Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyrų puodas

QUOTE(AnAngel @ 2012 09 21, 13:10)
QUOTE(Džiuga+ @ 2012 09 21, 12:44)

Labai idomiai vidus atrodo, kaip taip padarei? Grazute arbatine. 4u.gif

Stampai stampai biggrin.gif

Ganetinai sunku man buvo is tiesu prie foto atiderinti spalva ir dar apjungti, teko dangu papiest siek tiek kad susilietu. Cia uzsakymas, tad su apribojimais toks rezultatas smile.gif

Greit sviestuva toki idomu idesiu cool.gif vel noru pildymai.
Atsakyti
QUOTE(Džiuga+ @ 2012 09 21, 11:44)

Labai gražu, spalvos nuostabios wub.gif
Atsakyti
Sveikos, kazkada bandziau uzsiimti dekupazu ir neprilipo, turiu daug serveteliu ir dekupazinio popieriaus paveiksleliu, noreciau parduoti, bet va nezinau kur tai galeciau paskelbti, gal kuri patartumet?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paciute: 21 rugsėjo 2012 - 20:48
QUOTE(paciute @ 2012 09 21, 21:48)
Sveikos, kazkada bandziau uzsiimti dekupazu ir neprilipo, turiu daug serveteliu ir dekupazinio popieriaus paveiksleliu, noreciau parduoti, bet va nezinau kur tai galeciau paskelbti, gal kuri patartumet?

skyrius "KITA", tema "priemonės rankdarbiams" mirksiukas.gif
Atsakyti
Ka tik uzbaigtas uzsakymas... smile.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti
AnAngel labai gražus darbas. Toks jausmas, kad užuodžiu rudenį... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(c_ataner @ 2012 09 22, 13:11)
AnAngel labai gražus darbas. Toks jausmas, kad užuodžiu rudenį... wub.gif

Aciu smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Visoms balionai 4u.gif ...tiktai tiek DABAR galiu , o planavau prisėdus pakomentuot apie kiekvieną...laiko stoka begalinė doh.gif nebuvo nieko, kas nepatiktų smile.gif

user posted image

Išsamesnės ČIA
Atsakyti
Kaip visada pasigrozejau darbeliais ir dabar pristatau savo pagal uzsakyma gaminta krikstynu albumiuka....
user posted image
Atsakyti
AnAngel man dezes motyvas labai grazutis 4u.gif
Sobieska - dailiai, originalus koks paveiksliukas, patiko 4u.gif

Na dabar ka nors pasiurpinsiu biggrin.gif va mano uzsakytasis sviestuvas, technini sprendima gal labiau ivertinkit cool.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Džiuga+ @ 2012 09 24, 13:19)
Na dabar ka nors pasiurpinsiu  biggrin.gif  va mano uzsakytasis sviestuvas, technini sprendima gal labiau ivertinkit  cool.gif

Labai paprastas šviestuvas. Man patinka kai paprasta. Bet... Ta moteris gyva? Kažkaip šiurpokai atrodo ji tam juodam fone. Taip ir piešia vaizduotė tokį šviestuvą miegamajame pas našlį, gedintį žmonos. Man tokios asociacijos. Jei kyla noras mane kuo nors užmėtyti, rinkčiausi agurkus tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(VasareV @ 2012 09 24, 14:37)
Labai paprastas šviestuvas. Man patinka kai paprasta. Bet... Ta moteris gyva? Kažkaip šiurpokai atrodo ji tam juodam fone. Taip ir piešia vaizduotė tokį šviestuvą miegamajame pas našlį, gedintį žmonos. Man tokios asociacijos. Jei kyla noras mane kuo nors užmėtyti, rinkčiausi agurkus tongue.gif

labai taiklus pastebejimas...
Gaubtas dailus, o vat kotas, tai toks .......negerai...
Nebent gal mes ne viska zinom...Gal cia koks a le pokstas....Na, juokinga (prikolna) dovana su potekste ir nebus naudojama pagal f-ja.

Andrea, labai dailus albumelis...Labai labai 4u.gif
Atsakyti