Labai grazus paskutiniai darbai, saunuoles
Turiu toki ypatinga drauga... cia jam dezute, pats issirinko vaizda.
QUOTE(Sielonešė @ 2012 09 13, 16:14)
Tu keitei paveiliuko foną ...
Nieko nedariau, man tokį motyvą pati užsakovė atsiuntė.
Tavo vaikiškos dėžutės kaip visuomet-aukštumoj
Dziugos dangtelio viduj piešta/štampuota gražiai
Sielonese, Dziuga, ziauriai grazus paskutiniai darbeliai
Sielonese, be galo grazu...Igno dezele tiesiog nepriekaistinga...
Zalia melyna balta irgi tobula....
Zaviuosi tavim be galo... Atgaivini sia tema, del to verta cia uzeiti
Ir Sobieskos paskutine idomi....Sonai neiprasti.... Dar karta aplodismentai uz ieskojimus...Faina
Pritariu Sobieskai del Dziugos dezutes....Vidus -grazus...
Bet draugo skonis, renkantis paveiksliukus, truputi neisieskotas...Tai jei atmetus ta pati paveiksliuka, manau,kad tai maximumas, ka is jo galima "issipausti".Uz tai, kad apskritai emeisi tokio paveiklelio apipavidalinimo, 10 kartu valio...Uz bandymus
O tau paciai grazus paveikslelis?
Zalia melyna balta irgi tobula....
Zaviuosi tavim be galo... Atgaivini sia tema, del to verta cia uzeiti
Ir Sobieskos paskutine idomi....Sonai neiprasti.... Dar karta aplodismentai uz ieskojimus...Faina
Bet draugo skonis, renkantis paveiksliukus, truputi neisieskotas...Tai jei atmetus ta pati paveiksliuka, manau,kad tai maximumas, ka is jo galima "issipausti".Uz tai, kad apskritai emeisi tokio paveiklelio apipavidalinimo, 10 kartu valio...Uz bandymus
QUOTE(Whatever? @ 2012 09 13, 21:59)
Paveikslelis grazus nerealiai, beda buvo tame, kad jis buvo apvalus, tad ipiesiau spalvu kur jau paveikslelis ir svelniau pratesiau. Man nepavyk ogerai nufotografuoti, todel uzkeliau siek tiek kontrasta, paveikslelis isryskejo, bet realiai susilieja viskas kaip i migla. Man cia kosmoso mergaite tokia is gamtos gyvybes sudaryta nu cia kaip kam, as tokio tipo daugiau daryciau, jei tik klientu butu, dazniausiai slaptai pasipraso norus susako ir viskas. Beje si ir buvo pratesta tie kviduje tiek isoreje keista, jau ne visoms akims norejau tokia kaip pvz tureti pas save, todel nusifotkinau. Labai padejo vienas gelinis antspaudas, nes tokio smulkumo geliuku motyvus neispiestu nei vienas teptukas.
As ir nesakau, kad cia vau, tiesiog cia man idomu, todel ikeliu toki pvz. Gaila kad fotikas gryba pjauna, vaikas viska judina, va tau ir rezultatai foto
Džiuga+, sobieska, AnAngel, dėkoju
Whatever?, kaip malonu girdėti ačiū
Džiuga+, graži tavo dėžutė ir nufotografuota gerai, bent jau mano kompiuteris rodo labai gražias spalvas. Gal galite įdėti į forumą originalų paveiksliuką? Tuomet galima pamatyti, kiek daug darbo įdėta įlieti jį į visumą.
Whatever?, kaip malonu girdėti ačiū
Džiuga+, graži tavo dėžutė ir nufotografuota gerai, bent jau mano kompiuteris rodo labai gražias spalvas. Gal galite įdėti į forumą originalų paveiksliuką? Tuomet galima pamatyti, kiek daug darbo įdėta įlieti jį į visumą.
Paveiksliukas buvo is mailo, jau pratryniau, kompa valiausi nuo visko kas kenkia, tai jau neber. Jei kas noretu ko panasaus, nebent jis man darsyk atsiustu ji. Dabar nebeprasysiu... Nu nesvarbu.
Pagaliau priruosiau konkurseli geda peleda uzvelavau, na bet nuo rytdienos jau prasides Kvieciu i konkusu tema pasizvalgyti i tema , i prizus, prasau sudalyvauti Tikiuosi menesiuko terminas ne per trumpas.
Pagaliau priruosiau konkurseli geda peleda uzvelavau, na bet nuo rytdienos jau prasides Kvieciu i konkusu tema pasizvalgyti i tema , i prizus, prasau sudalyvauti Tikiuosi menesiuko terminas ne per trumpas.
Cia, aisku, dar ir skonio dalykai..... Del to nepasigincysi
Dziuga, jei idetum nuoroda - butu paprasciau rasti
Dziuga, jei idetum nuoroda - butu paprasciau rasti
QUOTE(sobieska @ 2012 09 12, 16:43)
Labas visoms
As cia taip netiketai issokau, bet negalejau nepagirti sio darbo autores FANTASTIKA
Ar tie drugeliai mediniai?
As va jau 2 metai iki savo dekupazo neprieinu... gal kada nors vel...
Papildyta:
QUOTE(Džiuga+ @ 2012 09 13, 15:21)
Labai grazus paskutiniai darbai, saunuoles
Jauciasi, kad ypatingam draugui.... su mintimi tas paveikslelis... labai labai grazu