė. Bus dvi, vienodos dvynukėms. Negaliu sakyti, kad tai, ką padariau yra mano skonio. Bet...Užsakovei patinka. Tuo viskas ir pasakyta.

Sorry, bet nuotraukos labai jau mazos, sunku ka ir iziuret. Bendras vaizdas nieko toks 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(AnAngel @ 2012 09 25, 17:12)
Sorry, bet nuotraukos labai jau mazos, sunku ka ir iziuret. Bendras vaizdas nieko toks  4u.gif

Prašom didesnes wink.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
"Sendinti"

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Džiuga+ @ 2012 09 27, 12:41)
"Sendinti"

Man patinka. Jei būtų mano, daryčiau ir viršų gelsvą. Balta man išvis ne spalva. Kaip aš jos nemėgstu. Pas mane net lubos nebaltos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(VasareV @ 2012 09 27, 13:19)
Man patinka. Jei būtų mano, daryčiau ir viršų gelsvą. Balta man išvis ne spalva. Kaip aš jos nemėgstu. Pas mane net lubos nebaltos biggrin.gif

Uztat skaityti knygai labai gerai baltas gaubtas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Džiuga+ @ 2012 09 27, 13:41)
"Sendinti"

Laaabai dailus sviestuvai 4u.gif
Atsakyti
Štai mano dar viena dėžė.
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Vasare, pirma ne mano skonio, tai ir nekomentuosiu mirksiukas.gif

isvis stengiuosi nekomentuoti ne savo skonio darbu, nebent buna visai "nusibaisinta".... 4u.gif

Antroji grazi 4u.gif
Tik buciau dar kelis kartus daziusi, nes svieciasi pusies sakos (tamsios demes) 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Whatever?: 27 rugsėjo 2012 - 20:16
QUOTE(Whatever? @ 2012 09 27, 21:14)
Vasare, pirma ne mano skonio, tai ir nekomentuosiu mirksiukas.gif

isvis stengiuosi nekomentuoti ne savo skonio darbu, nebent buna visai "nusibaisinta".... 4u.gif

Antroji grazi 4u.gif
Tik  buciau dar kelis kartus daziusi, nes svieciasi pusies sakos (tamsios demes) 4u.gif

Aš kai paėmiau dėžę, man gaila buvo ją dažyt. Kažkaip man patinka natūrali pušis... Ne visada dekupažas yra gėris. Bet yra kaip yra. Man patinka, kad lieka gyvybės, kad jaučiasi medžio rievės, kad šviečiasi šaka. Apie pirmą dėžę aš ir neturiu ką pasakyt.
Atsakyti